Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם ,

אני מתכנן לקנות את הרכב הראשון שלי בעוד כ4 חודשים , זה כמה מרכיבים עיקרים שאני רוצה לשים עליהם דגש בקניה :

סכום : 10~30 אלף שקל

אמינות

חסכוניות

ידני (גיר רגיל )

עדיפות ל קבריולט וקופה

אעדיף ללכת על סגנון הספורט ואפשרי גם לרק 2 מקומות

אני יודע שאי אפשר לקבל הכל ואני מוכן להתפשר על חלק מהנושאים...

הציעו לי לבנתיים mazda mx5 - אשמח לשמוע עליה קצת

ופ'יגו 206cc מביקורות שקראתי הבנתי שהיא לא הכי אמינה(צרפתית).... אשמח לשמוע עליה עוד ביקורות

ואם למישהו יש הצעות לעוד סוגי רכבים ודגמים אשמח לשמוע :)

תודה.

עריכה אחרונה על ידי OmerBady
פורסם

אתה נהג צעיר ומתחיל ומחפש כבר הרפתקאות מוטוריות?

תתחיל מרכב יותר "עממי" ופשוט לתחזוקה, ולא רכב שצעירים כמוך הרסו וקרעו.

נניח אפשר לשקול פז'ו 206 בגרסת 3 דלתות עם מנוע 1.6 וגיר ידני.

זה רכב שהוא יחסית חזק, אבל הרבה יותר קל לתחזק אותו מאשר MX5 או 206CC, ויש יותר מבחר ממנו ביד השניה ותוכל למצוא אחת טובה לדעתי.

בכללי התקציב שלך רחב מדי. אתה צריך להחליט. הרכבים שקונים ב10 אלף ש"ח שונים מהותית ממה שתקבל ב30 אלף ש"ח.

ועוד משהו שהייתי שם עליו דגש זה תחום הבטיחות, שלא תזדקק, אבל אתה נהג צעיר, רכב ראשון, הסבירות שלך להיות מעורב בתאונה גבוהה יותר, עדיף להיות מכוסה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אתה נהג צעיר ומתחיל ומחפש כבר הרפתקאות מוטוריות?

תתחיל מרכב יותר "עממי" ופשוט לתחזוקה, ולא רכב שצעירים כמוך הרסו וקרעו.

נניח אפשר לשקול פז'ו 206 בגרסת 3 דלתות עם מנוע 1.6 וגיר ידני.

זה רכב שהוא יחסית חזק, אבל הרבה יותר קל לתחזק אותו מאשר MX5 או 206CC, ויש יותר מבחר ממנו ביד השניה ותוכל למצוא אחת טובה לדעתי.

בכללי התקציב שלך רחב מדי. אתה צריך להחליט. הרכבים שקונים ב10 אלף ש"ח שונים מהותית ממה שתקבל ב30 אלף ש"ח.

ועוד משהו שהייתי שם עליו דגש זה תחום הבטיחות, שלא תזדקק, אבל אתה נהג צעיר, רכב ראשון, הסבירות שלך להיות מעורב בתאונה גבוהה יותר, עדיף להיות מכוסה.

שמע אני יודע שהתקציב לא מדויק ביותר , אבל זה כנראה התקציב שיעמוד לרשותי ואני ישמח לשמוע הצעות בטווח מחירים הזה

• תוכן חדש...