Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני להתייעץ לגבי טויוטה קורולה אוטו' 2009 שלקחתי לבדיקה במכון הבדיקה יצאה טובה מלבד נזילת שמן קלה שמטופלת בטיפולים שוטפים. הרכב נראה שמור אומנם המוכר אינו הבעלים הרשום ברישיון אלא חברת שלמה סיקסט. לטענתו הרכב היה אצלו בעסקת ליסינג ויש לו ייפוי כח למכור את הרכב כי סיים לשלם תמורתו והוסר שיעבוד.

הבעיה שגם אין לרכב היסטוריית טיפולים מסודרת. הרכב נסע 62000 קמ.

כמו כן הרכב עבר טסט החודש אך האגרה שולמה בספטמבר 13 לדברי המוכר לא נסע ברכב...

מה דעתכם? לרדת מזה או לנסות לברר לעומק?

האם דרך משרד הרישוי אוכל לקבל מידע על המטרז של הרכב בטסטים שעבר במשך השנים?

האם שלמה סיקסט יוכלו לתת לי פרטים על הרכב שאאמת את זהות המוכר כנהג שרכש מהם?

תודה רבה וסליחה על האורך...

פורסם

הסיפור הזה מדליק כמה וכמה נורות אדומות. הייתי מברר טוב טוב מה עבר על הרכב הזה, צריך לברר מול שלמה סיקסט אם מדובר בליסינג תפעולי או האם מולך עומד סוחר רכב מדופלם.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה נשמע כמו סיפור קלאסי של סוחר שקנה מסיקסט רכב בזול (בגלל ק"מ גבוה/תאונה קשה),עשה לו טיפול דיאטתי לק"מ/'שיפוץ קוסמטי לאחר תאונה ומנסה עכשיו למכור ברווח.יש כאן יותר מידי סימנים מחשידים וריח הצחנה והסירחון מהעסקה הגיעו לפחות עד למחשב שלי ... ומה איתך ? לדעתי,יותר מידי מנורות אדומות ותמרורי אזהרה,שצורחים,ברח,ברח,ברח מהעסקה.

במקרה כזה סיקסט ד"א לא תתן לך שום מידע כי הם יספרו לך,שהם מכרו את הרכב לסוחר. (קרה לי מקרה דומה עם גטס 2006 שנקנתה מסוחר ,היתה בהשכרה של חברת פרי והם לא היו מוכנים לנדב לי שום פרט בטענה,שהם מכרו את הרכב לסוחר והוא חייב בגילוי הנאות ולא הם)..

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

גם לדעתי מדובר במשהו מסריח מאוד.

אופציה של שיקום לאחר תאונה נותנת הסבר לפער שנוצר בין תשלום האגרה לביצוע הטסט בפועל.

מכיוון שלא מדובר ברכב נדיר, הייתי ממשיכה הלאה בלי להתעכב על האקמפלר המדובר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

מריח כמו סוחר. רכב עם כאלה נתונים נמכר ע״י חברת הליסינג ולא עובר לאף אחד. שמור מרחק וחפש קורולה אחרת (לא חסרות אפשרויות אחרות).

פורסם

תודה רבה על תגובותיכם. מאחר וקבעתי עם המוכר שאגיע אליו מחר נראה לי שאתקשר הערב להודיע שאני יורדת מזה ואסביר גם את הסיבות. חוסר ההיסטוריה והעלטה שסובבת סביב זהות המוכר נשמע מה יש לו לומר. אולי יציג מסמכים או נתונים שיציגו תמונה אחרת. בכל מקרה אם לא ירדתי מזה.

תודה רבה

פורסם

אני שוקלת ללכת על תיבה רובוטית.

האם יש המלצות/דיסהמלצות? מישהו עם ניסיון עם התיבה הרובוטית של קורולה 2009?

פורסם

אם את חושבת על הרובוטית מומלץ שתמצאי מקום שייתן לך לנהוג עליה.

הרכב הזה מתנהג מאוד שונה מרכב עם גיר אוטומטי רגיל, או מרכב עם גיר רובוטי בעל שני קלאצ'ים.

יצא לי לנהוג על DSG ועל EDC, שניהם גירים רובוטיים עם שני קלאצ'ים - ההעברות חלקות כמעט כמו באוטומט.

קורולה רובוטית הייתה להורים שלי, יש לרכב הזה שם מזעזע בשוק הרכב הישראלי, זה הרכב היחיד שהיה להם שמכרו אותו מתחת למחירון, נהגתי עליו איזה חודשיים, הגיר הרבה פחות סימפטי ונוטה להתקע בכל מיני מצבים ויש צורך להתערב.

עדיף לחפש בשוק הפרטי או במגרשי הטרייד אין הגדולים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
תודה רבה על תגובותיכם. מאחר וקבעתי עם המוכר שאגיע אליו מחר נראה לי שאתקשר הערב להודיע שאני יורדת מזה ואסביר גם את הסיבות. חוסר ההיסטוריה והעלטה שסובבת סביב זהות המוכר נשמע מה יש לו לומר. אולי יציג מסמכים או נתונים שיציגו תמונה אחרת. בכל מקרה אם לא ירדתי מזה.

תודה רבה

אל תצפי שהוא יגיד לך: צודקת, עלית עלי.

הוא יספר סיפורים וישבע שזה לא נכון ואיך בכלל חשבת ככה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...