Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

באגי יפייפה!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליד הנמל בסוף רחוב הירקון,

הרכב תאחלס הוא חיפושית עם השתלה של "אמבטיה" מפיבר גלאס, רכב באמת מרשים ויפה....אבל שהוא מתניע כל הבאסה מהצליל המבאס של חיפושית עולה לאוויר

פורסם

אני תוהה איך דבר כזה יכול להיות חוקי לתנועה על הכביש? :|

אמנם יפה והכל,אבל במדינה שאסור להשחיר חלונות מותר לבנות יצירות כאלה?

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

הרכב שייך לאומן הפיברגלאס מכפר סבא שוקי דרימס.

ראיתי את הרכב הזה, הוא חוקי על הכביש כמו כל רכב, ובנוי בצורה מהממת, מאחורה פנסים של קורבט, מקדימה של שברולט אלרו ויש לו מנוע 1600 עם שני אגזוזוים.

בנוי על שילדה של חיפושית.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
איך הוא חוקי על הכביש הוא מן קיט כזה לא??

וקיטים לא חוקיים בארץ.......

אם קיטים כן חוקיים זה אומר שאפשר להוציא לרכב הזה רשיון??

הוא חוקי מכיוון שבטווח שנים מסויים ניתן היה לייבא לארץ באגי כביש חוקיות (בעיקר מברזיל ומקסיקו), אשר היו למעשה שלדה ומכלולים של חיפושית עם "אמבטיית" פיברגלאס. עם השנים רבות מהן עברו עדכונים קוסמטיים ועיצובים. שוקי הוא בעליה של זאת הבאגי בתמונה, הוא עיצב אותה וגם התאים לה גיר אוטומטי מלא (!).

לגבי הרכב בלינק שנתת, מדובר בקיט-קאר שמבוסס על שלדת חיפושית ולכן היא לא חוקית...אסור לייבא או לייצר מכוניות קיט בישראל, נכון להיום (ובטח לעוד כמה עשורים...).

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

האוטו הזה דיי מעניין ..

ראיתי אותו כמה וכמה פעמים אצלנו בעיר ..

השאלה אם הביאו אותו לארץ איך הוא לא חוקי..??

והאם מישהו יכול לארגן מיספר פלא' או דרך להגיע אל האוטו הזה או באגי או לא יודע מה..??

תודה.

פורסם

זאת אכן באגי חוקית לכביש.

אין לי מושג אם היא אכן שייכת לשוקי, אבל ראיתי אותה חונה בכפ"ס. אכן מכונה מדהימה. ממש התפעלתי ממנה...

בכל מקרה, ידידי המהיר מדיי בשבילי, לא נראה לי שמישהי יפרסם כאן טלפון או כתובת או משהו כזה.

מה גם שממש לא ידוע לי שהחיה (הממש לא פרקטית) הזאת למכירה.

אלעד

פורסם

מישהו יכול להעלות את התמונה מהקישור לאתר כי אני לא מצליח להכנס לקישור.

ד"א אני לא יודע אם זה מה שיש בתמונה אבל לפני חצי שנה בערך ראיתי בחיפה גם איזשהו באגי חיפושית בצבע כסוף.

to finish first first you have to finish

פורסם

היה בזמנו בחור בשם מאיר שהיה לו מפעל פיברגלס מול תחנת הדלק בכביש בית דגן-כפר חבד

שיצר בשנות ה-70 כמה עשרות בודדות של חיפושיות עם מרכב פיברגלס ,זה היה חוקי עד ש,,,,,,

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

גם לי הוא לא עובד..

אם אני מנחש נכון זאת חיפושית ירוקה..ראיתי את התמונות שלך בתחרות Emma ביחד עם אונו גם משופרת כזאת, וקליאו וגולף !

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...