Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשותי המערכת הזו:

מגבר: Nakamichi pl-475

קומפוננט קדימה: Rockford p152-s

רדיו דיסק: pioneer deh-x6650bt

הטוויטרים של הרוקפורד צרמו לי מאוד, החלפתי אותם לטוויטרים של בוסטון s50 שהיו ברשותי, שהיו רכים יותר.

כרגע אחד מהטוויטרים הלך לעולמו.

אני מחפש כעת טוויטר איכותי שלא יצרום מידי ויתאים לרוקפורד שמחובר לרכב, מבחינת העצמה והאיכות.

אני אוהב לשמוע מוזיקה בעוצמה חזקה.

מה כדאי לבחור? אשמח לקבל דגמים ועצות.

תודה רבה

פורסם

סובבתי אתמול במספר חנויות, ולא מצאתי טוויטרים איכותיים (רק של פיוניר - משהו פשוט לדעתי).

כולם רצו למכור לי סט קומפוננט חדש.

האם ניתן להשיג טוויטרים איכותים לבד, וא"כ היכן?

במידה ולא, אני רוצה סט חזק ואיכותי (גודל 5.25) שהצלילים לא צורמים מידי עד 800 ש"ח.

המגבר הוא

Nakamichi pl-475.

תודה

פורסם

אם טוויטר הלך לעולמו אני יכול לחשוד רק בבעיה אחת - כיוונים.

טוויטרים מאוד רגישים לעיוותים מהמגבר אם מדובר בקליפינג או דיסטורשן. הדבר הראשון שהייתי עושה אחרי החלפתי הטוויטרים הוא להוריד את הגיין קצת.

עכשיו אני מבין שאתה עובד פאסיבי, ולכן חיבור טוויטר של חברה אחת עם קרוסאובר של חברה אחרת זה לא הדבר הכי חכם לעשות. יש סיכוי גדול שהנקודות חיתוך לא תואמות, ושהתנגדות הטוויטרים אינה זהה מה שבכלל משנה את כל המשחק.

ההמלצה שלי היא ללכת על סט קומפוננט חדש. לא לערבב חלקים של כל מיני חברות ללא ביצוע בדיקות מעמיקות.

מה להמליץ לך? אנני יודע. זה כבר תלוי באוזן שלך.

פורסם

הטוויטר תקין. יש לו בעיה במגעים שדורשת הלחמה מקצועית. וכל ניסיונותיי לתקן אותו עדיין לא צלחו.

החלפתי לטוויטר אחר כי הסט של רוקפורד הוא צורם מאוד. הסט אצלי שלושה חודשים, יש לי את הטוויטרים שלו, ואני יכול לחבר אותם, אך מעדיף שלא. זה מציק.

השאלה היא מה ניתן לעשות?

פורסם

יש לך כאן ביד 2 זוג טוויטרים מהסדרה הגבוהה של רוקפורד.(מתוך סט של 3 חלקים).

תחילה,יש לבדוק אם יתאימו לקרוס שלך.

בהצלחה

• תוכן חדש...