Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מאוד קשה להחליף רק את הזכוכית שנשברת, בדרך כלל באייפון כמעט ולא אפשרי בתנאים ביתיים ולא תעשייתים.

בגלקסי עוד אפשרי לדוגמא, מאוד קשה לנקות את האבק ותמיד ישאר קצת אבק,

ניסיתי פעם אחת על גלקסי 3, אבל חוץ מזה לא הצלחתי וגם לא אנסה יותר כי זה נטו בזבוז זמן + סיכוי להרוס את החלק עצמו.

עדיף להחליף את כל החלק בלי כאב ראש מיותר, היום גם המחירים ירדו יחסית, פעם לך תחליף מסך ב1000-1300 שקל,

אפשר להזמין ב350-400 ש"ח וקצת סבלנות ומחליפים.

אם מחירי החלקים באמת היו סבבי ה1000 שקל והזכוכית עולה 50 שקל נגיד אז כן היו מחפשים שיטות להחליף.

אבל לא שווה להתעסק.

את הנוזל קשה להשיג לפרטי, אבל אני מאמין באיביי שלא תהיה בעיה להשיג.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

תודה, גם אני ממש לא בעד לחטוף עצבים בשביל כמה שקלים, עדיף להחליף ברגע ולהינות מאשר לקלל את הרגע- במיוחד לאנשים שהם פדנטים ואפילו גרגר מיקרוסקופי שישאר במסך ישגע אותו.

כעת אחרי שמכרתי את הסיני שלי- אני עם מכשיר צדפה עתיק ומיתלבט איזה סיני חדש להזמין.

לפותח השירשור, יש לך פה חבר פורום שמבין עניין אז תדבר איתו ותעזרו אחד לשני :-).

ויש לך גם את האתר שנתתי לחלקים מקוריים ואולי זה יעזור לך(רק מבאס שהמישלוח זה 20$ מינימום :-().

בהצלחה!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

גיקי ראיתי שהאתר מאוד אמין ! בכל אופן לגלקסי 3 כמו שהבאת מומלץ שיהיה על המסגרת כי אז רק מעבירים את הלוח אם ומצלמה וכו׳.

FRANCE

פורסם

שימו לב שלפי מה שאני מבין המסכים באתר שגיקי נתן הם מסכים מחודשים. אומנם מחודשים ברמה גבוהה מאוד, אבל עדיין לא חדשים לגמרי.

תראו את הסרטון שלהם:

פורסם
גיקי ראיתי שהאתר מאוד אמין ! בכל אופן לגלקסי 3 כמו שהבאת מומלץ שיהיה על המסגרת כי אז רק מעבירים את הלוח אם ומצלמה וכו׳.

כשאתה אומר מסגרת אתה מתכוון למה שהם קוראים: FRONT HOUSING? כי דווקא יש את זה בלינק שהוא צירף

פורסם

הבנתי- האם מה שמוצג בתמונה זה מה שהתכוונת?

מה עוד צריך ליהיות מורכב עליו?

oem_samsung_galaxy_s_iii_s3_gt-i9300_lcd_screen_and_digitizer_assembly_with_front_housing_-_blac.jpg

הרגע שלחו לי בפרטי שהאתר הזה גם מחדש מסכים- אבל לא ראיתי שבחנות הם מוכרים מחודשים-אולי זה רק שירות לחברות?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

כן, אמרתי שזה מה שהוא הביא ואני ממליץ.

בלי זה, זה בלאגן גדול להחליף.

אז ככה בגלקסי 3, מעבירים שקע טעינה, יש כבל אנטנה שמחבר מהשקע ללוח.

אחר כך את הרטט ( צריך לחמם אותו טיפה שיצא בקלות).

אחרי כך מוציאים לוח ונחשפת המצלמה וחיישן קירבה, והאוזניה, מעבירים אותם ואז שמיםנאת הלוח בחזרה.

עבודה די פשוט בגלקסי.

FRANCE

• תוכן חדש...