Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער מראש על הפורום הלא נכון, ביקשתי גישה מספר פעמים אך לא קיבלתי למרות הותק.

אני מעוניין בטיסה לאיטליה, 5 אנשים, אזור פירנצה, עם השכרת רכב.

מודה שהסתבכתי עם כל הדילים שיש, לדוגמא,

איך יכול להיות שטיסה עם השכרת רכב וכל השאר עצמאית, עולה הרבה יותר מטיול מאורגן שכולל מספר רב של טיולים וכניסות לאתרים פופלארים ?

זאת פעם ראשונה שאנחנו טסים עם השכרת רכב,

אם אפשר בבקשה המלצות על חברות וקצת מידע בנושא אשמח מאוד.

ובכללי, איזה דיל אתם הכי ממליצים לחפש?

תודה רבה מראש ושוב סליחה על הפורום הלא נכון, פשוט כבר התייאשתי.

Audi A3 2.0T 300HP

Kia Sportage Premium

פורסם

נכנסת לתחום עצום, עם מיליון וריאציות.

איני בקי בתמחור טיולים מאורגנים או חבילות. מעולם לא יצאתי לטיול מאורגן, ןמזה די הרבה שנים אני בדרך כלל מרכיב את החבילה בעצמי, אם כי לעתים רוכש חבילה ומתאים אותה לצרכי. איני אוהב את הרעיון הבסיסי של טיול מאורגן - אני מעדיף לתכנן את הטיול בעצמי ולהתרכז בתאי שטח יותר קטנים, לעומת הטיולים המורגנים שבהם בדרך כלל עורבים מרחקים עצומים מנקודה לנקודה, ורואים רק את ה-highlights המפורסמים ביותר, וזאת עם קבוצת אנשים שאתה לא בהרח מסתדר אתה. זה לא אומר שאפסול טיול מאורגן בארץ זבה אני צופה קשיי תקשורת או קשיים אחרים בהתנהלות עצמאית, אבל לפחות באירופה אני מעדיף עצמאות.

כיון שיש לך יעד ברור עליל לבחור בין האופציות של חבילה מוכנה (טיסות+מלון, טיסות+רכב או טיסות+רכב+מלון) ובין הרכבה עצמאית לגמרי של החבילה. האפשרות לבחור בעצמך תאריכים, יעדים ומלונות (אל תשכח שגם הדרישות מהמלון הן עניין מאד אישי) יכולה לחסוך כסף או להגדיל את העלויות - אבל תשלםתמורת מוצר שנבנה לפי צרכיך וטעמך.

הקו התחתון שלי הוא שעליך לערוך מחקר: קודם כל - לברר איזה חברות מציעות טיסות לרומא ומילאנו בתאריכים המבוקשים ומה עלות הטיסות, לחפש מלונות בבוקינג, הוטלס, אקספדיה וטריפאדוייזור, לבדוק אם יש אתר המרכז צימרים באיזור, ולהריץ חיפושי גוגל (בעברית ובאנגלית) לגבי שכירת רכב. במקביל - לבדוק חבילות באתרי הסוכנויות והספקים הגדולים - השטיח המעופף, קשרי תעופה, איסתא, אשת ודומיהם.

עכשיו יש לך כמה שעות עבודה. חזור לפורום עם הממצאים והשאלות העולות מהם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יוצא לי לבקר הרבה בפירנצה.

טיסה לפירנצה עם קונקשן ברומא עם חברת ALITALIA יעלה לך מינימום 470 דולר לראש.

אתה יכול לחפש טיסות עם EASYJET למילאנו ולהוזיל כל כרטיס בכ200 דולר.

תבדוק גם את חברת התעופה MERIDIANA שטסה למילנו.

ממילאנו ברכבת לפירנצה זה שעה וחצי נסיעה, אז ברכב זה מעט יותר.

כמו כן אתה יכול לחפש טיסות לורונה שיחסית קרובה.

אמליץ לך להזמין טיסות בנפרד ורכב בנפרד וכך להוזיל עלויות.

בכל אופן מחיר הטיסה תלוי בתאריך, אם תרצה להזמין מעכשיו למרץ 2015, תוכל להזמין כרטיס טיסה בכ150 דולר לבנאדם.

פורסם

תודה לכולם על העזרה,

החלטתי לקחת חבילת נופש ולהשכיר רכב בנפרד.

הבעיה היא שאני לא רוצה להשכיר לכל הטיול אלא רק חלק ממנו, השאלה אם אני יוכל ללכת שם לשלמה סיקסט ולהשכיר משם או שמומלץ להשכיר מהארץ ?

עוד שאלה זה האם הwaze יעבוד שם או שצריך GPS אחר ?

תודה רבה.

Audi A3 2.0T 300HP

Kia Sportage Premium

פורסם

שם זה סיקסט בלי שלמה, וכמובן שיש עוד אי אילו חברות השכרה בין לאומיות או מקומיות גדולות.

לגבי מחירי השכרה - אין ברירה אלא לתת לאצבעות ללכת - לעבור על אתרי חברות ההשכרה (אתרים באיטליה, בד"כ יש אפשרות לעבור לאנגלית, אתרים בין לאומיים ואתרים של המייצג בישראל) וכן של לחברות ישראליות המתווכות רכב שכור, כגון אופרן או אוטו-אירופה. רק אחרי סקר מקיף, בהתאם לסוג הרכב והתאריכים הדרושים לך, תוכל לבחור את ההצעה המתאימה לך ביותר.

שים לב היטב לנושא הגיל והביטוחים - ההשתתפות העצמית גבוהה מאד וחיוני לודא רכישת ביטול השתתפות עצמית, הן לתאונות והן לגניבה.

את הרכב שכור לפי תכנון הטיול - יש לך אפשרות לשכור ולהחזיר בשדה התעופה (היתרון והחסרון - הרכב אצלך כל התקופה וכן אתה משלם עמלת שדה תעופה), או בעיר, לחלק מהתקופה. ממליץ לך לגבש את תוכנית הטיול ולהזמין רכב מראש לפי התוכנית.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לרוב את הדילים תמצא באתרים מתווכים ולא באתרי החברות ההשכרה.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

מחזק לגבי האתרים המתווכים. שכחתי מהם אחרי שנה שלא השתמשתי ועשיתי הזמנה ישר מהחברה. בדיעבד גיליתי ששילמתי בדיוק כפול בגלל זה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יש איזה אתר בסגנון ZAP שמשווה בין עלות טיסות לחו"ל.

האתר של ZAP לא משהו ואם מחפשים בגוגל טיסות לחו"ל מקבלים הרבה מאוד תוצאות של אתרים

.

פורסם

SkyScanner -

לדעתי האישית מדובר במנוע חיפוש והשוואת טיסות הטוב בעולם. האתר פועל בדומה ל Kayak ומחובר לבסיס הנתונים של מאות אתרים וחברות תעופה

אך גם מקבל מחירי טיסות ממספר גדול של אתרי הזמנות אחרים גדולים ברשת. כך שאתה יכול להיות בטוח שהמחיר שתמצא שם הוא הזול ביותר שיש.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

ו-edreams

פורסם

מהניסיון שלי אני בודק ב SKYSCANNER ואחר כך בודק מול וואלה טורס שלרוב יוצאים זולים יותר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

אישית אני בודק באחד האתרים המתווכים, ואז עובר חברה חברה לגבי הטיסות והמלונות המוצעים. לעתים עדיף לרכוש ישירות מהחברה הרלוונטית.

עריכה אחרונה על ידי sperial

• תוכן חדש...