Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלקת קורות לגימור צבע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח.

בניתי קורות למידריינג ולטוויטרים, אני מנסה להביא את הקורות למצב גימור של צבע ( לא מעוניין בריפוד).

העניין הוא שלא משנה כמה אני משייף וכמה אני מנסה לבצע תיקונים עדיין זה לא יוצא חלק.

אני מנסה להחליק עם בונדו רגיל בצבע לבן ואדום.

תודה מראש על העזרה.

eja9ete9.jpg

פורסם

אתה צריך לשייף עם נייר במספר נמוך (גס) עד לקבלת פני שטח ישרים.

שים לב, לא חלקים- ישרים.

אח"כ לעבור לניירות בעלי מספר גבוה יותר (עדינים יותר) עד לקבלת פני שטח חלקים לפי הצורך.

הערה: אל תחזיק את הניירות ביד. תשתמש בבלוק שיוף/ קוביית ספוג קשיח בשביל ללחוץ את הנייר לשטח.

מתחדשת*

פורסם

מה קורה ראם?

גם אצלי ברכב עשיתי בנייה דומה (זו שעזרת לי להתקין אחרי הבניה), בהתחלה הלכתי על צבע, בסופו של דבר התייאשתי והעברתי לרפד שביצע ציפוי בסקאי שחור (רציתי גימור דומה לאורגינל ולא בד). בכל מקרה אם אתה מנסה את מה שהמליץ לך רומק ולא אוהב את התוצאה צור איתי קשר ואפנה אותך לרפד.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

הכל בסדר אסיף :-), אני מנסה להגיע לתוצאה הזו המון זמן, חשבתי לכיוון של חומר שאמור לעזור עם כל הנושא של הגימור, לפי התשובות אני מבין שאין. תוכל לתת לי בפרטי טל׳ של רפד?

פורסם

השיוף האחרון צריך להיות שיוף מים, נייר 2000 גריט על קורות מורטבות.

יש גם כאלה שלוקחים את הקורות לצבעי ומתיזים עליהם שכבת פוליאסטר ואז זה באמת יוצא חלק, שכבת פריימר עבה, שלוש שכבות צבע ועוד שתי שכבות לקה.

זאת עבודה לחולי נפש.

תיקח גם בחשבון שעד כמה שקורה צבועה זה דבר יפה, לאודיו זה רק עוד משטח מחזיר שפוגע בתוצאה, עשה לעצמך חיים קלים יותר ותיגש לרפד שיעטוף אותן יפה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

סיום עם 2000 זה אוברקיל, אדי. ההערה לגבי הפוליאסטר נכונה, בעיקר בגלל חומר הגלם

שממנו מיוצרים חלקי הפנים. השיוף גורם לפני השטח להיות סיביים ולא חלקים.

הפוליאסטר יקשה ו״יקפיא״ את המשטח ולהחליק אותו כבר לא בעיה, סיום עם 600 זה גימור שיספק כל פסיכי.

עליו לתקן עם קארקיט, אחרי זה יסוד ותיקונים נוספים.

הפוליאסטר יודע גם למלא חריצים קטנים. ניתן ליישם לבד אבל צריך פיסטולט עם דיזה מתאימה.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

ידעתי שלסיים עם גימור של צבע זה כאב ראש, כנראה שלא ידעתי עד כמה. אני אקח את הקורות לרפד, נקווה שיצא יפה..

תודה רבה לכולכם על העזרה.

פורסם

שיוף שיוף ושוב פעם שיוף

תתחיל מנייר שיוף יחסית גס, כמובן בהתאם לכמות הבונדו והאופי שישמת .

ככל שאתה מתחיל להגיע למשטח יחסית אחיד ויורד בכמות הבונדו , תתחיל לעלות במספר הנייר שאתה עובד איתו .

ברגע שתגיע לשטח פנים שמספיק חלק ואחיד , תבצע צביע בצבע יסוד , יעזור לך מאוד לראות גם פינולס ואזורים שלא הצלחת לשייף כמו שצריך .

לאחר שיוף הצבע היסוד יש לבצע תיקונים עם בונדו , בהתאם לצורך .

לאחר מכו עוד שכבה של יסוד במידה ומרחת עוד בונדו או שמידה ששיפת יותר מדי מהיסוד , ורק לאחר מכן צבע סופי וכמובן לקה .

אם תרצה עוד טיפים והדרכה מוזמן לדבר איתי בפרטי .

בהצלחה !

וסחטיין על העשיה !

פורסם
השיוף האחרון צריך להיות שיוף מים, נייר 2000 גריט על קורות מורטבות.

יש גם כאלה שלוקחים את הקורות לצבעי ומתיזים עליהם שכבת פוליאסטר ואז זה באמת יוצא חלק, שכבת פריימר עבה, שלוש שכבות צבע ועוד שתי שכבות לקה.

זאת עבודה לחולי נפש.

תיקח גם בחשבון שעד כמה שקורה צבועה זה דבר יפה, לאודיו זה רק עוד משטח מחזיר שפוגע בתוצאה, עשה לעצמך חיים קלים יותר ותיגש לרפד שיעטוף אותן יפה.

הערה קטנה:

תעשו הבדלה בין הכנה לצבע לבין פיניש .

אם מעוניינים לצבוע את החלק , אין צורך לעבור מעל לנייר שיוף 600, כיוון שיש חשש שהצבע לא ״יתפס״ על פני השטח .

נייר 2000, וכל שאר הניירות שיוף העדינים מיועדים יוצר לפיניש , כאשר מעוניינים להחליק את השטח פנים , כמו שעושים כאשר מבצעים שלייף סבון.

• תוכן חדש...