Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתחתי כתגובה נפרדת לצורך תשומת לב:

יש עכשיו מבצע באיביי- נקסוס 5 ב345 דולר+ מיסים מקומיים (בין 6% ל-8%).

יוצא פחות מ1250 ש"ח+ מסים. אמנם זו הנחה מזערית ביחס למחירי גוגל פליי, אבל מצד שני, אפשר לקנות גם מישראל (משלוח לכתובת אמריקאית בלבד) ועם פייפאל, כך שזה גם משהו.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הגיע אלי עכשיו המוטו ג' שהזמנתי לאבא. מרגיש בובה של טלפון

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב עדכון קטן.

קודם כל תודה לכולכם! בזכותכם הגעתי להחלטה מה לרכוש.

קניתי להם בסופו של דבר MOTO G 16 ג'יגה. כל מכשיר עלה לי 1240 שקלים. בחנות בתל אביב.

אחים שלי ממש ממש מרוצים, ועוד נשאר להם עודף מהכסף. (תוקצב לכל אחד 1500 שקל)

תודה שוב!

פורסם

הזמנתי גם מbuy2usa את המוטו g (גוגל פליי אדישן) לאישה, עלה 1099 (16 ג'יגה) עם אפשרות ל3 תשלומים, הגיע תוך 7 ימים כולל שישבת.

מכשיר מעולה, היא מבסוטית, אני מבסוט..נקי, מהיר מאוד, מעודכן, עמיד למים, סוללה חזקה..מה עוד צריך ממכשיר טלפון מתקדם?

פורסם
הזמנתי גם מbuy2usa את המוטו g (גוגל פליי אדישן) לאישה, עלה 1099 (16 ג'יגה) עם אפשרות ל3 תשלומים, הגיע תוך 7 ימים כולל שישבת.

מכשיר מעולה, היא מבסוטית, אני מבסוט..נקי, מהיר מאוד, מעודכן, עמיד למים, סוללה חזקה..מה עוד צריך ממכשיר טלפון מתקדם?

תתחדשו!

רק תזהרו עם הקטע של ה"עמיד למים", כי זה לא ממש waterproof (לא מומלץ להתחיל לעשות איתו תמונות בבריכה).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

כן בוודאי :)

הרעיון הוא שהוא לא יתפגר מקצת גשם או כמה טיפות..

אריקה גריפין עשתה עליו כמה ניסויים יפים, בפעם השנייה הוא שרד חצי שעה בתוך המים, למרות שזאת לא המטרה שלו אבל נחמד לדעת שהוא שרד את זה יופי.

פורסם

שמעתי על הקטע שהוא שרד חצי שעה במים.

השאלה היא אם הוא שרד כמה ימים אחרי?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

שרד גם חודש אחרי, הבעיה שהיא כל כך התלהבה מהעניין שהיא החליטה לזרוק אותו לתוך מרק נודלס, את המלחים של המרק הוא לא כל כך אהב..אבל אולי זה בגלל שהוא לא אוהב אוכל סיני...:lol:

פורסם

הרג אותי הקטע עם המרק חחח, אין על הסקירות שלה.

והמכשיר כן עמיד למים כי הוא בעל ציפוי נאנו החדש ולכן כניסת מים לא משפיעה עליו כי כל המעגלים החשמליים מוגנים ממים נקיים-לא נודלס חחח.

תיתחדשו ובאמת מדובר באחלה מכשיר למחיר שלו.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מעניין הקטע של מוטו G.

עברתי על טלפונים בחנויות בלונדון, המוטו הוא מהיחידים שהמחיר באנגליה זול מישראל בפער משמעותי.

אין בארץ יבוא נורמלי של הטלפן והוא עדיין די להיט

גם לי יש, טלפון מעולה

אייל

פורסם

אני קניתי לאשתי את המוטו לפני מספר חודשים מאנגליה ב 770 שקלים. אני היום עם s3 ולדעתי המוטו עדיף עליו. יותר מהיר ובנוי יותר טוב כשרק המצלמה נחותה יותר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...