Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אצרף תמונות כדי להמחיש. אני צריך רק את החלק הזה נקודתית . שיפצרתי אותו על מתקן מאולתר אבל החלק המבוקש נשבר. אשמח לעזרה. e2e9u8a7.jpgumyha5u6.jpgdaru6a7y.jpg

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אני אוסיף עוד שאלה . איפה ניתן להחליף את הקוצץ פאות ? יש לו נטיה פעם בכמה שנים לשבוק והבחור שתמיד קניתי ממנו לא רלוונטי יותר. dajase6y.jpg9ezazu2u.jpgu6unugu3.jpg

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
פורסם

הייתי באותו מצב כמוך,

שפצרתי מעמד קיים שאף פעם לא נופל מהחלון

כמו שהציעו לך לפני, תקנה באיביי

אני קניתי אחד ב 3.5$ שסגר לי את הפינה הזאת

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

פורסם

יש לי אחד כזה בידיוק, אם תרצה אני נמצא באזור הקריות.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
יש לי אחד כזה בידיוק, אם תרצה אני נמצא באזור הקריות.

תודה אבל רחוק לי מאוד.

פורסם
אלוף ! הלינק הראשון זה אחד לאחד !

הבעיה שהמחיר שלו לא רחוק ממה שמוכרים אותו בארץ ואני לא מחכה כמה שבועות טובים שיגיע :)

הייתה לי בדיוק את אותה הבעיה אבל התפסן של ה4 פינים.

בד"כ אני קונה מוט איכותי שנתפס חזק על השמשה ואת התפס עצמו של הנייד אני מחליף כל כמה זמן.

פורסם

מישהו יודע מאיפה אני מארגן את החלק של הקוצץ פאות ?

פורסם (נערך)

נראה דומה. תודה .

הבעיה שזה בערך 80 שקלים עם משלוח. מה שהופך את זה ללא משתלם בעליל.

בארץ הייתי קונה את זה בזמנו ב-50. מישהו מכיר חנויות שמתעסקות עם חלקים כאלה ?

עריכה אחרונה על ידי bigbosf

• תוכן חדש...