Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אחיינית שלי רכשה לפני כמה חודשים אייפון 5 מיד 2.

אתמול היא ניסתה לעדכן את המכשיר לגירסא החדשה שיצאה, העידכון נתקע משום מה, והייתי צריך לעשות לה restore למכשיר.

לאחר הrestore המכשיר מבקש את האפל איידי והסיסמא שאליו היה מקושר,הבעיה שכנראה המכשיר עדיין היה מקושר לאפל איידי של המוכר, ואין לנו מושג מה השם והסיסמא, אין לנו גם דרך להגיע למוכר, זה היה לפני כמה חודשים ולא נלקחו על ידה שום פרטים ממנו.

יש דרך לצאת מהבעיה הזאת?

פורסם

ופעם הבאה ולמי שקורא את זה בעתיד - חובה לכבות את הfind my iphone לפני העברת המכשיר הלאה. זה היה מונע את הבעיה לחלוטין.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

נסו לדבר עם חברת הסלולר לפירוט שיחות וככה לנסות להשיג את המוכר...

והיא חיברה אותו לפני כן למחשב?

כי לפעמים אין אפל ID על המחשב ומנסים לעדכן תוכנה שהורדה עם האפל ID של המוכר זה לפחות יתן לכם את המייל שלו ואפשרות להשיג אותו דרך זה...

פורסם

גם לי יש את אותה הבעיה, רק שהמכשיר שייך לנו ונקנה מאורנג.

המכשיר שייך לאחי הקטן, שלא רק שלא זוכר את הסיסמא אלא גם לא הקדיש מחשבה במילוי פרטי הזיהוי לשחזור הסיסמא. נוצר מצב שהמכשיר נעול במשך חודשיים כבר. אורנג מפנים לאפל, ולאפל אין נציגות בארץ (איי דיגיטל לא מתעסקים בזה) .

איך אפשר לפתוח את המכשיר?

VW PASSAT 1.8T

פורסם

פשוט תשתמש בredsn0w , תוכנת הפריצה לאייפונים כדי לבצע Restore פיראטי ולא דרך האייטונס.

שם הוא לא אמור לבקש שום סיסמא יש הרבה מדריכים לזה אבל אם תתקע אני ינסה לעזור.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מצטער על הניצול של הפוסט, אבל יש מה לעשות עם אייפון 4 (גרסה אחרונה 7.1) שהוא UNLOCKED אבל עדין רושם "אין קליטה" ולא משנה איזה סים שמים לו?

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

אולי כדאי ליישר קו לכל השטויות שאנשים זורקים פה.

2 דרכים בלבד (!!!) לצאת ממצב של מכשיר בסטטוס apple-id locked והם:

1. להשיג את הסיסמא של החשבון הנ״ל

2. ליצור קשר עם אפל ולהוכיח להם ( ע״י חשבונית קנייה של אפל או נציגה רשמית שלה, כמו הספקיות אצלנו) שהמכשיר שלכם ושכחתם סיסמה.

אם לא ניתן אף אפשרות , למכור את המכשיר באיביי כי הוא שווה רק לחלקים.

כרגע אין שום קומבינה לעקוף את זה, אפשר להגיע למסך הבית אך המכשיר עדיין יהיה לא מאוקטב ולא יוציא שיחות.

כל עוד יש רישום בשרת של אפל ( צימוד סריאל וחשבון Apple ID ) רק אחת משתי האפשרויות שציינתי תעזורנה .

ליביאור אמר נכון , כדי להמנע מזה צריך לכבות את find my iPhone במכשיר , כמובן שלא ניתן לכבות אותו ללא הסיסמא של חשבון iCloud שאיתו הוא הופעל כך שזה משאיר את המשתמש באותה נק׳ בערך, ואז המכשיר יישאר פעיל עד לריסטור/עדכון גירסה הבאה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

יש לי אישור רכישה מאורנג׳ בעברית. למי אני פונה מכאן? נציגות אפל בישראל ומוסקבה לא עזרו לי.

אשמח אם תוכלו להפנות אותי במדוייק לכתובת הנכונה (באתר התמיכה של אפל לא מצאתי פתרון)

VW PASSAT 1.8T

פורסם

נציגות אפל בישראל בנושא אייפונים היא החברה הסלולארית שדרכה נקנה המכשיר.

הבעיה כמובן היא שכנראה אין להם שמץ של מושג או רצון ליצור קשר עם אפל העולמית בנושא.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...