Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מעוניין לקנות טויוטה יאריס היבריד.

הייתי היום בסוכנות טויוטה והם ממש לא זזים במחיר. הם מציעים את המבצע החודשי של טויטה - 2,000 ש"ח הנחה והלוואה של 24,000 ש"ח לשנתיים ללא ריבית והצמדה. על תוספת של קודן ובקרת שיוט הם מציעים בערך 10% הנחה.

הייתי לפני זה בסוכנות הונדה בשביל לבדוק את הג'אז והם ממש מציעים הצעות אטרטיביות ביחד לטויוטה.

זה תמיד ככה עם טויוטה?

מישהו מכיר סניף מכירות שמציע עסקאות טובות יותר?

תודה!

פורסם

אני לא יכולה לעזור לך בהתנהלות מול טויוטה או הונדה מכיוון שלא רכשתי מאף אחת מהן רכב.

אבל, השנה עומדת להגיע ג'אז חדשה, אולי זאת הסיבה לנדיבות של סוכנות הונדה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
היי,

אני מעוניין לקנות טויוטה יאריס היבריד.

הייתי היום בסוכנות טויוטה והם ממש לא זזים במחיר. הם מציעים את המבצע החודשי של טויטה - 2,000 ש"ח הנחה והלוואה של 24,000 ש"ח לשנתיים ללא ריבית והצמדה. על תוספת של קודן ובקרת שיוט הם מציעים בערך 10% הנחה.

הייתי לפני זה בסוכנות הונדה בשביל לבדוק את הג'אז והם ממש מציעים הצעות אטרטיביות ביחד לטויוטה.

זה תמיד ככה עם טויוטה?

מישהו מכיר סניף מכירות שמציע עסקאות טובות יותר?

תודה!

אתה יכול לנסות בסוכנות משנה אחרת של טויוטה אבל רוב הסיכויים שגם שם תקבל פחות או יותר את אותה ההצעה.

הפיתרון לבעיה שלך הוא פשוט לקנות רכב אחר. תעשה את החשבון שלך מבחינת צריכת דלק אם אתה צריך בכלל את היאריס ההיברידית. טויוטה יאריס "רגילה" עולה היום 91,500 ש"ח, יאריס היברידית עולה 117,500 ש"ח. יש פה הפרש של 26 אלף ש"ח - לא מעט כסף שצריך לקזז בצריכת דלק. יאריס היברידית עושה 19 קילומטרים לליטר, רגילה עושה 13.5 קילומטרים לליטר.

עכשיו לחישובים:

עלות דלק שנתית לפי 7 ש"ח לליטר ונסועה של 15,000 אלף קילומטרים בשנה ביאריס היברידית - 5530 ש"ח

עלות דלק שנתית לפי 7 ש"ח לליטר ונסועה של 15,000 אלף קילומטרים בשנה ביאריס רגילה - 7800 ש"ח

כלומר בשנה אתה חוסך בערך 2,500 ש"ח בדלק בגלל שקנית את הדגם ההיברידי. בסך הכל יקח לך בערך 10 וחצי שנים להחזיר את ההפרש במחיר הרכישה בעזרת צריכת הדלק, עד אז היאריס ההיברידית שלך כבר תחליף בעלים פעמיים בממוצע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש לי טויוטה פריוס וגם אצלי היו מאוד קשים במחיר לא הורידו שקל רק הנחה טובה באביזרים. אמנם אני מחבב תיבות ידניות ויש לי גם פיקנטו ידנית אבל בהשוואה שנעשתה יש לשקלל שאחד ידני והשני אוטומט. יאריס אוטומט רגיל גם עובר את ה 100 K בקלות.

פורסם
יש לי טויוטה פריוס וגם אצלי היו מאוד קשים במחיר לא הורידו שקל רק הנחה טובה באביזרים. אמנם אני מחבב תיבות ידניות ויש לי גם פיקנטו ידנית אבל בהשוואה שנעשתה יש לשקלל שאחד ידני והשני אוטומט. יאריס אוטומט רגיל גם עובר את ה 100 K בקלות.

אני לא בטוח שהבנתי מההודעה שלך אם אתה מתכוון להשוואה שלי, אבל המחירים שציינתי הם לדגם האוטומטי. 91 אלף ש"ח לדגם אוטומטי, לא ידני. זאת אומרת, גם ידני נמכר ב-91 אלף ש"ח, פשוט כי אין עליו הנחה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כן התכוונתי לזה ומתנצל אם אכן יש אוטומט ב 91K אבל באתר טויוטה מתחיל מ 101K ואף פעם לא שמעתי שטויוטה נותנת 10% הנחה

פורסם

היאריס ב-91K היא עם יד עליה - יד של היבואן אמנם, אבל עדיין יד. לא פלא שהיא נמכרת ב-10K פחות... טויוטה הרי בונקרים מאין כמוהם כשזה נוגע למחיר.

:idea:
  • תוכן חדש...