Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממוצע לרכב פרטי כ 17 אלף,אבל גם אם תעשה 18 זה לא נורא.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה זה יותר מדי?

בשבילי 30 אלף בשנה זה בסדר. בשביל אח שלי 25 ק"מ זה הרבה יותר מדי. אין לזה אמת מידה נכונה או לא. רכב שנוסע יותר הוא לא בהכרח רכב פגום יותר.

אני מניח שהממוצע בארץ נע באזור ה20 אלף ק"מ בשנה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ואני תמיד חשבתי שרכב קונים בשביל לנסוע עליו כמה שצריך ולא לספור כל קילומטר.. טוב אולי זה רק אני..

פורסם

אני עם 220 אלף שנת 2007. זה בהחלט משפיע על מכירה, אבל זה לא שיש לנו ברירה אחרת :) אני נוסע הרבה מה אני אעשה?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם
הרכב שלי באמת מתוחזק, אבל הוא עכשיו התחיל 200 אלף, הוא שנת 2005

אנשים בשוק

קטן על הפיג'ו שלי...

אני עם 257000 ק"מ, גם משנת 2005.

פורסם
אחד ולתמיד, כמה ק״מ צריך לעשות רכב בשנה שיחשב שלא עשה יותר מידיי בזמן המכירה

כמה שהבעלים צריך שהוא ינסע. מה תעשה, תפסיק לנסוע באמצע השנה כי הגעת למכסה הדימיונית?

מותר לציין שבחיפושי אחר רכב ראיתי רכבים עם ק"מ גבוה במצב חדש ורכבים עם ק"מ נמוך במצב הזנחה מתקדם.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

תיסע כמה שאתה רוצה.

אני עם 2010 ו 105000.

אבא שלי 2011 70000 וצפוי להגיע ל90000 עד סוף השנה.

אל תחשוב מה יהיה בעתיד,זה הורס את חווית השימוש ברכב.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
כמה שהבעלים צריך שהוא ינסע. מה תעשה, תפסיק לנסוע באמצע השנה כי הגעת למכסה הדימיונית?

אני נוסע הרבה מה אני אעשה?

אכן,קנית רכב? סע כמה שצריך,גם ככה הקונים העתידים (רובם לפחות) ינסו להוריד על כל פרמטר (מרחק זה הדבר המשני).

אני עם 2012,וכבר גמע 61K - אז נאחסן אותו מעכשיו בשביל שעם הזמן יתקזז הק"מ עד שיגיע לממוצע ? לא ריאלי בעליל :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

שנת 2013 חגג 35K.

נסע המון בשנה האחרונה (והראשונה שלו)

רכבים נועדו למטרה מסויימת והיא נסיעה.

לחשוב על מה יהיה בעתיד במכירה וכו הורס את הכיף של ההווה.

אז יורידו לך עוד 2-5K אבל השתמשת ברכב לכל צרכייך ועשית זאת עם חיוך :)

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

וזה אגב [זה=הודעתי הקודמת] אחרי שאני באמת לא מגזים עם נסיעות. כשיש לי סידורים בעיר או במקום עם תח"צ נגיש מאוד [אזה"ת, תל אביב] אני עולה בחמישה-שה שקלים על מונית שירות או אוטובוס. הרבה יותר כלכלי, והרבה יותר נוח מאשר לחפש חניה ולנהוג בפקקים.

• תוכן חדש...