Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה שאלות..

אני דיי חדש בתחום והתחלתי לקרוא,

קניתי רכב לא מזמן אם זה הכרחי מזדה האצבק 3 שחורה.

עכשיו צבע שחור זה צבע קשה, כל טיפה של אבק או אפילו טל בוקר שהתייבש פשוט יכול לחרפן.

הרכב ברמת העקרון לא קיבל יחס הולם מבעליו, הוא לא עבר פוליש מעולם. על הצבע יש סימני סווירלים בכל מקום ושיפשופים קטנים שאני מאמין כי אחרי פוליש טוב יטושטשו ויעלמו.

גג הרכב החלק הכי רציני,

כתוצאה מהאקלים בארץ החום קור גשם כל הגג נראה שסובלת מחבחבורות כמו של נמר הלקה קצת נגמרה, אבל אני מאמין שגם הפוליש יחייה את מראה הרכב.

אני יעלה אחר כך תמונות שתראו במה מדובר...

פנס אחד חייב לעבור ליטוש בקיצור יש עבודה.

יש לי ידיים וזמן אבל לפעם הראשונה אני רוצה לשלוח אותו למכון שישברו לו תצורה מבפנים ובחוץ.

לאחר מכן אני יתחיל לעבוד בעצמי על הרכב, מעבר לשטיפה בסיסית כמו פלסטלינה, ו-ווקס.

לפוליש אין לי כסף כרגע לקנות את מכשיר ואת הציוד הנלווה למכשיר פוליש.

אני מעוניין לקנות פלסטלינה טובה עם חומר סיכוך טוב או שעם זה בא בערכה אז אחלה.

אני צריך גם ווקס טוב.

וגם שמפו טוב.

אילו חברות מומלצות?

וכמה בערך עלול לעלות התענוג הזה.

אני שוטף בשיטת שתי דליים.

יש לי מטלית מיקרופייבר אחת שאני משתממש בה לייבוש.

ובגילדה מעור צבי אני שוטף את הרכב.

עוד שאלה גילדה מומלץ כי אני קורא כאן, וכולם מדברים סביב מטליות מיקרו פיייבר. לא שמעתי הזכרה על גילדה בכלל

תודה רבה אשמח לעזרה

פורסם

כל מה ששאלת, נכתב והוסבר לפרטי פרטים.

פשוט תרשום את המונחים הרלוונטים במנוע החיפוש ותוכל למצוא עשרות שרשורים לגבי ווקסים,פלסטלינות,מטליות וכל הנוגע להם.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

• תוכן חדש...