Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מהנה לנהג - עד 90k ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

לפני כשנה וחצי פתחתי נושא בשם "רכב שיגרום לי לחייך". בסופו של דבר לא קניתי רכב בזמנו ונשארתי עם הפונטו 00' שלי עד עכשיו, ועכשיו היא מתכננת להחזיר את נשמתה לבורא בשבועות הקרובים (בעיית מים במנוע, 7 אלף לאוברול...).

אני מעוניין לקנות רכב חדש והדרישות שלי נשארו זהות לנושא הקודם:

• רכב מהנה לנהג
  • רכב ייחודי (יש לי משהו נגד קופסאות פח מרובעות)
  • ידני
  • זמין בשוק (מקווה לקנות תוך חודש מקסימום. הפונטו בשלבי גסיסה והגעה לעבודה בלי רכב זה סיוט)

אני חייב להודות שבחנתי לעומק את המכוניות שהוצעו לי בנושא הקודם (אלפא רומיאו, פיאט 500) וללא שום ספק המיאטה תפסה לי את העין.

המראה הספורטיבי, הנעה אחורית, גג נפתח, וככל הנראה מכונית מאוד מהנה לנהיגה (לא שיצא לי לבדוק) זה בדיוק מה שאני מחפש.

לכן אני קובע את התקציב המקסימלי ל90,000 (המחיר של מיאטה ידנית טובה) ורוצה לבקש שוב את עצתכם. האם יש רכב אחר שעונה לדרישות שלי כמו המיאטה או יותר טוב, ואולי עולה פחות? (מעדיף להוציא פחות...).

ואם אין משהו עדיף מהמיאטה, על איזה מיאטה ללכת? אני מבין שיש מודל עם מנוע 1800 סמ"ק ומודל אחד אחרי עם מנוע 2000 סמ"ק, ולפי התמונות דווקא המודל הישן יותר נראה ויזואלית יותר טוב. מה לגבי שאר הפרמטרים?

ולסיום, אין לי כמעט נסיון בקניית רכב, ואין לי בכלל נסיון בקניית רכב ספורטיבי. האם לדעתכם כדאי למצוא מומחה שיעזור לי בתשלום, או פשוט להסתמך על מכוני הבדיקה ולהעלות את הבדיקה לכאן ולהתייעץ איתכם? אני לא רוצה לקנות רכב שהתעללו בו ויעשה לי רק כאבי ראש...

תודה רבה לכל העוזרים. גם לכל מי שעזר לי בנושא הקודם שפתחתי!

-נעם

פורסם

היי נעם,

אכן המיאטה היא אופציה מצויינת בעברו מה שאתה מחפש,

הנאה,סקסיות,זמינות של דוגמאות שמורות וטובות,אחזקה יחסית נוחה וזולה.

לדעתי ה NC ששווקה מ2006 (2000סמק) היא אומנם פחות "מתנהגת" וקצת יותר סלחנית,ולדעתי היא מושלמת עבור הנהג הספורטיבי הפחות מנוסה.

בנוסף היא יותר ידידותית למשתמש בכל הנוגע לאיבזור,איכות תא הנוסעים ונוחות יום יומית לעומת הדורות הקודמים,בנוסף יש לה מנוע עדיף עם יותר כח ויותר גמיש אך אל תצפה לטיל בליסטי.

Porsche 944 turbo

פורסם

מיאטה בהחלט תגרום לך לחייך.

אם אתה מחפש משהו יותר פרקטי, בלי גג נפתח, אתה יכול לבדוק את המיני. היא כיפית מאוד, העיצוב שלה ייחודי ועוד בחניה היא מצליחה להעלות חיוך. הנהיגה בה מהסביב הקצרצר שיצא לי לנסות כיפית מאוד ולדעתי שווה לך לשקול אותה.

• תוכן חדש...