Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי.

פשוט מדובר ביומנים שונים בתוך היומן גוגל.

יש "לוח יהודי תאריך עברי" שהוא בעברית, ויש "חגים בישראל" שהוא באנגלית.

פורסם

תשנה את שפת הממשק של הטלפון לאנגלית. אצלי החגים מופיעים באנגלית מאז ומתמיד. עיקביות למופת.

תכל'ס, מה זה משנה?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
תשנה את שפת הממשק של הטלפון לאנגלית. אצלי החגים מופיעים באנגלית מאז ומתמיד. עיקביות למופת.

תכל'ס, מה זה משנה?

התגובה הזו מכוונת אליי? אם כן, איך שפת הממשק קשורה? אני בכלל לא רואה את החגים ביומן בטלפון.

פורסם

תבטל את הסינכרון ולאחר מכן תוסיף אותו בחזרה.

אתה צריך לסמן 'יומנים להצגה' ויומנים לסינכרון.

איזה כייף לי :)

פורסם
:) בכל אופן, גם את הנקסוס אפשר לסנכרן מול אאוטלוק בלי בעיה כך שתקבל ממנו את החגים, במקום לחכות לגוגל.

בעבר זה היה נכון. האפשרות של סינכרון עם אאוטלוק מסובכת ודורשת התקנה של אפליקציה נוספת.

פורסם

אצלי זה קורה אוטומטית דרך החשבון של העבודה, אז אני לא יכול להעיד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
התגובה הזו מכוונת אליי? אם כן, איך שפת הממשק קשורה? אני בכלל לא רואה את החגים ביומן בטלפון.

לא, זה היה מכוון למרק.

'צטערת על ההתבלבלות.

פורסם

תכל'ס, מה זה משנה?

חבר יקר, אותי לא ממש מעניין אם המעבד הוא 2 ליבות או 8 ליבות או יש חריץ הרחבה של 128GB ומצלמה של 100 מגה-פיקסל שאפשר לעשות זום על חיידק האבולה.

לי חשוב שהדברים הבסיסים יעבדו כמו שצריך כמו תמיכה מושלמת בשפה העברית, תוכנת דואר מובנית שעובדת כמו שצריך ועוד...

פורסם

אם נעזוב לרגע את העקיצות, אני אשמח אם תסביר למה ההתעקשות על אנדרויד. זה נשמע כמו מישהו שקנה מוסטנג ומתלונן שהיא לא עושה 20 ק"מ לליטר או לחילופין קנה פריוס ומתלונן שהיא לא עושה 0-100 ב-5 שניות.

לא יודע מה ה BEEF שלך עם תוכנת הדואר, שלי עובדת מצויין, מסונכרנת לחשבון הפרטי ואם אני צריך את החשבון של העבודה אני ניגש דרך הדפדפן (הבוס שלי לא רוצה שחשבון המייל יהיה על הטלפון מטעמי סודיות). עד כמה שאני יודע, יש אפשרות גם לסנכרן חשבון של אאוטלוק (לא משתמש, רק מכיר שקיימת האופציה).

לענייננו - תבדוק את הנושא לא בטלפון אלא בחשבון של גוגל דווקא בדפדפן, יכול להיות שהגדרות המיקום שלך התחרבשו שם ו"הועברת" למיקום דובר אנגלית ובגלל זה הוא מציג לך חגים באנגלית. אצלי למשל חיפוש בשורת הכתובת בכרום היה מפנה אותי אוטומטית ל-google.ca כי קניתי את המחשב כשגרתי בקנדה ואז הגדרתי את המיקום שלי שם. שום דבר לא עזר, אפילו יצירת קשר עם התמיכה של גוגל בנושא. עד שלפני משהו כמו שבועיים הוא פתאום שאל אותי אם אני רוצה שהוא יפנה אותי ל-google.co.il כשעשיתי איזה חיפוש. מאז הכל טוב. אולי זאת הבעיה אצלך.

נ.ב: באנדרואיד אין תמיכה מושלמת בעברית. אין מה לעשות. גוגל לא חושבים כנראה שישראל זה שוק מספיק גדול ומשמעותי ולכן הם לא משקיעים בזה כמו אפל, שלה כן חשוב אינטגרציה מושלמת עם כל השווקים בהם נמכרים אייפונים. 1-0 לאפל.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...