Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע על רכב שלא על שמי (רכשתי אותו אבל לא ניתן לעשות העברת בעלות היות והרכב משועבד)

פוליסת הביטוח חובה+ג היא על שמי .היום מישהו חתך את הרכב ואישתי ניכנסה בו.

אני מכניס את הרכב מחר למוסך . על שם מי מגיע הציק מחברת הביטוח של הפוגע. על שם בעל הרכב או בעל הפוליסה?

אני מפחד שאני אתן ציק למוסך. ובסוף יגיע הציק על הבעלים הרשום ברשיון

כרגע אין לי גישה לבעלים .מה גם שהוא מסובך עם הבנק ככה שאם אתן לו את הציק לא בטוח שאקבל את הכסף בכלל

מדובר על רכב שווה מעל 50000 שח הנזק +- 5000-7000

פורסם

איזה ביטוח אתה תובע - את שלך או את הפוגע?

האם אתה מכניס את הרכב למוסך הסדר (שאז הצ'ק היחיד הוא ההשתתפות העצמית, וחברת הביטוח משלמת ישירות למוסך)?

בכל מקרה - תן לסוכן הביטוח שלך לטפל בנושא. הוא אמור להיות מודע לבעיית הבעלות על הרכב ולדאוג לאינטרס שלך.

והערת אגב - אמנם לא זה הזמן להטפת מוסר, אבל האם האם איך חושש שהרכב, שרשום על שם מישהו שמסובך עם הבנק, יעוקל? או שחברת הביטוח תנסה להתנער מהאחריות בטענה של חוסר זיקה שלך לבעלות על הרכב (למרות שהסכימה לבטח אותך)?

בקיצור - עשית טעות חמורה ברכישת רכב ללא העברת בעלות. מאחל לך שהרכב ישאר ברשותך וישרת אותך נאמנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני תובע את הביטוח של הפוגע. המוסך אמר לי שאני לא משלם לו כלום גם לא את השמאי .הבעיה תיהיה עם הפוגע יגיד שהוא לא אשם

פוליסת הביטוח שלי לא משועבדת לשום בנק

פורסם

התכוונתי לכך שאם הבנק המשעבד את הרכב יחליט לעקל אותו תשאר בלי רכב ובלי כסף.

לגבי תביעת הביטוח של הפוגע - תשאיר את זה לסוכן הביטוח שלך. רק הקפד והדגש את בעית הבעלות על הרכב, כדי שהצ'ק ישלח אליך, או, עוד יותר טוב - אם תוכל לקבל את הכסף בהעברה בנקאית לחשבונך (יש חברות ביטוח המשלמות בדרך זו).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כאשר הרכב לא על שם בעל הפוליסה .התשלום מגיע על שם הבעלים

עכשיו זה שפגע חזר בו ולא מודה באשמה. מה שנישאר לי זה ליתבוע אותו

במוסך הסדר נתנו הערכה של נזק 6000 .במוסך פרטי נתנו 2000+- . הצעתי לפוגע להתחלק איתי חצי חצי .נשמע הוגן לא?

הוא אמר שיחשוב. במידה ולא ירצה אקח שמאי ,אתקן ב2000 ואתבע אותו וניראה מה יהיה

• תוכן חדש...