Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתם רוצים להגיד לי שביג אפל פיצה זה רשת?

כי אני לפעמים מזמין מהסניף שלה באילת.

אגב...מצטער שאין לי המלצות, בזמן הצבא אני והחבר'ה היינו מזמינים פיצות מפסגת זאב (לא ממש באיזור המלונות).

יש גם בבית שמש בביג Fashion החדש

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ביג אפל פיצה. לא יודע אם המלון באיזור חלוקה שלהם, אבל כדאי לשאול (יש להם כמה סניפים)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

היום חזרתי מסוף שבוע בירושלים.

ביום חמישי בערב החלטתי להזמין פיצה .עברתי על הרשימה וחלק לא רצו לישלוח למלון בגלל המרחק. מה שנישאר זה פיצה האט

הזמנתי 2 משפחתיות עם תוספות . המתנתי מחוץ למלון לשליח. קיבלתי את הפיצות

עולים לחדר מחלקים את המשולשים בין הילדים . אחרי 3 ביסים במשולש שאני אוכל אני מרגיש חתיכה גדולה וקשה בפה .

מוציא את החתיכה מהפה ומה אני רואה חתיכה של 3 ס"מ של פלסטיק שבור. מזל שזה היה במשולש אצלי ולא אצל אחד הילדים

התקשרתי לסניף של הפיצה ומנהל מישמרת לא שאל יותר מידי שאלות ישר אמר יש לך משפחתית חינם.

אתמול במוצאי שבת הגעתי לסניף וקיבלתי את הפיצה .אבל הם לא האמינו רק אחרי שהראתי להם את התמונות . וגם אז אמרו שזה לא מהם

האם היתי צריך לעשות על זה בלגן? אני צריך לפנות להנהלה? זה שזה ניגמר ככה כי אני זה שאכלתי את המשולש זה יכל להגמר אחרת עם אחד הילדים הקטנים שלי היו אוכלים

פורסם

בלאגן ? תלוי איך אתה מגדיר את זה. אני חושב שכן, זה מקרה ממש ממש חמור לדעתי שלא צריך לקרות, מנהל המשמרת הביא לך מהר משפחתית כדי להשתיק אותך וגם היה מביא 2, אם הוא לא שאל יותר מדי שאלות אולי הוא גם יודע את הסיבה למה שקרה.

לאן אתה רוצה ללכת עם זה? לפיצוי ראוי על מה שקרה או לתלונה לגופים מסויימים שאחראים על כך?

Miata ND2

פורסם

חשבתי ליפנות להנהלה המרכזית וליראות אם בכלל ניתן לפצות אותי . יש לי חבר שהוא מנהל בכיר ברשת מקבילה . הוא אמר שזה מקרה חמור מאוד .אבל לחבר יש אינטרס .

פורסם

אז תתחיל בלפנות אליהם ואם אתה רוצה תוסיף איום על פניה לעו"ד בנושא ו/או פרסום הדבר בצורה ציבורית (תתחיל בעמוד הפייסבוק שלהם, זה עושה המון רעש) הכל לפי בחירתך.

אני חושב שמגיע לך פיצוי הולם, אני לא יודע אם זה מקרה חד פעמי או מקרה שכבר קרה ויכול לקרות שוב, זה מאוד מסוכן.

Miata ND2

פורסם

כמו שחשבתי לא חזרו אלי .אז פירסמתי בפיסבוק שלהם והם מחקו את זה. אז פירסמתי שוב ועשיתי שיתוף .

הם שלחו הודעה וביקשו שאשלח להם פרטים ונציג שלהם יצור איתי קשר . עכשיו ניראה מה יהיה בהמשך.

פורסם

תנסה לייצר באזז ולרשום משהו קצת מרגש עם כל פרטי המקרה לסטטוסים מצייצים, להמשיך להציף את עמוד הפייסבוק,לפנות בטלפון ובמייל,מספר ההנהלה הראשית בטח מופיע באתר שלהם.

Miata ND2

פורסם

פיצה האט הפכו לפח בזמן האחרון. לא יודע למה, אבל ממה שהיה פעם פיצה טובה הם הפכו למשהו שקונים בסופר ומחממים במיקרו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כמה שאתה צודק, מפיצרייה אולי הכי טובה שהייתה בארץ, עם מחירים סבירים+, הם הפכו להיות פיצרייה בינונית- עם מחירים מאוד יקרים לכלום ושום דבר.

אני לא רואה שום סיבה הגיונית לקנות משם, גם מדומינוס אני לא רואה, אבל הטעם והמבצעים (45 ש"ח למגש משפחתי זה מחיר טוב) קונים אותי.

Miata ND2

פורסם

בסניף בבית שמש הטעם של פיצה האט בדיוק כמו שאני זוכר אותו מלפני עשור ושניים

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

חבל על האנרגיות שלך.

המקרה שקרה לי (לפני שנתיים) :

כמה חברים הגיעו בהתפעה בשעת ערב מאוחרת.

בסביבות 22:30 החלטנו שאנחנו רעבים, והזמנו כמה פיצות דרך האתר שלהם.

ב23:20 (נתנו להם 50 דקות גרייס) התקשרנו לבדוק מה קורה עם הפיצות.

אמרו לנו שהם "שכחו" מההזמנה, ועכשיו הם כבר סוגרים (לפי האתר הם אמורים לעבוד עד 23:59), ואין להם שום כוונה לספק לנו את ההזמנה.

זיכוי לכ"א קיבלתי רק אחרי פניה לחברת האשראי (נאלצתי לעבור הליך הכחשת עסקה שלם).

גם אני ניסיתי להתלונן על השירות הלקוי, הגעתי עד להנהלה.

זה פשוט לא עניין אף אחד. עד היום לא קיבלתי שום תגובה, התנצלות, או אפילו "לחם שום מתנה בהזמנה הבאה".

מיותר לציין, שאיני מזמין מהם מאז (האמת היא, שסניף הרצליה ממילא נסגר, וההזמנות מגיעות לעיר מסניף רמה"ש).

הפיצה של דומינוס די מחורבנת, אבל לפחות השירות יעיל ואדיב.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

דווקא אהבתי את הבצק של דומינוס עם העגבניות מיובשות בפנים, אבל כבר שנים שאין לי סניף של דומינוס קרוב, יש להם עדיין את הבצק הזה?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...