Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

לידידה יש אייפון 5s.

הזכוכית של המסך נשברה (המסך עצמו מתפקד רגיל).

מחפש בשבילה המלצה למקום אמין לתיקון האייפון ובמחיר סביר, עם עדיפות למסך מקורי. בכוונתה לבקש גם את המסך המוחלף בכדי למכור אותו לאנשים שקונים מסכים שבורים לצורכי שיפוץ בכדי לצמצם עלויות הנזק.

האם יש מקום מומלץ באזור המרכז- ראשל"צ והסביבה?

בתודה מראש.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

כיצד הוא יכול לוודא שאכן ירכיבו לו מסך מקורי ? על מי אפשר ליסמוך ?

בכל מיקרה לדעתי עדיף להזמין בעצמך את המסך המקורי ולבקש מהחנות להרכיב לך (גם לוודא שמרכיבים את המסך שלך ולא מקמבנים אותך עם מסך שלהם).

http://www.etradesupply.com/apple/iphone/apple-iphone-5s.html?part_category=139

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מעטות החנויות שבאמת ישימו מקורי,

רק אם יזמין לבד וירכיב.

יש מלא מסכים OEM באיביי שלא עוברים את ה350 ש"ח,

ועובדים מצויין ! מנסיון.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

הבנתי שהאתר הזה הוא המומלץ מבחינת חלפים מקוריים- אבל אני לא מצליח להבין מה ההבדלים בין המסכים... את הFRAME הבנתי, אבל מה אם השאר? ומדוע המסך עם כפתור הבית עולה פי 3?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לא מכיר את האתר, FRAME חייב ! אחרת סירבול להחליף.

זה לא רק כפתור HOME שים לב שיש 3 רצועות FLEX.

השלישי זה מצלמה קדמית + אוזנייה + חיישן קירבה.

זה כל החתיכה של המסך, פשוט להוציא ולהכניס את החדש, אחרי צריך לפרק מהמסך הישן, לא שזה בעיה.

חיסכון של עוד 20 דק' למי שעשה פעם ראשונה.

לי זה חוסך כמה דק' רק.

FRANCE

פורסם

אם ככה, ואין בעיה להחליף לבד (אני לא מפחד מהתעסקויות כאלו, כל עוד יש את הסרטון המתאים ביוטיוב), איזה מסך כדאי לקחת? עדיפות לקישור למקום רכישה טוב מנסיון (אפשר לומר שהיא ירדה מהמקורי בגלל העלות).

דניקס, אתה מתעסק בזה, נכון?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם (נערך)

מה שלא הבנתי זה מה גרם לפער של ה200$, הרי כפתור הבית ופלקס לבד לא עולים 200$ לכן זה סיקרן אותי.

ובאתר אפשר לימצוא את כל החלפים-מקוריים וגם את הלא מקוריים.

גם אני לא ידעתי עליו עד שראיתי ביקורת של הגיקית החמודה ביוטוב שעשתה ניסוי על מגן זכוכית לS4 והזמינה מהם את הזכוכית גורילה המקורית והזהירה מאייבי לצורך חלפים מקוריים.

השבוע הקרוב אחליף מסך לאייפון 4 של אחיין שלי, יש כבר את כל הכלי עבודה ומסך חמוד ב21$.

קצת כיף :-).

עריכה: עכשיו שאני רואה שאתה עוסק בזה.. אולי אני אתחיל לישלוח לך PM בנושאים הנ""ל כמו שאלי שולחים בנושא הסיני :-).

נ.ב- מה שהכי הדהים אותי לראה באפל זהו הזכוכית מגע העלובה באייפד AIR!, נישבר כמעט מעצמו ועולה מעל 1200 שקל החלפה- רק הדיגיטייזר!!! יותר מ50% עלות מכשיר רק על דיגיטייזר? לדעתי זה מוגזם ואפילו שולל כל מחשבה על רכישת המוצר!.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

פורסם

זה לא רק פלקס גיקי, אמרתי זה מצלמה קדמית, חיישן קירבה ואוזניה (Ear piece) ואם הכל מקורי אז העלות בהתאם,

וזה אכן הגיוני.

פותח השרשור, כל מסך מאיביי סביב ה350+- ש"ח מTop rated Seller יהיה בסדר גמור.

אם יש OEM PART יותר טוב.

FRANCE

פורסם

סבבה הבנתי, גם אני מעדיף את המסך בלבד+ כמה דקות עבודה מהעברה מהחלק הישן.

יש לי עוד שאלה- מה המשמעות של החלק שרשום עליו OEM? באתר הזה יש חלקים המתוארים כOEM עם אותם התכונות כמו גורילה גלאס 3 וציפוי נגד טביעות אצבע ויש אותם חלקים בחצי מחיר בלי כיתוב OEM ובלי תיאור של גורילה וכו'.

אז האם הOEM הזה זה המקורי? (תואם מקור?).

פורסם (נערך)

בדרך כלל זה תואם מקור, ז"א אחד לאחד לפי המקורי, אותם נתונים.

מיוצר ע"פ המקורי.

דוגמא :

http://www.ebay.com/itm/US-Black-Front-Housing-LCD-Display-Touch-Digitizer-Screen-Assembly-for-iphone-5S-/231083786589?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item35cdaac15d

http://www.ebay.com/itm/US-White-Front-Panel-LCD-Display-Touch-Digitizer-Screen-Assembly-for-Iphone-5S-/151158172683?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item2331baac0b

שימו לב לכמות מכירות שלהם !

עריכה אחרונה על ידי Danix60

FRANCE

פורסם

יופי תודה, ככה חשבתי רק שלא הייתי בטוח.

ועכשיו אני מנסה להבין איך הגיעו למחיר של 1200 ש"ח לדיגיטייזר לאייפד AIR שהחלק עצמו עולה רק 70$ למקורי!.

(אפל ביכלל מחליפה על ימין ועל שמאל בשושו דיגיטייזרים סדוקים כי יש כשל תיכנוני- הידרדרו בשנים האחרונות).

איזה כיף שיש 2 ידיים ימניות ובחיים לא שילמתי לאיש מקצוע על כלום :-).

פורסם

גם לפני שהתחלתי להתעסק בזה בחנות שאני עובד בה,

הייתי מחליף פה ושם לבד וזה הכי כיף.

צריך סבלנות, ידיים ימניות ועדינות בחלקים הקטנים,

בחדשים במיוחד צריך פן/בלאוור כדי להסיר את ההדבקות למיניהם,

אם תצטרכו עזרה כלשהי, אני פה ואשמח לעזור.

FRANCE

פורסם

עוד שאלה :-).

ראיתי שבמיקרים של שבר של רק הזכוכית אפשר להחליף אותה בלבד ע"י חימום והורדת הזכוכית השבורה ואז ניקוי והדבקת הזכוכית החדשה- כיצד זה נעשה? ראיתי שמשתמשים בדבק UV ששופחים על המסך בצורה מסויימת ומדביקים את הזכוכית- יצא לך לעשות זאת? איך נימנעים מאבק/איזה דבק משתמשים?/מאיה קונים?.

ראיתי גם ציוד שמפריד את הזכוכית מהמכשיר- רק שזה פשוט מסבך את התהליך וקל יותר להחליף כיחידה אחת עם הפאנל.

• תוכן חדש...