Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין למכור את האוטו של הוריי ,מחירון יד 2 מראה לפי הקוד והמפרט שמחיר הרכב - 39,300

מצד שני בלוי יצחק אני לא מוצא את הקוד המדובר אבל אני מכניס שם מזדה 3 קומפורט משנת 2004 עם המנוע המדובר

המחירון שם מראה - 26,000

הכיצד פער כזה מטורף ??

לא יודע בכמה לפרסם את האוטו...

פורסם

לפי איזה מחירון קנו הוריך את הרכב?

אתה יכול לפרסם בכל מחיר, אם נראה לך שהרכב יימכר ב-40,000 ש"ח תנסה למה לא?

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

היום ב 40K אפשר למצוא פוקוס 2008 שמורה וחדישה יותר.. אבל כמו שאמר מעליי, תרשום כמה אתה חושב שרכבך שווה.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

40 אלף לרכב בן 10 זה הרבה מאוד,ביד 2 הם נמכרים בין 25-33.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה שנקרא, אם אצל לוי יצחק זה זול יותר, אז תקנה אצל לוי יצחק. רק שפה, זה הפוך.

פואנטה נכונה אבל. רכב בן 10 שנים לא שווה ארבעים אלף שקלים חדשים. בכסף הזה אפשר לקנות רכב חדיש יותר.

אל תשכח שהרכב שאתה מנסה למכור זה אחד הרכבים הכי נפוצים בארץ הקודש. גם עזוב את העובדה שכנראה מוכרים במחיר נמוך יותר משלך שנתונים יותר חדישים...

פורסם

קרוב שלי רכב מזדה 3 משנת 2007 ב-34K.

וזה המחירון פחות או יותר, גם לפי יד2.

לדעתי טעית בבדיקה של המחירון איפשהו.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

בוקר טוב לכולם. אחת הבעיות שהמון אנשים בין אם קונים או בין אם מוכרים שוכחים/לא מודעים שמחירון הביטוח נגזר ממחירון לוי יצחק .!

מחירון יד 2 האמת לא מגובה בשום עובדה שמאית כלומר אני לא חושב שבאמת הם אי פעם יצאו לבדוק באמת מהו השוק האמיתי והם מציגים מעין ההערכה. ממש כמו שחברת חשמל מבצעת ההערכה לצריכה, וזאת הסיבה גם שרכבים מסוימים נמכרים גם 20-+ מעל מחירון יד 2 אפילו. בקיצור השתוללות.

נכונה האמרה 'לא רוצה אל תקנה' אבל בסוף אם קנית 20-30 מעל יד2 שתלך לביטוח ערך הרכב מחושב לפי לוי יצחק כך שבעת תאונה טוטאל לוסט או גניבה ערך הרכב יחושב ע"פ מחירון לוי יצחק ולא לפי מה ששילמת.

חומר למחשבה לשני גופי הניהול במחירונים האלה. לעניות דעתי אף אחד מהם לא מייצג שום נתח שוק בעיקר את שוק המכוניות הספורטיביות.

קצת חומר למחשבה-עכשיו תחליטו אתם

חג שמח

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

זה תלוי מה הנתונים של הרכב. אם הוא עבר רק ידיים פרטיות, מדגם קומפורט [המאובזר, מה שלא קיים בליסינג] ועם קילומטראז' סביר אתה בהחלט יכול לבקש מחיר גבוה. מי שירצה - ירכוש. אם אחרי כמה שבועות/חודשים [תלוי במידת סבלנותך] לא יהיו טלפונים. נסה להוריד במחיר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הכלל ברור.

כשמוכרים המחיר הקובע הוא הגבוה.

כשקונים המחיר הקובע הוא הנמוך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הן מחירון יד2 והן לוי יצחק מתיימרים לתת מחיר ממוצע לרכב ממוצע לפי מצב השוק. לוי יצחק לא בדק כמה שריטות יש או אין על הרכב שלך, את מצב המנוע, הגיר והסטוריית הטיפולים שהקפדת או לא הקפדת לתעד.

יד2 לא בדק עד כמה חשוב לך הכסף או אם אתה לא עוזב את הארץ בעוד שבועיים (מוכרח למכור).

במקרה של אובדן הרכב, נהוג על ידי בתי המשפט וחברות הביטוח לפצות לוי "התנך המקודש" לוי יצחק, אבל גם חברות הביטוח ינסו להפחית את סכום הפיצוי בהתאם לתאונות ידועות להם, סוגי הבעלים (השכרה/ליסינג - בהתאם לכללים בתנך: לוי יצחק)

אין שום חוק (מחייב) באשר לסכום שמותר לך לדרוש. אני לא בטוח אם יש חוק, אבל עליך למסור פרטים מהותיים שידועים לך על הרכב (כמו לוח שעונים שהוריד את הק"מ הרשום, או תאונות שידוע לך שהרכב עבר).

בשורה התחתונה: דרוש את הסכום המקסימלי שאתה חושב שתוכל לקבל עבור הרכב (המקסימום מבין יד2/לוי יצחק) וקבע לעצמך קו אדום שאליו אתה מוכן לרדת בעת המכירה. עם הזמן תגלה שהקו האדום הזה ילך ויפחת, ויבואו "לבדוק" (לקרוע) את הרכב כל מיני טיפוסים ויציעו לך גם חצי מהסכום שדרשת, והכל על מנת שתתפשר על סכום משמעותית נמוך מהסכום בו הם חושבים שאפשר למכור את הרכב הזה.

וברוך הבא לשוק הרכבים המשומשים במדינת ישראל!

פורסם

פשוט מאוד ,אם הרכב שלך זה דגם מאובזר (סאן רוף מגנזיום ) ק"מ נמוך וידיים פרטיות ,תוכל לבקש מחיר גבוה , אם זה דגם בסיסי ק"מ ממוצע ויש המון כאלה, המחיר שתקבל נמוך .

פורסם

ב40 k תמצא ספיריט מנוע 2000 שנת 2007... אם האוטו שלך במצב מצויין.. תבקש 30... אם תקבל 27-26 תיקח.... אני חיפשתי כזאת ב23 אפשר למצוא... אין מה לעשות... מאזדה 3 קונים בזול ומוכרים בזול... מי שמבקש ביוקר מתייבש בלוחות !!! אם תנסה לשים את הרכב בטרייד צפה לקבל 20 בערך ( חבר טוב שם עכשיו מאזדה בפיריט צורה ישנה 2008 עם 40 אלף קילומטר יד ראשונה פרטית עם טסט לשנה. רכב מאופס!) ולקח מאזדה 3 חדשה. הוא קיבל רק 40 אלף שקל בטרייד. השוק של מאזדה מאוד בעייתי

• תוכן חדש...