Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המלצה לצמיגים עד 400 שקל.

בנוסף האם קוד המהירות באמת חשוב, רשום לי קוד מהירות V ומצאתי צמיג שהוא H, האם יש הבדל משמעותי וקריטי?

תודה מראש

פורסם

לפי תקנות משרד התחבורה אתה לא יכול להתקין צמיג עם קוד מהירות נמוך מהמקורי.

אף פנצ'ריה לא תיקח סיכון בהתקנה של דבר כזה.

קוד המהירות צריך להיות תואם למקור או גבוה יותר.

פורסם

תחפש falken ze912 עם קוד מהירות V.

צמיג לא רע ולא יקר. אוחז בסדר, די שקט ונוח.

מספיק מעל ומעבר לפוקוס שלך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפי תקנות משרד התחבורה אתה לא יכול להתקין צמיג עם קוד מהירות נמוך מהמקורי.

אף פנצ'ריה לא תיקח סיכון בהתקנה של דבר כזה.

קוד המהירות צריך להיות תואם למקור או גבוה יותר.

בפוקוס שלי, 2008, כלל לא מופיע קוד המהירות ברישיון הרכב, מופיעה המידה עצמה 195/65R15 קדמי ואחורי.

צמיגים באותו גודל בדיוק עם קוד H, לא יעברו טסט?

פורסם

יעברו אף יעברו .

במבחן השנתי הם בודקים את המידות 195/65/15 שהן אכן מידות הצמיג שמותקן וכמובן את מצבו .

קוד המהירות לא מעניין אותם ומכיון שהוא לא מצוין ברישיון הם גם לא יודעים מהו .

קוד המהירות H משמעותו עד 210 קמ"ש והמכוניות שדומות לפוקוס משתמשות בצמיגים עם קוד המהירות הזה כך

שאין בעייה בטיחותית .

פורסם

באמת לא מבין למה צריכים V בפורד פוקוס 2008 1.6 ??

בקורולה של אבא שלי, למשל, עם אותו גודל צמיג 195 /65/15 נוסעת על 91H בכיף ורק לפני שבוע החליף ל גודייר אקסלנס בפחות מ-400 שח לצמיג.

עריכה: כנראה שהבעלים הקודם לא מצא H אז שם לה V, מה שמצא בפנצריה באותו יום, אני כמעט בטוח שלפוקוס מספיק H.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

קוד המהירות של פוקוס 1.6 הוא V. נכון, זה לא הגיוני ולא ברור מה עבר על מי שקבע את זה, אבל זה מה שמחייב.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם
קוד המהירות של פוקוס 1.6 הוא V. נכון, זה לא הגיוני ולא ברור מה עבר על מי שקבע את זה, אבל זה מה שמחייב.

למה לא ברור? פוקוס 1.6 היא רכב ספורטיבי מוצהר, במיוחד בגרסה האוטומטית בעלת 4 הילוכים. 1-100 ב 6.5 שניות.

:) :) :)

פורסם (נערך)

משנתון מסויים (2008 אאל"ט) - קוד המהירות מופיע ברשיון רכב - ואז זה מחייב להתקין צמיג עם קוד מהירות זהה לפחות לרשום ברשיון (אני חושב שכן ניתן להחמיר, ולהרכיב צמיג עם קוד מהירות יותר גבוה - אבל איני בטוח בזה ב-100%).

לרכבים ישנים יותר - אין חובה כזו.

http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=1242:on-04-2008&catid=152:oraot-noal-rechev-c&Itemid=263

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תוספת

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...