Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A1

trapatonni11
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיום אני ואבא שלי נוהגים על פולו tsi 2013.

יש לנו אופציה להחליף לאאודי A1 (דגם סטייל ספורטבק אוטומטי) במחיר נמוך יחסית.

החששות שלי האם הרכב באמת מרגיש כאאודי(כי קראתי קצת בנושא לא הרבה התלהבו מהאוטו) או האם כדאי כבר ללכת על הA3 ? (מה ההבדל ביניהם ?), אנחנו מחפשים רכב שני..

אחרי 3-4 שנים מה הירידת ערך של האוטו, כמה הוא יהיה שווה ?

קנייה משתלמת ?

תודה :roll:

פורסם

אחרי 4 שנים יהיה שווה בין 50-70% ממה שתשלם עליו עכשיו.

משתלמת? תלוי למי... קח נסיעת מבחן באודי A1 וA3.

תבדוק אם כלכלית ההפרש שווה לך לעומת הפולו - אם כן, תשדרג. אם לא - אז לא.

פורסם

אוקי הבנתי, תודה.

יש מישהו אולי שיש לו את הרכב כאן ויכול לספר איך המרגש ?

ועוד שאלה, בכמה אפשר להוציא מהם את הרכב? (הדגם המפואר)

פורסם

ההרגשה של כל אחד שונה, ואין תחליף לנסיעת מבחן עצמית.

בכמה אפשר לקנות את הדגם המפואר? אם לא תשאל אותם לא תדע :)

לגבי ירידת הערך מה ש Nakamichi כתב נכון לתנאי השוק הנוכחיים. מה יהיה בעוד כמה שנים? אלוהים גדול...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני זוכר שקראתי בכמה מקומות שהA1 חולקת פלטפורמה או מכלולים לפחות עם הפולו אבל מעבר לכך הכל שונה.

זה אומר שיכול להיות שתקבלו בסופו של דבר תחושת נהיגה מאוד קרובה לזו של הרכב הנוכחי ולא תרגישו בזה שידרוג אמיתי.

יחסית לרכב מיני הA1 מרגישה כמו רכב פרימיום אבל עדיין יש שם הרבה דברים שגורמים לרכב הזה להרגיש "לא פרימיום", יצא לי לראות את הדגם המאובזר והמושבים נראים טוב ומרגישים בהתאם, העיצוב גם החיצוני וגם הפנימי - מרגישים שזאת אאודי

איך אחת כזאת נוסעת? - לא יודע, גם אני רוצה מתישהו לנסות :-P

נסיעת מבחן חובה רק בגלל שיש הרבה מכנה משותף בין הרכבים וזה יכול בסוף להתפרש כאכזבה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

להחליף אוטו בן שנה כשאין באמת צורך פרקטי לכך זאת לא עסקה משתלמת, זה באמת אחד הדברים היותר קרובים ללקחת כסף ולזרוק לפח.

שמירת הערך מאוד קשה לצפיה, היא תלויה באופן השימוש ברכב וגם בעוד כל מיני גורמים שלא ניתן לצפות.

פורסם

ברור שלא היינו חושבים אפילו על להחליף את הרכב אחרי 4 חודשים (קנינו בסוף 2013,דצמבר לייתר דיוק)

יש לנו כמה תקלות ברכב, הציעו לנו עסקה משתלמת על האאודי.(לקוחות ותיקים של צ'מפיון)

מחר אמורה להגיע ההצעה המשופרת, נראה עד כמה זה יישתלם.

כמובן במידה וזה לא יישתלם נצטרך להמשיך הלאה בטיפול..

פורסם

אז הם בעצם מציעים לך להוסיף הרבה כסף בשביל מכונית שמכאנית דומה עד זהה למכונית הנוכחית שלך שסובלת מתקלות בגיל מאוד מאוד צעיר.

לי זה נראה קצת עקום, על גבול החצוף.

קודם כל שיתקנו, יש לך עוד הרבה זמן לפני שתיגמר האחריות, ואם כבר להחליף, למה לקנות מכונית יקרה יותר? שיתנו לך להחליף לפולו חדשה בתוספת זעומה.

פורסם

הציעו הגדלת אחריות, קנייה במחיר מחירון(מורידים 5% בדרך כלל), סאן רוף בהתקנה מקומית.

ועדיין לאחר התייעצויות החלטנו לא להסכים.

זה יכול כביכול להשתלם לנו, השאלה עד לאן יגיעו עם המחיר.

עדיין זה אאודי לעומת פולקסווגן..

פורסם

על סאן רןף בהתקנה מקומית הייתי מוותר בתמורה להנחה נוספת. זה מקור לצרות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני גם חושב שזה יותר מעקף של הבעיה ולא פתרון עמיתי וכל זאת חשוב להדגיש על חשבונכם.

קניתם את הפולו לפני 4 חודשים, אני מאמין שהשקעתם חשיבה למה בחרתם בדגם ספציפי ולא נראה שהצרכים השתנו מאז.

השיטה שבה נוקט היבואן נקראת שיטת הסלאמי, כלומר אם הפולו עולה נניח 110k וה A3 נניח 160k, תמיד יותר נחמד להסתכל רק על התוספת של 50k ולשכוח שלפני 4 חודשים הוצאית 110k.

השאלה היא אם לפני 4 חודשים הייתם נכנסים לסוכנות של אודי, האם הייתם קונים אותה במקום הפולו?

פורסם

האם תוכל לפרט אלו תקלות מהותיות קרו לאחר ארבעה חודשים ?

נכנסתי לקנות טולדו חדשה - אשתי אמרה שזה אוטו של זקנים ->

ובאותה נשימה שאלה מזה הרכב היפה הזה ->

בסוף יצאתי עם לאון 1.2TSI MK3 !

• תוכן חדש...