Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש ברשות החברה שבבעלותי מספר רכבים בליסינג מימוני (ברשיון על שם חברות הליסינג).

2 מהם רשומים על שמי בחוזה הליסינג אך משמים לצורכי החברה.

אחד הרכבים שרשומים בחוזה הליסינג על שמי (אך לא ברשיון רכב), קיבל דוח מהירות על סהכ 750 ש"ח, ו8 נקודות. חברת הליסינג הסבה את הדוח על שמי מפני שאני חתום על החוזה אצלהם.

אני כלל לא נהגתי ברכב בתקופה הזאת ואפילו לא הייתי בארץ. ראיתי שאפשר להסב דו"ח לאדם אחר אך אני לא יודע מי האדם שנהג ואף סוכן לא מודה באשמה.

כיצד אני יכול להסב את הדוח על שם החברה בבעלותי (שוב בטפסים של המשטרה אפשר להסב רק מתאגיד לאדם פרטי או מאדם פרטי לאדם פרטי אחר, לא מצאתי שאפשר להסב מאדם פרטי לתאגיד) ולשלם את הקנס המוגדל וככה לפחות יבוטלו הנקודות?

תודה מראש

פורסם

לא נראה לי שתוכל (בגלל שאתה הבעלים של החברה - האחריות מוטלת עליך) ברגע שזה הוסב על שם מישהו אפשר רק להעביר למישהו - לא לתאגיד. כל הסיפור של תאגיד הוא בדיעבד, ולמעשה אם חברת הליסינג היתה נוהגת נכון היא היתה צריכה לפנות אליך טרם ההסבה ולשאול אותך מה אתה מעדיף לעשות עם הדו"ח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לא נראה לי שתוכל (בגלל שאתה הבעלים של החברה - האחריות מוטלת עליך) ברגע שזה הוסב על שם מישהו אפשר רק להעביר למישהו - לא לתאגיד. כל הסיפור של תאגיד הוא בדיעבד, ולמעשה אם חברת הליסינג היתה נוהגת נכון היא היתה צריכה לפנות אליך טרם ההסבה ולשאול אותך מה אתה מעדיף לעשות עם הדו"ח.

החברה היא חברה בע"מ, אין לי אחריות ישירה.

דיברתי עם חברת הליסינג, הם טוענים שלפי החוק הם מחוייבים אוטומטית להסב את הדו"ח על מי שחתום אצלהם על החוזה והם לא יכולים לעזור לי לצערי.

נשמע לי הזוי שאני צריך לספוג 8 נקודות בלי שנהגתי..

פורסם

נסה לדבר עם עו"ד תעבורה, ייתכן שבשל העובדה שאתה יכול להוכיח שזה בוודאות לא אתה נהגת - אפשר אולי לעשות משהו. תכל'ס אם אין לך הרבה נקודות אתה תחסוך כסף מהשארת המצב כפי שהוא.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה..

אין לי מושג כמה נקודות יש לי האמת. אני רוב היום על הכביש. עשיתי נהיגה מונעת לפני כחצי שנה, הייתה לי שלילה על מהירות לפני בערך שנתיים.

יש אתר אינטרנט שאפשר לבדוק כמה נקודות יש לי?

פורסם

טענת חברת הליסינג לא מובנת, אלפי דו"חות של רכבי ליסינג נרשמים במקור על שם התאגיד, אתה צריך להתנהל מולם כדי לדאוג שבעתיד זה מה שיקרה לדו"חות של רכבי החברה.

בנוסף, רצוי שהחברה תנהל רישום של מי נוהג באיזה רכב ומתי, בדיוק בשביל עניינים כאלה.

עם הדו"ח הזה אתה בבעיה, כי כאמור דו"ח על שם תאגיד נרשם במקור כאשר התאגיד הוא בעל הרכב, אי אפשר בדיעבד להסב אותו לתאגיד.

אתה יכול לפנות למשרד הרישוי ולבקש שישלחו לך בדואר פירוט של הנקודות שצברת.

• תוכן חדש...