Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, קיימת אצלי ברכב( קיה פיקנטו ) מערכת מולטימדיה של פיוניר.

הבעיה שלי שבאור יום אני פשוט לא רואה כלום במסך.

למישהו יש רעיון לבעיה?

 

תודה רבה וערב טוב.

פורסם

בהירות עד הסוף?

אני לא חושב שיש פתרון אסתטי לבעיה,אולי רק משהו בסגנון הזה NEW-ARRIVAL-universal-GPS-font-b-sunshade-b-font-sunshine-shield-Umbrella-for-7-inch-car.jpg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

חוץ מלתת לך בדיחה כמו - לנסוע בעיקר בלילה, אני אומר כאן כמה דברים שעלולים להשמע כמו בדיחה אבל הם ממש לא.

 

1. להצל כמה שיותר את הרכב - צלון אחורי על השמשה האחורית קודם כל. - יש היום גם כאלו שנתפרים על פי מידה ופורסים אותם ישירות על השמשה האחורית - מאוד יפה, עולה כ250 שקלים לערך אם אני זוכר נכון או אחד אוניברסלי שיעלה הרבה פחות וגם יהיה קטן יותר אך עדיין יעיל.

 

2. השחמה של החלונות בדלתות האחוריות, זה חוקי ומותר וגם שומר על בריאות הנושאים מאחור במובן של חשיפה לשמש.

 

3. לדלתות הקדמיות לעשות השחמה חלקית קלה במיוחד ולדאוג לחסום כמה שיותר קרני UV - השחמה קלה בד"כ לא מובחנת בכלל אבל כאן כבר החוקיות בעייתית יותר - תבדוק את הנושא טרם ביצוע.

 

4. לוודא שהמסך נקי - אבק לפעמים רק מגביר את החזרי האור ומהווה עוד שכבה חוסמת.

 

וכמובן הפטנט שהועלה מעליי - מאוד מועיל!

 

5. להחליף את המערכת לאחת עם מסך אנטי-גלייר (וגם אז שתדע, בימים בהירים במיוחד עדיין זה בעייתי אבל השיפור הוא עצום).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

×
×
  • תוכן חדש...