Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(התייעצות בנוגע ל) שריטה/חריטה על צד הרכב

שימו לב! השרשור הזה בן 3775 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

ברשותי סקודה ראפיד 2014 (אצלי 4 חודשים),אתמול חרטו לי על כל צד הרכב (ככל הנראה עם מפתחות רכב),החריטה/שריטה עמוקה ועברה את הצבע (צבע כסף מטאלי)

נעזוב בצד את הקללות שייחלתי לבחור שעשה זאת( גם יש לי צילום ממצלמת אבטחה).

האם אתם יכולים להמליץ לי על פחח רכב ("אמן צבע") שיכול לטשטש או להעלים את השריטה ללא הערבות צביעת כל הצד?

אודה מאוד לעוזרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חשבתי על כיוון של דיטיילר מקצועי אך לדעתי באמת אין מנוס מאשר לקפוץ לפחח להשלמת השריטה ואולי טשטוש שלה עם פוליש עדין (מותאם למטאלי)+ווקס להשלמה.

האם קיימות עוד המלצות מכיוון שאלעד (הבחור שהומלץ ) לא זמין

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם זה חדר את הצבע אז פוליש לא יעזור בטישטוש,פוליש עוזר למשל עם יש על הרכב שלך סימן צבע של רכב אחר זה יכול לעזור,אבל כשאין צבע,אין לו טעם.

מציע לך לעלות תמונה ברורה.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סליחה על התגובה הכפולה אך מצ"ב תמונות המצב.

החריטה אכן חדרה את שכבת הצבע באופן כמעט מלא לכל אורך צד הרכב (לא מבין מה מניע בן אדם לעשות כזה דבר לרכב בן 3 חודשים ששמור ומלוקק עם שכבות ווקס כבר פעמיים..)

מה ניתן לעשות ולמי כדאי לפנות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באופן עצמאי :

ליטוש עדין היה מטשטש את השריטה .

עם הליטוש + מילוי שריטה בלכה = ייבוש כמה ימים.

אחרי ייבוש + פוליש עדין = שריטה שכמעט לא היו רואים אותה.

עכשיו אם תלך לפחח , הם לא אוהבים להתעסק בשטויות כמו שריטות ( הם לא יקדישו לזה זמן ) .

אצלם זה או לצבוע הכול או להשאיר את זה ככה או במידה ואתה מתעקש , אז לעבור עם מכחול וסוף סיפור .

אבל התוצאה היא בהתאם .

אם אתה רוצה תוצאה עד כמה שיותר מושלמת , תפנה לדיטיילרים .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מובן,

בגלל זה רשמתי בתחילה שלדעתי דיטיילר יגיע לתוצאה אופטימלית והרבה יותר טובה מפחח שבעצם כמו שRSM130D אמר מחפשים "לחפף" את הנושא ואותך,

האם קיימים דיטיילרים מומלצים שניתן לפנות אליהם בנושא?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וואו זה נראה ממש רע, או שמישהו ממש מחפש נקמה על משהו או שפשוט נפלת על איזה סדיסט חרא שאוהב להתעלל במכוניות, כך או כך תתפלל שתנשור לו היד.

אם מדובר ברכב בן 3 חודשים לא הייתי מתפשר על פחות מעבודה של דיטיילר, פחח לא יעשה לך עבודה נקודתית ברמה טובה ולצבוע ארבע חלקים בגלל שריטה נראה לי כמו אובר קיל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מהמרכז..ואכן אני רואה במצלמות האבטחה שזה השכן (מבוגר סדיסט,דביל מוחלט ושלל "ברכות" שאני מאחל לו),אך איני יכול להוכיח שזה הוא כיוון שמיניוואן גבוהה חסם את זווית הצילום מכמה מצלמות שיש על הבית..והסיבה שהוא לא התחיל מהכנף רת החריטה היא שפשוט זה היה מצולם כיוון שהמיניוואן לא הסתיר את הכנף.

איך אני יודע את קוד הצבע של הרכב ואילו דיטיילרים מומלצים באיזור המרכז(טלפונים יתקבלו בברכה)?

מה העלות המשוערת של נזק כזה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקלות הזו שבן אדם יכול לגשת לרכב שלך ולהרוס אותו היא עובדה וצריך לדעת לחיות עם זה.

שכן שלא אוהב אותך, ילד שסתם עבר במקרה והחליט לעשות מעשה קונדס, הכל יכול להיות ותמיד במקרים כאלה אני מתלבט ושואל את השאלה החשובה: "למה לתקן אם ביום למחרת יגיע בחור אחר או אותו בחור ויעשה אותו דבר?"

בגלל שהרכב חדש ובגלל שהפח החשוף יחליד, אם זה חשוב לך מבחינה ויזואלית אז הייתי מציע לך לתקן את זה אצל בעל מקצוע כדי שיראה נקי ויפה אחרת זה יחמיר.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קוד הצבע של הרכב כתוב בדרך כלל על מדבקה במקומות שונים ברכב, וגם צריך להיות במסמכי הרכישה.

לגבי סקודה זה מה שכתוב באינטרנט :

Skoda has a few paint code locations within the boot area. Check under the boot lid, inside the rear compartment, under the mat, or on the spare tire wheel well. An Skoda Colour Code is typically 2,3 or 4 numbers long, but can also be a letter/number combination. If you can't find the sticker on the car some dealers will put it inside the service log book.

http://www.drcolourchip.co.uk/media/wysiwyg/skoda.jpg [ /IMG]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום רב,

לאחר חיפוש נרחב ברכב איני מצליח למצוא את קוד הצבע (חיפשתי בתא מטען,תא מנוע,ספי הרכב ובספרות הרכב) לרכב או איזהשהוא איזכור לגבי קוד הצבע,

האם מישהו עם סקודה ראפיד/אוקטביה/סופרב (בפורום) יכול לעזור?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3775 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...