Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי לנסר איוולושן - הסוף

djyakini
שימו לב! השרשור הזה בן 3946 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

"מיצובישי לנסר איוולושן - הסוף קרוב. הגרסה הספורטיבית של הלנסר, עם מנוע טורבו-בנזין והנעה כפולה, תרד מפס הייצור בלי שתוחלף בדגם חדש. זה צפוי לקרות לכל המאוחר בתחילת שנה הבאה, ולהביא לכך שהדור העשירי והנוכחי, יהיה האחרון במורשת." מתוך YNET.

יום עצוב.. אחת המכוניות שתמיד הלהיבה אותי. היתה לי אחת בשכונה, איבו 8. אני זוכר איך הייתי חוזר מהתיכון כל יום ברגל, נעצר לידה ומתלהב כל פעם מחדש.

אולי בגלל שהיא 'עממית', שהיא לא באה לשדר יוקרה ומתרכזת רק בנהיגה, שאפשר לקחת איתה את הילדים לבית ספר.. יום אחד אקנה לי אחת. רק כנראה שהיא כבר לא תהיה חדשה..

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4505259,00.html

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היא אולי מתה אבל המחליפה כבר הוצגה: ספייס סטאר.....

ביצועים והתנהגות דומים אבל תוך התחשבות ושמירה על כדור הארץ :lol:

עריכה אחרונה על ידי rlevari
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש תחליף מכובד מאוד לאיבו, אטרז' רכב מדהים: מאובזר ברמה גבוהה מאוד (יש אפילו שקע AUX), מנוע חזק מאוד (3 צילינדרים כדי שיהיה יותר מומנט), אחיזת כביש מעולה וגיר רציף לחווית הנהיגה המושלמת (כי רק גיר רציף יכול לנצל את מלוא הפוטנציאל של המנוע העוצמתי).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תגידו , רק לי זה ניראה שמיצובישי , בתור יצרנית רכבים , ולא מזגנים או כל מיני מוצרי חשמל אחרים שהיא מייצרת , או ספינות , פשוט בשנים האחרונות הולכת וגוססת , וכנראה על בטוח ? , מה אתם אומרים ?

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מיצובישי הודיעה כבר בסוף שנה שעברה שהיא שוקלת לעשות את המעבר להיות יצרן נישתי ושהיא תתמקד בעיקר במיניוואנים וגי'פים. כנראה שככה הם מכריזים על ההחלטה.

מכאן שהעלתה של האיבו על הגרדום לא מאוד מפתיעה. אגב, יש סיכוי טוב שאותו גורל צפוי גם ללנסר ה"פושטית".

חבל, אין ספק. אני עדיין זוכר איך טופ גיר התלהבו מהאיבו הנוכחית (FQ400 זאת הייתה אם אני לא טועה) וסיפרו על פניה שהם לוקחים עם למבורגיני מורצ'יאלגו ב-100 קמ"ש, והאיבו אוכלת אותה בלי מלח ב-160 קמ"ש. זאת מכונית שצעדה עם ענקים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פרסמו את זה ביפן ב28 למרץ, לא חושב שיש להם חוש הומור כזה מפותח..

עוד אייקון של ספורט מוטורי מצטרף לפאביה BTS.. :-(

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פעם אחת יצא לי לראות פאביה מאיצה מהרמזור ממש מהר.

אתה בר-מזל. לרוב זה בלתי-אפשרי, היא מזנקת במהירות גדולה ממהירות האור.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3946 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...