Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לעזרה בפיענוח הבדיקה הנ'ל.

מישהו יכול להסביר לי את כדאיות הרכב?

זה נראה בעייתי מבחינת השילדה,אבל עד כמה זה רציני?

מה זה אומר משמעות נמוכה בפגיעה בשילדה?

בכמה אחוזים פחות או יותר, הפגיעה הזו צריכה להוריד את ערך הרכב?

תודה מראש.

image2014-04-08-083227 (1).pdf

פורסם

לדלג הלאה,הרכב עשתה תאונה רצינית מקדימה,מעבר לזה הבדיקה אופיינתי לרכב של חברה שזה אומר מאוד נקיה בשאר הסעיפים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

+1 אין להתייחס לבדיקה שנעשתה על ידי חברת הליסינג

פורסם

בחיי שאני לא מבין את הקומבינה בין הסוחרים למכונים.

מילא מזייפים בדיקה, אבל רכב מ2009 עם מעל 100 אלף ק"מ יוצא ללא ריג'קטים כלל?

לא תזרקו פנימה איזה ריג'קט או 2 רק כדי להוסיף קצת אמינות?

וזה דבר קבוע שרואים ב90% מהבדיקות המוזמנות. רכב מושלם כאילו יצא מהסוכנות, למעט סעיף שלדה\מרכב.

V5

פורסם

בדיקה פשוט בדיחה. אפילו אין הערה אחת קטנה על גיר אוטומטי? מנוע? קצה שלדה משמעות נמוכה.

יש לי שאלה כללית בנושא.

מישהו חתום על הבדיקה הזאת, אין דרך שבה אפשר לבוא למישהו בטענות על בדיקה שיקרית? אין שום צעד חוקי שאפשר לעשות נגד הבודק\המכון?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

בדרך כלל יש משפט שיוצא באופן אוטומטי מהמחשב:

"רעש ממע" תזמון" או " נא לבדוק אם או מתי בוצעו הטיפולים"

לפחות את זה כדי שלא יחשדו יותר מדי.

פורסם
בחיי שאני לא מבין את הקומבינה בין הסוחרים למכונים.

מילא מזייפים בדיקה, אבל רכב מ2009 עם מעל 100 אלף ק"מ יוצא ללא ריג'קטים כלל?

לא תזרקו פנימה איזה ריג'קט או 2 רק כדי להוסיף קצת אמינות?

וזה דבר קבוע שרואים ב90% מהבדיקות המוזמנות. רכב מושלם כאילו יצא מהסוכנות, למעט סעיף שלדה\מרכב.

לנו זה ניראה מוזר, אבל אנחנו 5 % מהאכולוסיה במקרה הטוב.

לשאר 95%, זאת ניראת אחלה של בדיקה, לא חשודה כלל, ורכב במצב מעולה.

בדיקה פשוט בדיחה. אפילו אין הערה אחת קטנה על גיר אוטומטי? מנוע? קצה שלדה משמעות נמוכה.

יש לי שאלה כללית בנושא.

מישהו חתום על הבדיקה הזאת, אין דרך שבה אפשר לבוא למישהו בטענות על בדיקה שיקרית? אין שום צעד חוקי שאפשר לעשות נגד הבודק\המכון?

אני חושב שלא, כי אי אפשר להוכיח שהרכב היה במצב בעייתי מלכתכילה מבחינה מכנית.

לעומת זאת, מצב שילדה כן אפשר להוכיח, ויכול להיות זאת הסיבה שזה הדבר היחיד שאשכרה מופיע ומפורט בבדיקה הנ"ל.

פורסם (נערך)
זו בדיקה מוזמנת ע"י הסוחר.

אם אפילו בבדיקה מוזמנת מופיעה פגיעת שלדה אפשר לוותר כבר עכשו ולעבור הלאה.

אין ספק.

הם ציינו רק את הליקוי שלא יכלו להסתיר.

השאלה עד כמה זה חמור - יכולה להתברר (לדעתי לפחות) רק ע"י בדיקה מטעמך אצל פחח מומחה.

לדעתי - תעבור לרכב הבא (וחסוך לפחות כאן עלות בדיקה מטעמך).

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תוספת

alfa 156 2.5.

פורסם

אני חושב שלא, כי אי אפשר להוכיח שהרכב היה במצב בעייתי מלכתכילה מבחינה מכנית.

לעומת זאת, מצב שילדה כן אפשר להוכיח, ויכול להיות זאת הסיבה שזה הדבר היחיד שאשכרה מופיע ומפורט בבדיקה הנ"ל.

הבדיקה נעשתה ב3.4.14 ב12 בצהריים והרכב היה במצב מושלם. אם נגיד מחר, ב9.4.14 אני לוקחת את הרכב לבדיקה בשני מכוני בדיקה אחרים והדף כמובן יראה הרבה יותר שחור. אף אחד לא יצטרך לתת על זה דין וחשבון?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
הבדיקה נעשתה ב3.4.14 ב12 בצהריים והרכב היה במצב מושלם. אם נגיד מחר, ב9.4.14 אני לוקחת את הרכב לבדיקה בשני מכוני בדיקה אחרים והדף כמובן יראה הרבה יותר שחור. אף אחד לא יצטרך לתת על זה דין וחשבון?

לא חושב.

אולי במהלך ה-5 ימים הללו נסעו 24/7 כשמחוג הסל"ד בסקאלה האדומה?

אמנם זה נשמע מטופש, אבל זה כניראה יהיה הקייס שלהם

פורסם

אם במהלך חמישה ימים נסעו 24\7 בתחום האדום של הסלד הק"מ של הרכב אמור להשתנות במידה ניכרת ולא בקילומטרים בודדים של הלוך ושוב למכון בדיקה.

בכל אופן, בדיקה זריזה בגוגל הראתה שבמקרה הנ"ל מדובר במוסך שנמצא במתחם שלמה סיקסט בצריפין ולא קשור למכון בדיקה קומפיוטסט. השם בראש הדף קצת מבלבל.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

לגופה של שאלת פותח השרשור - זה לא עניין של ירידת ערך.

לא הייתי מסיע את היקרים לי ברכב שעבר תאונה בסדר הגודל המתואר, משום שהחוזק המבני שלו נפגע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הבדיקה הנקיה הוזמנה ע"י "ש. שלמה רכב בע"מ", והאחריות של מבצע הבדיקה היא כלפי החברה, ולא כלפי הלקוח שמעוניין לקנות את הרכב. תמיד תוכלי להציג את הבדיקה שלך לחברת הליסינג ולהתחשבן על המחיר (וזה דבר מקובל), אבל לחברת הליסינג אין שום אינטרס לפעול כנגד מבצע הבדיקה, מה גם שבמקרה הנ"ל (כפי שציינת) הבדיקה מתבצעת במתחם הכנת הרכב של חברת הליסינג וברור שיש קשר בין שני הגורמים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...