Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רכב שברולט ספארק, ידוע לי שהמרחב הפנימי של רכב זה לא קטן מידי אך לא גדול, המערכת באוטו היא בסיסית שבאה מהיצרן, המערכת שמע נשמעת קלה נחמדה מאוד אך יש לי בעיה קטנה, ששמים בווליום גבוה יחסית לא שומעים טוב את הבאס, אני בעיקר שומע כל סוגי המוזיקה, למשל בטראנס או כל מוזיקה שבה יש באס, בווליום יחסית גבוה לא שובר אוזניים כמובן, הבאס לא נקי אני יודע אין מה לצפות למשהו.

אז כך ברצוני להגיע לרמת שמע שבו אני שומע את המוזיקה נקייה בכל מרחב הרכב מהגובה משמאל ומימין ומטה בצורה אחידה, ובאס נקי גם בווליום גבוה יחסית.

איני רוצה להשקיע בכמות מוגזמת של כסף, אין לי צורך במגבר+סאב איני עושה מסיבה ברכבי, אבל כן אהיה שמח לשמוע מוזיקה ברמה טובה מאוד.

אשמח לשמוע עצות לגבי רעיון מה אני אוכל לעשות ולאחר מכן אשמח גם לשמוע המלצות לגבי ההמלצות של החלקים שאני צריך להוסיף על מתקין שיעזור לי באזור בת ים.

תודה למגיבים ולעונים.

שחר.

פורסם

מה זאת אומרת ללא סאב באס נקי לא אקבל? אני דווקא מאמין שכן עם הרמקולים הנכונים ועם עוד מרכיב קטן אוכל להגיע לזה.

במאזדה 6 למשל, שומעים מאוד יפה והבאס נקי ללא מגבר במערכת הבסיסית שמקבלים, בווליום נורמאלי גבוה יחסית לא מרעיש אוזניים.

שמע אין לי מרחב גדול גם בפגאג' אז אני לא רוצה מרכיבים כמו מגבר שיקח לי מקום, אלה אם כן יש משהו שהוא יחסית קטן וקומפקטי מה אתה ממליץ?

פורסם

נכון, על פניו נשמע כאילו המערכות שמגיעות עם הרכב נשמעות טוב והבאס נחמד,

דבר ראשון זה לא נשאר כך לאורך זמן.

דבר שני, אין מקום בכלל להשוואה בין מערכת כזו, לבין אחת עם מגבר וסאב, עולם אחר.

לגבי המקום בבגאז, במפגש צפון האחרון היה רכב עם סאב 8 אינטץ, קטנציק, בתיבה פתוחה ומותאמת אישית שממש לא פגעה במרחב בבגאז, הסאב נשמע שם מעולה (על המפגש האחרון פתחתי שרשור סיכום עם תמונות, שווה להציץ).

במידה ואתה מוכן להשקיע, הייתי הולך לכיוון של הוספת מגבר וסאב.

SCANSPEAK

פורסם

אני מעולם לא השוואתי, ברור לי שמערכת עם סאב ומגבר זה עולם אחר, אני לא מחפש את העולם הזה כרגע, רק שמע נקי ובאס נחמד ולא נשמע כאילו הרמקולים עומדים להתפרק שמגביהים טיפה יותר מהנורמה.

בעיקרון לא פתחתי את האשכול הזה על מנת לעשות השוואה מה יותר טוב מערכת עם מגבר+סאב או ללא.

אני רוצה אם אפשר כמובן, פתרון שכביכול נשמע פשוט על הנייר אבל משהו שיתן לי חווית מוזיקה סבירה+ מעבר למה שיש לי כרגע, ואני צריך המלצה לציוד כלשהו שתמליצו כגון שני זוגות רמקולים שתתן שמע טוב עם באס טוב (נורמלי) ללא מגבר וסאב או עם משהו קטן, שאלתי חבר משהו כמו קומפננט ממה שהבנתי שזה משהו קטן שאפשר להסתיר בדלת.

תסלחו לי על הקטנוניות אני חדש בעולם הזה.

פורסם
שאלתי חבר משהו כמו קומפננט ממה שהבנתי שזה משהו קטן שאפשר להסתיר בדלת.

תסלחו לי על הקטנוניות אני חדש בעולם הזה.

כאן הטעות שלך.

חבר שלך נתן לך מושג. שאתה לא מבין ואתה לא עושה את המאמץ לחפש מה זה.

קומפוננט זה לא משהו קטן. (בכוונה לא נתתי עדיין את התשובה)

ולכן (אני בכוונה מפנה אותך לקרוא חומר)

יש בפורום 2 דברים חשובים

1 יכולת לעשות חיפוש לפי מושג.

2 FAQ - מילון מושגים וקישורים

תתחיל לחפש טיפה חומר ומושגים.

כי אני וחברי הפורום ניתן לך תשובות. והן יהיו סינית בשבילך. כי אתה לא מכיר את המושגים

בהצלחה אלי.

אגב במידה לא תצליח להבין אחרי שתעבור על הFAQ. אתה מוזמן לשאול ואני מבטיח לענות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם (נערך)
מה זאת אומרת ללא סאב באס נקי לא אקבל? אני דווקא מאמין שכן עם הרמקולים הנכונים ועם עוד מרכיב קטן אוכל להגיע לזה.

במאזדה 6 למשל, שומעים מאוד יפה והבאס נקי ללא מגבר במערכת הבסיסית שמקבלים, בווליום נורמאלי גבוה יחסית לא מרעיש אוזניים.

שמע אין לי מרחב גדול גם בפגאג' אז אני לא רוצה מרכיבים כמו מגבר שיקח לי מקום, אלה אם כן יש משהו שהוא יחסית קטן וקומפקטי מה אתה ממליץ?

במאזדה 6 הרמקולים גדולים משמעותית, וגם "הבאסים" שהרמקולים המקוריים מוציאים זה רק עקב משחק בהגדרות באס שבמכשיר.

זה הורס את הרמקול ומעוות את הסאוונד,אין רמקול חוץ מסאב שיכול לנגן באסים, שום רמקול מלבד סאב לא יכול לנגן את התדרים הנמוכים שסאב מפיק, אם תיקח קומפוננט או רמקול סטנדרטי ותנסה להוציא ממנו באס, דבר שהוא לא יכול לנגן עקב מגבלה של האלמנט, אתה תהרוס אותו.

יש רמקולים כמו 6x9 שיכולים לתת קצת נפח לסאוונד אבל לא מעבר לזה.

בשורה התחתונה, אתה רוצה לקחת רמקול, להתעלל בו לדרוש ממנו לנגן תדרים שהוא לא יכול לנגן, אתה תהרוס אותו, פשוט ככה.

זו גם הסיבה ש99 אחוז מהרמקולים המקוריים שהוצאתי מרכבים( גם חדשים) היו קרועים או שרופים, אנשים רוצים באס, מעלים את הבאס במערכת והורסים את הרמקולים.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

מתי אמרתי שאני רוצה להשאיר את הרמקולים הנוכחים שיש לי, אני לא רוצה ברור לי שזה היכולת שלהם לכן ברצוני רמקולים אחרים גדולים יותר שיפיקו עם רכיב מסוים שמע טוב וקצת עומק ולא מעבר למערכת+מגבר+סאב.

איני מתווכח ואיני אומר שמה שאמרתי הוא הנכון, שארצה משהו מורכב יותר אני באמת אתעמק בנושא כרגע איני רוצה משהו רציני.

ואני במקרה הנ"ל ואני מגיב למגיב מעלי דווקא מוריד את הבאס למינוס כי הוא לא נקי קצת מבאס אבל אז הבאס נשמע נקי יותר כמובן לא מינוס גדול.

עריכה אחרונה על ידי ShaDj
פורסם

שים לב שאני דיברתי גם על רמקולים לא מקוריים,קומפוננטים וכו'.

רמקולים כאלו לא בנויים לייצר באס נקודה.

קח בחשבון שאם אתה מחליף תשכח מבאסים,במיוחד שהרמקולים שיכולים להיכנס לך ברכב הם קטנים מאוד 4 אינצ' אם אני זוכר נכון,אתה לא תגיע לכמות באס כמו במאזדה גם עם קומפוננט.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אז מה בעצם אתה מציע לי עזוב רגע תקציב, תן לי עצות לגבי שיפור השמע ברכב.

חשוב לי שיהיה לי דיבורית BT קבועה כמו עכשיו, ומערכת נחמדה שתציב שמע עמוק עם באס, לא כזה כזה שתרעיד את הרכב אבל שתהיה ערב לאוזן.

אני בא לשאול מה לשים ברכב, לא בין השוואה מערכת למערכת שכבר חיפשתי מה היית עושה במקומי במצב הקיים.

פורסם

כן המערכת מקורית מהיצרן, אז אוקי, אז מה רמקולים לא צריך להחליף?

ועם כן איזה?

כולל המערך שנתתי לי של איזה חברה לרכוש ואיפה להרכיב המלצה.

• תוכן חדש...