Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו שלי הגיע לגיל שבו הריפוד מתחיל לצאת מהמקום, הדבק כבר לא תופס וכל הספוג היבש והמרוסק והקרוע מתחיל ליפול וללכלך לי את הרכב.

אני כל שבוע שואב אבק בגלל הכמויות מטורפות של הספוג שנופל מתחת למושבים.

אתמול הגעתי למסקה שכדי להיות נקי בעצמי, צריך לשים ריפודים מעל למושב כי מה שמצחיק הוא שהמושבים עצמם סבבה לגמרי, למרות שיושבו עליהם מאות אלפי פעמים ב19 שנה האחרונות אבל הספוג מתחת למושבים ומשענת הגב, בקו מקביל בערך לתחת, מתפורר.

אני חושב על רעיון מקורי לאטום את הנפילה של החתיכות ספוג האלה, חשבתי אולי ל קצף איטום אבל יוצא שגם הקצף אחרי כמה זמן יתחיל להתפורר, כי הוא לא בנוי לשינוי צורה כשמשנים את זוית המשענת וכו.

מה אפשר לדחוף לשם כדי שהוא יפסיק להתפורר ושאני לא אזדקק לשאוב אבק כל שבוע בגלל חתיכות ספוג חומות ומגעילות שנופלות מהכיסא?

פורסם

נראה לי יותר טוב למצוא זוג כסאות נורמליות מפרוקיה, כסא שיכנס בול לאותו מקום וחסכת זמן וכסף. זה לפחות מה שאני הייתי עושה.

פורסם

אפשר להתחיל בסימני פיסוק כדי שאפשר יהיה לקרוא בצורה נורמלית את מה שרשמת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אפשר להתחיל בסימני פיסוק כדי שאפשר יהיה לקרוא בצורה נורמלית את מה שרשמת.

אוקיי אני לא מצליח לערוך

קבל את זה ככה:

האוטו שלי הגיע לגיל שבו הריפוד מתחיל לצאת מהמקום הדבק כבר לא תופס על השלד המהזמן וכל החרא היבש והמרוסק והקרוע מתחיל ליפול וללכלך לי את הרכב.

אני כל שבוע שואב אבק בגלל הכמויות המטורפות של הספוג שנופל מתחת למושבים,אתמול הגעתי למסקה שכדי להיות נקי בעצמי צריך לשים ריפודים על המושב.

מה שמצחיק הוא שהמושבים עצמם סבבה ז"א הספוגים בקטע של הישיבה שלמים לגמרי למרות שישבו עליהם מאות אלפי פעמים ב19 שנה האחרונות,אבל הספוג מתחת למושבים ומשענת הגב מתפורת בתחתית...

אני חושב על רעיון מקורי לאטום את הנפילה של החתיכות ספוג האלה חשבתי על קצף איטום אבל יוצא שגם הקצף אחרי כמה זמן יתחיל להתפורר כי הוא לא בנוי לשינוי צורה וכו...

מה אפשר לדחוף לשם כדי שהוא יפסיק להתפורר ושאני לא אזדקק לשאוב אבק כל שבוע בגלל חתיכות ספוג חומות ומגעילות שנופלות מהכיסא

נראה לי יותר טוב למצוא זוג כסאות נורמליות מפרוקיה, כסא שיכנס בול לאותו מקום וחסכת זמן וכסף. זה לפחות מה שאני הייתי עושה.

במצב הכספי שלי ושל הרכב אני מעדיף פתרון זול ולא מפירוקיה חחח חוץ מזה שהכיסא עצמו נורמאלי רק ממשענת הגב יש התפוררות

פורסם
חשבת על ריפוד (כיסויים) למושבים?

זה מה שעשיתי שמתי כיסויים

הבעייה היא למטה שזה מתפורר איפה שהכיסויים אל מגיעים

פורסם

אין ברירה אלא להביא מושבים מפירוקיה או שתקנה מושבים של ספארקו (לא באמת...)

או שתתפור חתיכת בד במקום שהספוג מתפורר. אני הייתי הולך על האופציה הראשונה.

• תוכן חדש...