Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפיצה של דומינוס די מחורבנת, אבל לפחות השירות יעיל ואדיב.

ממליץ לך לנסות את הפיצות שלהם מסדרת העולם - הצרפתית/איטלקית/יוונית פשוט מעולות. אצלי בבית אוכלים בעיקר את הצרפתית עם גבינת העיזים, טעימה מאוד לדעתנו.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דווקא אהבתי את הבצק של דומינוס עם העגבניות מיובשות בפנים, אבל כבר שנים שאין לי סניף של דומינוס קרוב, יש להם עדיין את הבצק הזה?

לא. יש להם עדיין בצק אדמדם, אבל הוא מכיל פלפל חלפיניו במקום העגבניות...

לא ממש מתכון מומלץ כשהפיצה מיועדת כתחליף ארוחת ערב לילדים.

ממליץ לך לנסות את הפיצות שלהם מסדרת העולם - הצרפתית/איטלקית/יוונית פשוט מעולות. אצלי בבית אוכלים בעיקר את הצרפתית עם גבינת העיזים, טעימה מאוד לדעתנו.

זה אכן הדיפולט שלי אצלם. המילנו והבולוניה גם הן סבירות מאד(למי שלא מקפיד על כשרות).

בכל מקרה, טוני וספה תהיה תמיד הבחירה הראשונה שלי, אם יש לי כוח לנסוע לבד להביא...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

הפיצה של טוני ווספה לא רעה, אבל יש לי משהו נגד לקנות מאכל בסיסי במחיר מופקע ביותר מהיפסטרים שלא מתקלחים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
לא. יש להם עדיין בצק אדמדם, אבל הוא מכיל פלפל חלפיניו במקום העגבניות...

לא ממש מתכון מומלץ כשהפיצה מיועדת כתחליף ארוחת ערב לילדים.

ואני כבר לא מרגיש שחסר לי דומינוס :-D

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בדומינוס אני מזמין רק את היוונית, זה מצחיק שהם בנו פיצה בדיוק כמו שאני נוהג להרכיב את שלי (למעט בצל).. פיצה האט דווקא ניחנים בשירות טוב בסניפים, באילת ובראשל"צ והשירות תמיד מעולה.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
החוצפנים עדין לא עונים לי ולא חוזרים אלי. בפיסבוק שלהם יש מלא אנשים שמתלוננים שלא חוזרים אליהם

כמו שאמרתי- תחסוך את האנרגיות מראש.

תראה את הכתבה הזו מלפני שנתיים (ובעיקר את טוקבק מס'206. :D נשבע לכם שזו הפעם היחידה שטקבקתי בYNET :) קיבלתי 12 לייקים!)

פורסם

לטובת מי שיגלוש בעתיד: פיצה סיטי בשדרות גולדה מאיר, גם כשר, וגם אחת הפיצות הטעימות שיש בעיר, ויש לי ניסיון של כ-20 שנה איתם, (בערך מאז שאני מכיר את עצמי).

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

אין על פיצריה שכונתית ותיקה וטובה.

כמו למשל אנג'ל בהרצליה.

הבעיה היחידה היא, שהם כשרים, ואני, מה לעשות, רעב הרבה פעמים בימים ושעות לא כשרים בעליל...

פורסם

בערב יום העצמאות ישבנו ב"ברדק", באר-פיצריה בירושלים, בסוף קרן היסוד למטה, מול ההתחלה של גן הפעמון.

הקטע של הבאר פחות אטרקטיבי בעיניי כי אני לא שותה, אפילו לא בירה. שחורה כן. אבל ממה שהלך מסביב, מדובר במקום פופולרי מאוד, כולל הקטע של השתיה.

אבל אנחנו בשרשור הזה בשביל הפיצה. יש להם מבחר פיצות על שם שכונות בירושלים. מגוון גדול של שילובים וטעמים, הבצק דק יחסית וטטעעעים. הפיצה נעשית מול עיני הסועדים (שיושבים בפנים).יש גם שולחנות בחוץ, על המדרכה.

אל תתמלאו מידיי, תזמינו לקינוח פיצה שוקולד, שילוב של שוקולד, חלווה, ופרוסות בננה. יאמי.

מומלץ! וגם כשר.

• תוכן חדש...