Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אשקלון....אני עובד באיזור נתיבות וגר בבאר שבע.

אם מגיע לאיזורים הללו, אני אתן לך שפריצר טוב עם 200 מיליליטר apc meguiars מתנה לשימושך האישי.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
apc מבית שופרסל. אתה יכול לקנות 2 ליטר ב13 ש"ח או גלון ב20 בערך.

גם אם לא תשתמש בהכל, ההוצאה לא גדולה.

אני יכול להשיג בשופרסל? דיל? אקספרס?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
בזמנו צירפתי להזמנת אינטרנט משופרסל. אבל כדאי לבדוק בסופרים הגדולים כמו דיל.

פשוט לגשת ולשאול איפה יש apc? הם בטוח יסתכלו עלי כאילו ראו עב״מ.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

כנס לאתר שלהם, תמצא את המוצר (all purpose cleaner) תזכור איך נקרא המוצר בעברית ואם אתה יכול גם תשמור את התמונה בנייד/תדפיס.

תגיע למחלקת ניקיון ותחפש, אם אתה לא מוצא, תשאל מישהו באיזור, רצוי בהצגת תמונה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
yraby7at.jpg מצרף תמונה שמצאתי . מי שמכיר שיאשר / ישלול.

פורסם

האם החומר הנ״ל נועד גם לצבע משולב ? נגיד כמו בריפוד כסאות. אני מעלה תמונות מהרכב . yqagyqat.jpgepady2a3.jpg

פורסם

אוקיי. קניתי . אני מקווה שזה המוצר. הוא עלה 16.5 שקלים בשופרסל דיל. איך אני יודע לחשב כמויות של דילול? 5ava5yqa.jpg

פורסם
תודה רבה טוליק , אני מאשקלון וקצת רחוק לי להגיע עד חיפה בשביל APC :))))

רק אחזור ואומר את מה שמשה מאוטוסטור ציין בפניי לגבי הapc של מגס׳ ואולי זה חל גם על כל apc,השימוש בחומר הזה לא נועד לשימוש קבוע אלא רק לתקיפה של כתמים,זה אומר שאנחנו לא מרססים בשביל המראה הרטוב והנקי כשאנחנו מסיימים עם השואב כיוון שהחומר חזק מאוד ונועד רק לטיפול בכתמים

m7kj.jpg
פורסם
אוקיי. קניתי . אני מקווה שזה המוצר. הוא עלה 16.5 שקלים בשופרסל דיל. איך אני יודע לחשב כמויות של דילול?

תתחדש.

איזה שפריצר יש לך? אם בערך חצי ליטר, אתה יכול לקחת כוס חד פעמית ולסמן עליה פס בערך באמצע. תמלא קודם כל 10 כוסות (עד הפס המסומן) עם מים ואז אחת עם החומר. ממליצה להתחיל עם המים!

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
אוקיי. קניתי . אני מקווה שזה המוצר. הוא עלה 16.5 שקלים בשופרסל דיל. איך אני יודע לחשב כמויות של דילול?

תתחדש.

איזה שפריצר יש לך? אם בערך חצי ליטר, אתה יכול לקחת כוס חד פעמית ולסמן עליה פס בערך באמצע. תמלא קודם כל 10 כוסות (עד הפס המסומן) עם מים ואז אחת עם החומר. ממליצה להתחיל עם המים!

תודה. מחר אני אדע איזה שפריצר יהיה לי ואעדכן.

• תוכן חדש...