Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד לפני כמה ימים או שבוע היומן של גוגל אשר מסונכרן עם נקסוס 4 היה מציג את החגים היהודים בשפה העברית אתמול שמתי לב שהחגים מופיעים בשפה האנגלית.

יש פיתרון ?

תצוגה מקדימה של היומן לפני הדפסה.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

נראה שיש חוסר עקביות. ביומן במחשב שלי מופיע באנגלית, ב-Moto G דווקקא בעברית.

לא מצאתי היכן לשנות הגדרות (והאמת - גם לא התעמקתי יותר מדי).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עכשיו אתם קולטים למה אנדרואיד+גוגל הם חארטה בארטה ! אפילו לוח שנה נורמלי הם לא מסוגלים לתחזק.

באייפון פשוט עושים סינכרון עם OUTLOOK ויש לך לוח שנה קבוע שלא משנה את צורתו כול חצי שנה וגם בעברית.

פורסם

ספר את זה לאייפון של אשתי שיש לו פעמיים 27 במרץ השנה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אישה שלך הרוויחה יום בחיים.

בדקתי עכשיו באייפון 3GS שברשותיי ולא מופיעה התאריך 27 מרץ פעמיים בלוח השנה המובנה.

ייתכן שאישתך הוסיפה לו שנה נוסף מהחנות של אפל.

ראה קובץ מצורף.

untitled.JPG

פורסם

האייפון שלך בגרסה 7? אל דאגה, לקחו לה את ה29 במקום.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

גם אצלי היומן הפסיק להציג חגים בעברית.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
אייפון 3GS לא קיבל עידכון של IOS7. הגרסה האחרונה אצלי באייפון היא 6.1.6.

זה כי לאפל אכפת מהמשתמשים שלהם, אז שמרו עליך מהבאג, לא כמו גוגל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
:) בכל אופן, גם את הנקסוס אפשר לסנכרן מול אאוטלוק בלי בעיה כך שתקבל ממנו את החגים, במקום לחכות לגוגל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...