Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BOXIT - שירות עם פוטנציאל גדול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי במקרה לראות ב-M הדרך מכונה של BOXIT, נראה רעיון גדול. הרעיון הוא לחסוך לך את ההליכה לדואר כדי לקחת חבילות. אתה מזמין חבילה ובוחר את אחת מנקודות BOXIT הפזורות בארץ לפי נוחותך (הרוב בתחנות YELLOW), והמשלוח מגיע לתיבה ששמורה עבורך, באמצעות קוד אישי שתקבל לסלולרי תוכל לאסוף את החבילה מהתיבה. זה עובד גם במידה ואתה רוצה להחזיר חבילה למוכר.

יש שירות כזה של אמזון בארה"ב, מאד מוצלח.

כרגע הבעיה העיקרית עם זה שזה זמין רק באתרים ספציפיים שיש להם הסכם איתם ועשו אינטגרציה עם הממשק שלהם, ואין הרבה אתרים כאלה בינתיים.

בעיה אחרת שאין תפוצה גדולה של עמדות מחוץ לאזור המרכז, הכי צפונית בחיפה, ויש שם רק שתיים, אבל זה בטח ישתנה עם הזמן.

לא ברור לי מי משלם להם, הספק או הלקוח.

http://www.boxit.co.il/

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

יש לי כזה לא רחוק מהבית בנתניה.

בלי ליצור קשר לא ברור כמה השירות הזה עולה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

יהיה מגניב אם אפשר להזמין מאיביי\שאר מקומות מחו"ל,והחבילה תגיע לשם.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

השתמשתי בזה כבר כמה פעמים, אפילו מאיביי מוכר שלח לי עם זה, מצויין, וקרוב לבית שלי יש נקודה כזאת.

פורסם

ראיתי גם בm הדרך,נראה ממש נוח.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
עדיין לא הבנתי מה ההבדל בין זה ובין הדואר... מבחינתי זו סתם עוד חברת משלוחים.

שבדואר יש תור ושעות פתיחה וכאן לא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
השתמשתי בזה כבר כמה פעמים, אפילו מאיביי מוכר שלח לי עם זה, מצויין, וקרוב לבית שלי יש נקודה כזאת.

איך בדיוק הזמנת מאיביי ? להבנתי אין לך תא אישי שאתה יכול לשלוח אליו, אלא האתר שאתה מזמין ממנו בעצמו צריך לתקשר עם המערכת שלהם ולקבל הקצאה של תא.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

גם אני הזמנתי לא מזמן משהו מ ebay וקיבלתי את זה לתיבה של boxit. באמת שאין לי מושג איך זה קרה, פתאום קיבלתי sms שאומר שמחר תחכה לי חבילה בתיבה. עשיתי העתק-הדבק ל sms:

שלום, Box it-גאוני כמה שזה הגיוני, boxit.co.il/intl .

משלוח המסתיים בספרות 197 של ebay באמצעות FedEx בדרך ל-Box it חניון ארלוזרוב(מוקד יהלום), רח בן סרוק פינת ארלוזרוב, תל אביב.

ב-24 השעות הקרובות תקבל מסרון עם קוד פתיחה אישי לאיסוף החבילה.

אנחנו לשירותך 1-700-077-038

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לפעמים צרך את העיתוי הנכון, כניראה ב2005 השוק לא היה בשל לזה ולא השקעו מספיק בחינוך הצרכנים.

כיום כבר כולם ירצו להישתמש בשירות הזה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

ניחוש לא נכון, לדעתי. אני מאמין שועד העובדים התנגד להכנסת המכשירים (שמאפשרים צמצום כח אדם משמעותי).

אגב, בסוף שנות ה-90, ברעננה, כששופץ סניף הדואר ברח' אופסטרלנד, בסניף הזמני שנפתח באליעזר יפה (?) היה אוטומט כזה שפעל בהצלחה רבה במשך כשנה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4046863,00.html

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

טוב זה לא מפתיע שוועד עובדים חזק מונע כל היתקדמות וייעול במדינה- זה מקור הריקבון.

כל הארגון יכול להיתנהל בצורה לא יעילה ודפוקה אבל אף אחד לא יכול לומר מילה כי הוועד ישבית את המדינה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לא ממש הבנתי איך זה עובד - איך אני נותן לשולח את הכתובת של התיבה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...