Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(המלצה על רכב) עד 30k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לפני כמעט חודש כתבתי הודעה בפורום וביקשתי המלצה, התלבטתע בין קניית ברלינגו 2011 עם מנוע 1.6 לבין קניית רכב קטן יותר (סופר מיני) בתקציב נמוך יותר.

ככל הנראה אני ארכוש בסופו של דבר רכב סופר מיני ועדיין לא הצלחתי להיסגר על רכב לתקציב שלי. אשמח מאוד לעזרתכם. כרגע אני נוסע על פיג׳ו פרטנר 2007 עם מנוע 2.0 טורבו דיזל ונהנה מהמנוע המרשים הזה לאורך כל הדרך, אמינות חוזק ואיכות. אשמח להמשיך את דרכי עם משהו דומה באמינות ובחוזק במסגרת התקציב.

אז ככה. התקציב הוא 30k אפשר לדחוף טיפה למעלה במידת הצורך ובהתאם להמלצתכם.

המאפיינים החשובים לי:

צריכת דלק נמוכה

מנוע חזק ואמין

בטיחות

אבזור איכותי

תודה תודה תודה!

פורסם

מה בעצם אתה מנסה להשיג בשידרוג?

כי בכזה תקציב לא תשפר משהו במאפיינים שציינת,בטח לא בחוזק מנוע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא מחפש לשדרג, הפרטנר הוא רכב מהעבודה שכרגע אני עוזב, הרכב לא נשאר איתי ואני מחפש רכב פרטי.

פורסם

אוקי עכשיו זה מובן.

תיראה לפי הדרישות שלך אתה מחפש את הרכב המושלם,בכזה תקציב צריך להתפשר.

אתה יכול לחפש גרנדה פונטו רובוטי-חסכוני תודות לגיר הרובוטי,בטיחותי עם 5 כוכבי בטיחות אבל מנוע 1.4/77 לא עוקר אספלט.

תבדוק אם בתקציב שלך אפשר לרכוש דייהטסו סריון מהדור האחרון,הרכב די זריז פחות חסכוני מהגרנדה ופחות בטיחותי עם 4 כוכבים,אבל מאוד אמין.

יש גם את היונדאי גטס,חפש ברמת איבזור GLI/GLS,הרכב פחות חסכוני אבל אמין ודי זריז,בGLS הוא גם די מאובזר עם 4 כריות אוויר,מגנזיום,חלון שמש אם איני טועה ויש גם את גירסת מנוע 1.6 אבל אין הרבה כאלה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הגרנדה עדיין אופציה,חפש עם מנוע 1.4 ולא 1.2 גם בגלל תוספת כריות אוויר,הגטס גם אופציה,רק הסריון ירדה.

אם מיני גם אופציה חפש פיאט פנדה.

פורסם

ראיתי ביד 2 רק גרנדה אחת עם מנוע 1.4 מה ההבדלים המשמעותיים בין המנועים, ידוע לך על ממוצע צריכת דלק?

בתור בעלים של פנדה, אפשר לשמוע חוות דעת אישית על הרכב? ומה מצב צריכת הדלק שלו?

לגטס אני לא מתחבר בעליל.. אשמח לשמוע עוד הצעות! תודה!

פורסם

אם תמצא אחת נורמאלית - אקסנט 2008 עם מנוע 1.4.

אם לא - אלנטרה 2007 לאמרות שככל הנראה היא טיפה אוורקיל בשבילך. אבל זולה לקניה ואחזקה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...