Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים 205-40-17?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ס,

ברשותי 206 עם גאנט 17 שנועלת רבעיית S-Drive,

לפני יומיים שפשפתי מדרכה והמדרכה נגסה לי בצמיג. עכשיו אני מחפש תחליף לזוג S-Drive, כי לא ניתן למצוא אותם במלאי.

איזה תחליף מומלץ יש לי במחיר הזה, 600 שקל?

תודה מראש,

Peugeot 206XS

פורסם

איך הם בהשוואה ל-S-DRIVE? איזה עוד אופציות ישנן? חוץ מ-T1R (אני לא מעוניין בצמיג, הדופן שלו על הפנים)

Peugeot 206XS

פורסם

יש לך מה מהצמיגים השווים 3 סוגים אבל יקרים בן 850 ל1100 לצמיג . פירל פי זרו , מישלין פילוט ספורט 3, קונטיננטל קונטי ספורט 5. לטעמי הt1r וה אס דרייב ממיגים בינונים ומטה.לא מצאתי שום צמיג ברמה טובה מהזולים במחיר סביר במידה הנל.

פורסם
Falken ze912
:shock:

הפלקן צמיג פשוט וממש לא יתאים להחלפת צמיג ספרטיבי כדוגמת ה S.Drive או T1R למשל

ממה שראיתי באתר Tires4U יש כמה פנצריות עם הצמיג כמו שלך S.Drive

ואם לא תמצר הייתי הולך על הקונטיננטל

SPORTCONTACT 5 שמעט יקר יותר אבל שווה מאד.

קובי

:-)

פורסם

יש לי את ה S.DRIVE במידה הנ"ל. קצת מצחיק לקרוא להם ספורטיביים אולי יתאימו לאקורד או מזדה 6 . אבל לא לרכב ספורטיבי .

• תוכן חדש...