Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי זה השפריצר המדובר. מכיון שהבנתי שצריך לנסות בפינה נסתרת את החומר , אני לא יכול להתיז מהשפריצר כי הוא מפזר את החומר. למהול טיפה בנפרד ואז לשפוך? מאיפה לקנות מברשת ?hamegyva.jpg

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האמת שאני קניתי מברשת קטנה וטובה לדעתי בMAXSTOC במחיר מוזנח של כ-3 ש״ח.

לך שם לאיזה סיבוב קטן ותמצא הרבה דברים יעילים לשטיפת הרכב(מברשות, שפריצרים, מברשות, מטליות מיקרופייבר פשוטות לצמיגים ולפנים הרכב ועוד)

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

אוקיי. אז לאחר שעתיים עבודה בערך מעלה תמונות שתתרשמו. זה לפני.

IMG_7008.jpgIMG_7009.jpg

זה אחרי IMG_7049.jpgIMG_7050.jpgIMG_7051.jpgIMG_7052.jpg

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
אוקיי. אז לאחר שעתיים עבודה בערך מעלה תמונות שתתרשמו. זה לפני.

[ATTACH=CONFIG]381064[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]381065[/ATTACH]

זה אחרי [ATTACH=CONFIG]381066[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]381067[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]381068[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]381069[/ATTACH]

יצאה לך תוצאה ממש יפה!

אתה יכול לפרט בדיוק ומה ואיך בחרת בסופו של דבר (אחרי כל ההצעות פה) איך בחרת לעבוד?

אני גם עם הAPC של שופרסל, בדילול של 1:10. ניסיתי לפני כמה ימים "נסיעת מבחן" על הריפוד על דלת הנהג שהיא מלוכלכת מאוד.

מצורפת תמונת לפני, תמונת אחרי לא ממש הייתה שווה תמונה, תוצאה מזערית.

ניסיתי מברשת, מטליות, כל מיני, לא הוציא את הלכלוך, אפילו ריססתי (בסופו של דבר, לא מההתחלה) את הצורה של הריפוד שיהיה ספוג פצצות, לא עזר.

s6hefo.jpg

פורסם
יצאה לך תוצאה ממש יפה!

אתה יכול לפרט בדיוק ומה ואיך בחרת בסופו של דבר (אחרי כל ההצעות פה) איך בחרת לעבוד?

אני גם עם הAPC של שופרסל, בדילול של 1:10. ניסיתי לפני כמה ימים "נסיעת מבחן" על הריפוד על דלת הנהג שהיא מלוכלכת מאוד.

מצורפת תמונת לפני, תמונת אחרי לא ממש הייתה שווה תמונה, תוצאה מזערית.

ניסיתי מברשת, מטליות, כל מיני, לא הוציא את הלכלוך, אפילו ריססתי (בסופו של דבר, לא מההתחלה) את הצורה של הריפוד שיהיה ספוג פצצות, לא עזר.

s6hefo.jpg

השתמשתי בשפריצר שתמונה שלו העלתי. הוא 750. שמתי 9 חצאי כוסות מים (לפי העין) וכוס של הapc. יש לציין שריססתי עד שהשפריצר לא היה יכול לשאוב יותר מכיון שלא היה מספיק חומר. הוספתי עוד חצי כוס apc ומים ישירות לבקבוק ( בערך עד הסוף). חזרתי על השפשוף עם מברשת נעליים (כמו של הצבא) וניגוב עם מגבונים לפחות 6 פעמים. יכול להיות שזה נראה מאוד טוב כי הכסא והדלת רטובים מהחומר וכשהחומר יתבייש אולי זה יראה אחרת.

פורסם

אני פוחד להשתמש במגבונים/מים על הריפודי בד של הרכב כי כבר ניסיתי פעם אחת וזה עשה כתם יותר גדול בגלל המים שהתייבשו מסביב לכתם שהיה

פורסם

תוצאה יפה, לקח לך יחסית דיי מהר אבל אולי מצד שני אצלך הריפוד כהה ואצלי הוא בהיר אז אצלי יותר קשה לנקות.

האם השתמשת בשואב אבק שהוא גם שואב נוזלים?.

פורסם
תוצאה יפה, לקח לך יחסית דיי מהר אבל אולי מצד שני אצלך הריפוד כהה ואצלי הוא בהיר אז אצלי יותר קשה לנקות.

האם השתמשת בשואב אבק שהוא גם שואב נוזלים?.

לא השתמשתי בשואב אבק. העברתי מגבון /סמרטוט לח אחרי כל שפשוף.

פורסם

יפה מאוד, מקווה שנתת לרכב להתייבש קצת כשהוא פתוח.

אם נשארו עוד כתמים אתה תמיד יכול לעשות סיבוב שני, אולי עם חומר קצת יותר מרוכז.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אוףףף למה רק אצלי הכתם הקטן הפך להרבה יותר גדול בגלל הסמרטוט לח (מים) שהעברתי לאחר עבודה עם החומר ?=\

פורסם

אני קניתי חומר ניקוי לשטיחים/ריפודים(אני מאמין שעושה אותה עבודה כמו APC).

הקצפתי אותו טוב עם מברשת.

לאחר כמה דקות שהוא על הבד לקחתי סמרטוט לח ועברתי על זה.

אחרי זה שאבתי את כל הקצף והמים עם שואה רטוב. עשה אחלה של עבודה.

פורסם

היי,

בהקשר זה רציתי להעלות כאן שאלה:

יש ברשותי מכשיר לניקוי בקיטור מסוג קר-שר SC.1020. האם אוכל להשתמש בו להסרת כתמים ממושבי הרכב? מדובר בסיאט איביזה 2011 עם ריפוד אפור ולצערי הרב ישנם מספר כתמים במושב האחורי שאני משתוקק להסיר.

האם הקיטורית לבדה תעשה את העבודה?

אפשר לראות נתונים כאן: http://www.karcher-shelldan.co.il/products/sc-1020-qytvryt

• תוכן חדש...