Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה אתה צועק? זה YNET,ברור שזה מונפץ\שקרי\נכון חלקית\זבל אחר

דבר שני - לא כתבו על זה בעבר שזה יעלה כמה מיליארדים בודדים ולא רוצים לתת לסינים לעשות את זה,כי אז הם ישלטו בעניין ולא המדינה?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
למה אתה צועק? זה YNET,ברור שזה מונפץ\שקרי\נכון חלקית\זבל אחר

דבר שני - לא כתבו על זה בעבר שזה יעלה כמה מיליארדים בודדים ולא רוצים לתת לסינים לעשות את זה,כי אז הם ישלטו בעניין ולא המדינה?

קרי ואז כל הכסף ילך לסינים ויהיה הרבה יותר קשה לנפח את התקציב למטרות רווח אישיות.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

כמה נקודות:

1. פרויקטים של תשתיות הם השקעה לטווח ארוך, וקשה לאמוד את התועלת הכלכלית שבהם

כי זה יותר מדי מורכב. לך תאמוד כמה כסף נחסך/נוסף למדינה בחיבור מודיעין לרכבת, לדוגמה.

2. אם ההערכה הראשונית היא 25 מיליארד, הרי ש-300 אחוז חריגה זה בהחלט נתון ריאלי בהתבסס על ניסיון קודם.

3. לגבי ה"לא יקרה בחיים" - ממש לא. המדינה קטנה והאוכלוסייה גדלה, קפוץ 50 שנה קדימה והתחבורה תיראה שונה לגמרי.

לדעתי האישית והבלתי מחייבת יש פרויקטים הרבה-הרבה-הרבה יותר חשובים לביצוע מאשר הקו הזה, אבל נו.

- - - - -

אותי מסקרן לדעת כמה יעלה לסלול כביש נורמלי בסגנון אוטובהן גרמני סוג ב' בין אילת לאזורים הרלוונטיים לתעשייה (מרכז הארץ?)

עם 3 נתיבים לכל כיוון, כדי שהמשאיות יוכלו לעקוף זו את זו באין מפריע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

עזבו תתחילו מתחהורה ציבורית יעילה 24/7 באזורים היותר מיושבים קודם. אמא שלי כבר פסלה הצעות למשרות רק בגלל שאין איך להגיע סצורה סבירה בתח"צ.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

אני הייתי ביכלל ממליץ להשקיע חלק מהסכום בשירות הדואר, רק לחשוב כמה כסף היינו חוסכים בשנה דרך הזמנות מחו"ל שמגיעות לארץ גג עד 14 יום :-).

אבל זה ידפוק את החברים הטייקונים אז זה בחיים לא יקרה :-(.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
עזבו תתחילו מתחהורה ציבורית יעילה 24/7 באזורים היותר מיושבים קודם. אמא שלי כבר פסלה הצעות למשרות רק בגלל שאין איך להגיע סצורה סבירה בתח"צ.

הרמתי ידיים. לחיות במדינה שבה הסיבה היחידה שבגללה אני שמח שקיים שעון חורף היא שהתחב"צ מתחילה לפעול מוקדם במוצ"שים (ולא ב 21:00~) כבר אומרת הכל.

נקברנו (בבית בשבתות וחגים), כץ. נקברנו.

פורסם
אני הייתי ביכלל ממליץ להשקיע חלק מהסכום בשירות הדואר, רק לחשוב כמה כסף היינו חוסכים בשנה דרך הזמנות מחו"ל שמגיעות לארץ גג עד 14 יום :-).

אבל זה ידפוק את החברים הטייקונים אז זה בחיים לא יקרה :-(.

אני גם מזמין מחול. אבל אתה צריל להבין שזה פוגע לנו בכלכלה כשכ"כ הרבה כספים זורמים החוצה.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם (נערך)

נכון, אבל זו הדרך היחידה להוריד לכל הטיקונים את האף למטה, רק ככה נעודד תחרות והשוקולד של עלית שמיוצר בארץ לא יעלה רבע מחיר בארה"ב אחרי שנישלח כל הדרך לארה"ב עם כול הוצעות המישלוח/מיסים מקומיים ורווח החנויות שם.

יש פו מונופולים חזיריים- רק ליראות את מה מחאת הפילפלים בשבל לדעת עד כמה דופקים אותנו כי אן פה תחרות ואך אחד לא צריך להיתחרות על הצרכן, כולם בקטע של "זה המחיר-לא מתאים אל תיקנה- גם ככה אין לך ברירה".

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

^^אל תדאג, על כל הדברים שאתה מוכרח לקנות כאן ואין לך אפשרות להזמין אותם בדואר אתה משלם פי 3, ככה שזה מתקזז יופי, ועדיין המדינה יוצאת ברווח++

עריכה:

50 מיליארד?.. :? לא יהיה יותר זול להעביר את כל האילת יחד עם האילתים והים למרכז הארץ?

עריכה אחרונה על ידי iluxxxa
פורסם (נערך)

הנושא של הרכבת לאילת רווי באינטרסים, קשה מאוד שלא לראות שווינט לקחה צד מסויים בנושא הזה.

לדעתי כהשקעה לטווח ארוך התוואי הזה יהיה מאוד חשוב למדינה, קראתי פעם איזה מאמר אני אשתדל למצא אותו שעם הקמת הקו הזה אילת תוכל להוות תחרות לתעלת סואץ בכל מה שקשור להעברת סחורה מהמזרח הרחוק לים התיכון בגלל כל הבאלגן שיש במצרים עכשיו, שוב יכול להיות שמי שכתב את זה גם היה אופטימי מדי...

עריכה:

אני חושב שמצאתי, דפדפו עד הקטע של ירושלים 2012

http://www.gplanet.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1564

עריכה אחרונה על ידי shlomi171
פורסם

האמת,לשלוח סחורה מחו"ל לאילת,ולהעביר אותה ברכבת בארץ ישירות למצרים\ירדן - נשמע בדיוני משהו.

וואלה - אני לא חושב שזה פוגע כמו שאתה מתאר,וגם אם כן זה וואחד דיון שאפשר לנהל,עלול לגמור לעמוס את התעבורה החודשית :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...