Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי על משהו. בהודעה הראשונה לא כתוב שהם זמינים במייל או הודעה פרטית? את הסיבות יש לשלוח לשם לא? מה אנחנו עושים פה שלושה עמודים? :)

נ.ב. אשאל שוב, מישהו יודע מתי ההשקה? יש תאריך?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 394
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתם תבואו עם הרכב לכביש 465,שזהו הכביש הטוב בארץ! והוא מצטלם גם הכי טוב שיש,אני כבר מחכה שם (עובד ממש ליד) ונתן לאוקטביה בראש...

פורסם (נערך)

תבואו אלי ותגשימו לי תחלום!:-D

אף פעם לא נהגתי ברכב ספורטיבי.(פרט לפאביה כמובן 8))

פרטים ימסרו אם תרצו להגיע אלי כמובן :)

עריכה אחרונה על ידי RallyAddicted

Subaru Impreza 1.6 04

פורסם

שבוע הבא אנחנו משיקים את האינפיניטי Q50 החדשה.

364 כ"ס ו5.1 שניות מ0-100.

מעניין כמה מהר היא תעלים את הVRS?

אתם תתנו לי סיבוב על שלכם- אני אתן לכם סיבוב על שלי.

הרצליה קיפוח

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
שבוע הבא אנחנו משיקים את האינפיניטי Q50 החדשה.

364 כ"ס ו5.1 שניות מ0-100.

מעניין כמה מהר היא תעלים את הVRS?

אתם תתנו לי סיבוב על שלכם- אני אתן לכם סיבוב על שלי.

הרצליה קיפוח

כמה תעלה האינפיניטי וכמה עולה הסקודה rs?

פורסם

מאז גיל 6 אני לא מפסיק לחשוב על מכוניות. לצערי מצב כלכלי לא נתן לי הזדמנות לנהוג על רכבים מעניינים. כל פעם שאני רואה מכונית ספורטיבית עוברת לידי כל גופי נרגש. עד כדי כך שאשתי הזמינה לי קורס של דריפטינג לרגל גיל 30 בטענה שמגיע לי לפחות בגיל 30 להגשים חלום ולנהוג ברכב ספורטיבי.

אם תגיעו אלי לאשדוד-אשקלון עם הסקודה אתם תזכו להיות אלה שתרמו להגשמת חלומי.

החיים הם כמו....

פורסם

טוב - הרי כבר ברור שאתם באים לחיפה, אז איך לא תבואו לבקר אותי בטכניון? מצד אחד הסלאלומים של נשר, מצד שני בית אורן, ובצהריים עוצרים אצל פאנג'יו לקצת בקר! חוץ מזה, בתור סטודנט להנדסת תחבורה, אני צריך לבדוק את מצב הכבישים פה מקרוב, אז זו גם תהיה הצלחה אקדמית :D

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
כמה תעלה האינפיניטי וכמה עולה הסקודה rs?

האינפיניטי בגירסת הפרמיום מתומחרת ב359,000 ש"ח בלבד (גירסת הספורט מוסיפה עוד 30K זוזים צנועים). הסקודילק מתומחרת על 215K ש"ח. רק לי נראה שתעשו את עסקת חייכם?

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
האינפיניטי בגירסת הפרמיום מתומחרת ב359,000 ש"ח בלבד (גירסת הספורט מוסיפה עוד 30K זוזים צנועים). הסקודילק מתומחרת על 215K ש"ח. רק לי נראה שתעשו את עסקת חייכם?

לא אמרת כלום. ומי יממן את ההפרש?

חוץ מזה אם נוסיף עוד קצת זוזים נקנה פורשה, פרארי ו sls

פורסם

נראה שהוא התכון שהוא הציע סיבוב על ה Q תמורת ה RS. עסקת חליפין טובה...

בכל מקרה כ"ס לשקל - די דומות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

קטונתי מלנסות לשכנע אותכם, אבל אני עוד זוכר את החיוך הדבילי שהיה לי על הפרצוף אחרי נסיעה על VRS סטיישן משנתון 2007.

אני מאוד רוצה לחוות את זה שוב, ולראות האם היא עדיין מרגשת, ובע"ה בעתיד אולי אזכה ואצטרך להתלבטות בינה לבין שאר חמות הקטגוריה.

אני מאזור גדרה- קריית מלאכי (מושבים בשפלה), ועובד ביהוד.

אה, אני גם משתדל לגובב מדי פעם. זו גם סיבה מספקת?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

תבואו לחדרה - נתניה (תלוי ביום ושעה), מבטיח שאשמור עליה כדי שהיא לא תיגנב בשעה שהיא תהיה אצלי

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...