Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

sony xperia z2 מתי בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטרף לשאלה,

למרות שלא נראה לי שיש כאן מישהו בפורום שידע לתת את התשובה באמת.

אגב - אני נרשמתי באתר של סוני, כדי לקבל עדכון ברגע שהוא יצא לשוק.

בברכה!

יונתן.

פורסם

חזרתי מתאילנד לפני כמה ימים ושם אמרו לי שהוא מגיע לחנויות בתחילת מאי. השאלה מתי יגיע לפה. אגב אני גם חיפאי אם יהיה לך איזה מידע על חנות פה באזור שתמכור אותו במחיר טוב תעדכן אותי בבקשה.:-)

פורסם

לפני כמה ימים בדיוק הייתי בחנות של סוני בפוצדאמר פלאץ (ברלין) ושיחקתי עם הצעצוע. בהחלט נראה נחמד לאללה! המחיר 600 יורו. יותר זול מHTC ONE M8 שנמכר בSATURN ב660 יורו.

המכשיר נראה מהוקצע ללא ספק, רק ש5.2" כבר טיפהל'ה מתחיל להיות גדול לדעתי. נכון שהמסך נראה מיליון דולר אבל אם פעולות אינסטנקטיביות כמו הורדת וילון ההתראות שמבוצעת מספר רב של פעמים לא כ"כ נוחה לביצוע ביד אחד (ואני 1.86 גובה עם אצבעות תואמות..) זה מתחיל להיות בעייתי.

כן אני מודע לכך שהסטנדרט הולך וגדל. 3.5, 4, 4.5, 4.7, 5, 5.2...... ובהחלט יש לכך את היתרונות; הרבה יותר נוח לקרוא מייל / דף אינטרנט / לראות סרטון / לשחק משחק במסך כזה גדול, אבל יש לזה כבר מחיר בפרקטיות השוטפת. מצד שני מתרגלים. יש לי חברים עם נוט 3 שמאוהבים בו מעבר לפונקציונלית שלו בעיקר בגודל שלו.

אגב, מדוע לא הייתה ברשימת השפות הארוכה במכשיר את השפה העברית?

פורסם
לפני כמה ימים בדיוק הייתי בחנות של סוני בפוצדאמר פלאץ (ברלין) ושיחקתי עם הצעצוע. בהחלט נראה נחמד לאללה! המחיר 600 יורו. יותר זול מHTC ONE M8 שנמכר בSATURN ב660 יורו.

המכשיר נראה מהוקצע ללא ספק, רק ש5.2" כבר טיפהל'ה מתחיל להיות גדול לדעתי. נכון שהמסך נראה מיליון דולר אבל אם פעולות אינסטנקטיביות כמו הורדת וילון ההתראות שמבוצעת מספר רב של פעמים לא כ"כ נוחה לביצוע ביד אחד (ואני 1.86 גובה עם אצבעות תואמות..) זה מתחיל להיות בעייתי.

כן אני מודע לכך שהסטנדרט הולך וגדל. 3.5, 4, 4.5, 4.7, 5, 5.2...... ובהחלט יש לכך את היתרונות; הרבה יותר נוח לקרוא מייל / דף אינטרנט / לראות סרטון / לשחק משחק במסך כזה גדול, אבל יש לזה כבר מחיר בפרקטיות השוטפת. מצד שני מתרגלים. יש לי חברים עם נוט 3 שמאוהבים בו מעבר לפונקציונלית שלו בעיקר בגודל שלו.

אגב, מדוע לא הייתה ברשימת השפות הארוכה במכשיר את השפה העברית?

לא מסכים איתך שזה עניין של הרגל, לדעתי טלפון שהוא מעבר ל-4.5" זה כבר גדול מדי.

הכי נוח כשאתה יכול לתפעל אותו ביד אחת לדברים בסיסיים כמו להתקשר או לשלוח אסמס, לא תמיד שתי הידיים זמינות.

והשפה העברית כנראה רק צריך "להוציא" אותה באמצעות More locale

פורסם

shorlakk

היו כמה טענות ברשת לגבי התחממות מוגזמת של המכשיר,הזה שמת לב לזה אולי?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

כשיש לך 11 מעלות בחוץ זה דווקא נעים.. :-D

זה נשמע כמו אוי יו יוי אבל בדיוק כשהיטבתי את הצעיף לצווארי כי הכובע צמר לא הספיק לי קיבלתי בוואטסאפ תמונה של ידידה מהארץ בים ב28 מעלות..

וברצינות - שיחקתי כמה דקות במכשיר ולא שמתי לב לתחושה מיוחדת, מצד שני מדובר בפאקינג מחשב קטן עם מעבד קוואד של 2.3 גה"צ ועוד כל מיני ממתקים בפנים, אז זה די הגיוני שאם טוחנים לו את הצורה בצילום ארוך של 4K המכשיר יתחמם, לא?

אבל תכל'ס זה כבר הפך לבדיחה כל הסיפור הזה של הריצה וההגזמה במפרטים. הרי 99% (לא יודע, כך נראה נראה לי) מצילומי הוידאו מהנייד מיועדים עבור שליחה לנייד אחר / פייסבוק שמייסבוק וכו' שגם הם נצפים בעיקר מהניידים, כמה כבר צילום של 4K נדרש במדיומים האלו? זה לא שאתה מצלם עם הפלאפון 5" שלך סרט של שעה ומציג אותו על הSONY LED 65" 4K שלך בבית על הכורסא עם פופקורן ביד. שלא נדבר על הנפח שתופס לך במכשיר צילום כזה.

או מעבד גרפי מטורף שיכול להריץ לך משחקים עתירי גרפיקה, איזו מין חווית משחק כבר יכולה להיות על מסך 5"?

מרוב שרוצים להכניס כ"כ הרבה פיצ'רים איבדו את הדברים הבסיסיים ביותר שבראש ובראשונה המכשירים הופכים להיות מסורבלים (רק 163 גר' + רק עוד כמה עשרות גר' קייס כדי לשמור על הצעצוע שעלה לך 1000 דולר), איפה הימים היפים של הסטארטק?:-D

והדבר השני כמובן זה הבדיחה שהתרגלנו אליה שאחרי כמה שעות אתה צריך לרוץ להטעין את המכשיר שלך, או לחילופין להשתמש במצבי חסכון סוללה שמסרסים לך את המכשיר.. או לחלופין2 להשתמש בקייס סוללה שהופכת לך למפלצת בכיס.

אז נכון שבZ2 שמו סוללה של 3200 מא"ש אבל מה זה שווה אם יש לך מיכל של 150 ליטר דלק אבל האוטו שלך ייקח ליטר לקילומטר? עם המפרט המפלצתי שלו אני מניח שפחות או יותר הוא יחזיק כמו רוב הסמארטפונים החדשים, אולי טיפה יותר באמת. אבל לא יומיים שלושה (או יותר) בכיף כמו שהיה צריך להיות בעולם אוטופי.

עריכה אחרונה על ידי shorlakk
  • תוכן חדש...