Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים , ישנם כתמים על הספסל האחורי וגם על הבד בידית דלת נהג ,מה השיטה הכי טובה ובטוחה לנקות את החלקים המלוכלכים ולא לפגוע בריפודים עצמם ? מודה לכם מאוד :)

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תמונת אחת שווה אלף מילים.

באופן כללי, כמו שכבר נכתב כאן בפורום יותר מפעם אחת: apc בדילול מתאים ומברשת רכה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

העניין הוא שכל נוזל שהריפוד סופג ישאיר סימן באותו מקום לדעתי . אני גם לא בטוח שהמצלמה תראה את המצב בדיוק כמו במציאות אבל אני בכל זאת יעשה תמונה מחר בבוקר על מנת שיהיה לאנשים יותר מושג על מה אני מדבר . תודה רבה וחג שמח :)

פורסם
העניין הוא שכל נוזל שהריפוד סופג ישאיר סימן באותו מקום לדעתי . אני גם לא בטוח שהמצלמה תראה את המצב בדיוק כמו במציאות אבל אני בכל זאת יעשה תמונה מחר בבוקר על מנת שיהיה לאנשים יותר מושג על מה אני מדבר . תודה רבה וחג שמח :)

הapC לא ישאיר סימן כי זה הייעוד שלו,ליהיות נוזל שמתייבש ומסיר כתמים

m7kj.jpg
פורסם

למגווירס יש apc מעולה. הבעיה שהוא נמכר בגלונים. אם תצליח למצוא כמות קטנה יותר ממישהו שקנה גלון-עדיף.

אם לא תמצא, אז apc של שופרסל גם עושה עבודה טובה.

בכל אופן, אני עוברת עם מטלית לחה על המקום אחרי שניקיתי אותו עם apc של (שופרסל) ואין כתמים.

uploadfromtaptalk1399315465259.jpguploadfromtaptalk1399315480922.jpg

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

רסס קליה ווניש בבקבוק הוורוד על כל המשטח. שפשף עם מברשת שטיחים קשה, תעבור עם מטלית ותשאיר תרכב 30 דקות פתוח בשמש.

עובד יותר טוב מכל התכשירים שהם "יעודיים"ולא משאיר סימני מים!

פורסם

צלמתי כמה תמונות על מנת להמחיש איך נראה הליכלוןך בריפודים כדי שיהיה לכם קל יותר להמליץ מה לעשות חברי הפורום היקרים.20140506_091938.jpg20140506_091918.jpg

פורסם
הapC לא ישאיר סימן כי זה הייעוד שלו,ליהיות נוזל שמתייבש ומסיר כתמים

+1 , מחזק את הבחור פה.

לפותח האשכול, במפגש עם הבחור פה למעלה(דור) וניסוי עם החומר שברשותו(APC) שלי אין אותו,

ביקשתי ממנו שיבצע ניסוי עם החומר על הריפוד במושב האחורי שלי שנמצאים שם כתמים, ולאחר 2 ריסוסים

של החומר APC של Meguiars, קישור כאן:

http://www.autostore.co.il/%D7%A0%D7%95%D7%96%D7%9C-%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%99-%D7%9B%D7%9C%D7%9C%D7%99-Meguiar-s-All-Purpose-Cleaner-3-78L.html

בדילול של 1:10 ולאחר שפשוף קל עם מברשת קטנה על המושבים, ולאחר מכן ניקיון ען מטלית - נעלם הכתם!

בקיצור, קנה את ה APC מאוטוסטור ותהנה מחומר איכותי אשר מוריד כל כתם אפשרי.

אתה יכול לבצע פה חיפוש בפורום, על אחד שעשה דיטיילינג לרכב i10 אתה תראה שם את הריפודים לפני ואחרי עם החומר APC של Meguiars

וזה פשוט לא ייאמן, נראה כאילו הבנאדם החליף לריפודים חדשים(הזוי ביותר!)

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

תוכל בבקשה לרשום בקצרה את כל התהליך של שימוש ב apc?אין לי ניסיון עם החומר הזה ואין לי מושג איך עובדים איתו.

פורסם

אז ככה, בוא נניח שכבר קנית את החומר APC Meguiar's, זה חומר מרוכז מאוד, משמע צריך לדלל אותו.

רמת הדילול שלו מתבצעת לפי חומרת המצב של הלכלוך, זה נע בין 1:4 עד ל 1:10(1:4,1:5,1:6,1:7,1:8,1:9,1:10)

מומלץ לדלל אותו תחילה ברמת דילול של 1:10, שזה אומר שעל כל 10 מ״ל מים אתה ממלא 1 מ״ל חומר APC.

לדוגמא: לליטר מים(1000 מ״ל) ביחס דילול של 1:10 תצטרך לשים 100 מ״ל APC.

לאחר שמילאת את זה בשפריצר, כעת אתה ניגש למושבים ומתחיל לרסס מספר שפריצים ואז מתחיל לשפשף את המושבים בעזרת

מברשת ואז מנגב את הלכלוך בעזרת מטלית/מגבון. נותן לזה להתייבש ומחכה לתוצאות.

אם אתה לא רואה תוצאות, נסה לדלל בדילול גס יותר.

מקווה שעזרתי, אם משהו לא יהיה מובן-תעדכן.

תצלם תמונות לפני ואחרי שיוכלו לראות את השינוי ופעולתו הנפלאה של החומר.

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

תסתכל בחתימה שלי עשיתי פרוייקט דיטיילינג פנימי להונדה סיויק 2006 עם ריפודים בצבע שמנת.

הריפודים יצאו חדשים ולא רואים זכר ללכלוך שהיה על הריפודים.

פורסם

תודה רבה על ההסבר Spoizen ואיתמר :) .

את ה APC מומלץ להכניס לשפריצר כי פשוט החומר בא רק בגלון (4 ליטר ) . עוד שאלה קטנה : יש חומר באותה רמה אבל בכמות קטנה יותר? 4 ליטר זה המון ולא יודע איפה אני ישתמש בחומר הזה כל כך הרבה ..

• תוכן חדש...