Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תשמע,אני מאחל לך שתהנה בכל רכב שתבחר,אני נהנה מאד מהבחירה שלי.

רק לחדד,מה היה לנו בקורולה של אותם השנים? [C5 דור ראשון].

מנועים נתפסים,ממירים+מחשבי ניהול מנוע מוחלפים בסיטונאות,ריפודי מושב שמופעים בו כתמים אחרי 3-4 שנים,עוד לא הגעתי לגירים הרובוטים המחורבנים שלהם,יש עוד,לא חסר.

אבל תעזוב,אם אתה באמת רוצה לשכנע את עצמך,על הכיפאק,אני לא מתכוון להפוך את זה לשרשור על קורולה.

מה שאני ממליץ לך זה תפסיק להקשיב לשמועות וסקרים..

מה שאמיתי זה רק תקלות שקורות בזמן אמת לבעלי הרכב,ופה לקורולה המקבילה [בשנים] היו הרבה תקלות,ותקלות חמורות,יש המון חומר ברשת.

עריכה אחרונה על ידי GUGY
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
GUGY,אתה לא באמת שווה את האמינות של הקורולה לC5?

זה לא היה שמועות,ראשית אתה בעצמך אמרת שהדגם הראשון היה בעייתי,חיים בעל דור ראשון גם אומר שהיו לא מאט תקלות,כשאני בדקתי לגבי הרכב מן הסתם זה היה גם מחיפוש פה בפורום וראית את בעלי הרכב ואיזה תקלות היו להם,נכון יש ריקולים מידי פעם,אבל הקורולות רכבים מאוד אמינים ולא סתם הם מככבים בסקרי אמינות,תראה לי פעם את הC5 מופיעה שם.

באמת שלא צריך לפתוח עיניים בתמהון, אין שום מניעה להשוות אמינות של סיטרואן לטויוטה ולא מדובר בדברי כפירה. ובאמת שכבר היגיע היום שבו נחדל להתייחס למוניטין של אמינות כאל פרמטר רלבנטי כל כך לבחירתנו, ודאי בדגמים שנמצאים מזה זמן על הכביש ולא התגלו בהם ליקויים סידרתיים. יש מי שקונה טויוטה ומקלל את היום, יש מי שקונה סיטרואן, פיאט, הונדה, מה שתרצו ובטוח שהאוטו שלו אמין בצורה מופתית, יש מי שקונה את אותן מכוניות ומסקנתו הפוכה. מכוניות מודרניות נבנות פחות או יותר באותו אופן ועם חלקים רבים מאוד ודומים מאוד, בלי קשר לשמן ומקום ייצורן. אין בטויוטה עובד מיוחד שתפקידו לחזור על כל הברגה שלוש פעמים בכדי לוודא שלא תתרופף לעולם, אין כזה גם ברנו או בסיטרואן, אחרת מחירן היה משולש. אל תשכח שאתה למשל נוהג בפיאט שכידוע היא מכונית שרק אוילים מוסמכים עם וותק מרשים לעצמם לקנות, נו אז האוטו שלך באמת מבלה במוסך יותר מקורולה ?

פורסם

חבר אני לא מתבסס על שמועות,להורים של חברה שלי היה במשך כ 6 שנים קורולה 2001,הולך רק חיישן אחד,אני מכיר עוד בעל כזה רכב שכבר כמה שנים לא בילה במוסכים,וכך גם הדור ההמשך.

לכן חברי אני לא משכנע את עצמי,אני רואה עובדות בשטח.

אם הC5 שלך תהיה אמינה,אולי יום אחד אני אקנה ממך אותה,שמור עליה.:wink:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין לי סיטרואן, היתה לי קסארה לפני שנים שהיתה מכונית מעולה ווולקן לפני עוד יותר הרבה שנים ( שהיתה לא פחות מפנינה מוטורית ). מכיר טויוטות מפה ומשם, לא עושות בעיות מיוחדות לידיעתי, אבל קורא על בוצות במנועים , ממירים תקולים , תאוצות פתאומיות ועוד כהנה וכהנה, אפילו כאן בפורום. ועדיין זה לא עושה את הטויוטה לאוטו מחורבן ולא אמין מבחינתי. שמח בשבילך שהאוטו של הורי החברה שלך ועוד קורולה של חבר שלך, די בהן כדי לייצר עבורך ממצא עובדתי נחרץ שכזה על אמינותן של כל המכוניות מאותו דגם, כמו גם אלו שקדמו להן או באו אח"כ. אותי זה בהחלט מרשים.

פורסם

רועי מספיק שתחפש פה על הקורולה ואתה תיראה כמה אנשים מרוצים ממנה.

תחפש על הפנדה,ואתה תיראה שהיא יחסית אמינה,למה? כי אין שם שום מערכת מורכבת,הכול מאוד פשוט.

אני האחרון שמתסכל על סטיגמות,הייתה לי דובלו,קניתי פנדה חדשה ולא יאריס או סריון שהם רכבים יפנים מה שכולם אוהבים.

אבל,תשאל למה אני, שאין לך מושג כמה רציתי C5,זה באמת היה חלום שלי,בסוף לא קניתי אותה

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גוגי,פותח השירשור ראה את הדעה שלך ושלי,נקווה שעוד שנה הוא ישתף אותנו לגבי ה סיטרואן במידה ויקנה.

שבת שלום ידידי.

פורסם (נערך)

ברשות אבי C5 שנת 2008, בה הוא מחזיק משנת 2010.

למעט החלפת משאבת דלק ב-2011, לא היו שום בעיות ממשיות.

כמה חסרונות לרכב: שותה כמו חן טל, ולעיתים דפיקות במעבר בין ראשון לשני (גיר לא מי יודע מה).

עריכה אחרונה על ידי UniqueZ

פורסם

באיזו עלות היא הוחלפה?

פורסם
בסוף לא קניתי אותה

למה הבנאדם הכי פעיל בשרשור חייב להיות אחד שלא קנה בכלל? הבנו - לא קנית. עכשיו תן למי שיש לו C5 לספר קצת.

היו לי שתיים. דור ראשון עם מנוע 1.8 וכל המחלות. אחרי שהכל תוקן סגרה 350 אלף כמעט ללא השקעה בשנים שאחרי האחריות. אם תמצא כזו אז ברור שהיא טובה, כלומר סחבה המון שנים. ובכלל, בגיר שלי הוחלפו שסתומים פעמיים ב- 350 אלף, בעוד אצל חבר במיצובישי-סופר-דופר-אמין הלך הגיר לעולמו ב- 120 אלף.

הדור השני עדיף, בזכות המנוע 2.0 שנחשב לדבר הכי אמין שסיטרואן הוציאו בעשור האחרון. וזה מסיכום קצר של מוסכניק מנוסה מאד שמטפל בהמון כאלו.

תופתע לגלות שלמרות המשקל והגיר הלכאורה-בעייתי, צריכת הדלק דומה למה שמקבלים מיפניות/קוראניות משפחתיות "מודרניות" עם השקרים הרגילים של 1:16 בתנאי מעבדה. בסוף כוווולם עושים 1:11 ביום סביר.

דרך אגב, אחרי שנכנס בנו פורד פוקוס במהירות מלאה מאחור ונמעך קשות, בעוד אצלנו נמעך הפגוש ולא היו פציעות כלל, הרכב כבר הצדיק את קיומו.

פורסם (נערך)

כי מאחורה אין אזורי קריסה כמו בקדימת הרכב,הסיטרואן לא עשויה בטון.

מה זה מהירות מלאה? יש חצי מהירות??

כמו שאמרתי,שפותח השירשור יעשה מה שהוא רואה לנכון,בתקווה שבעוד שנה הוא ידווח לנו שלא היו בעיות.

ובכלל גוגי,חיים,אייל,למה שלא תעלו לטובת הפורום סיכום שנתי עם הרכב,עם מחירי ביטוח,צריכת דלק,בעיות אם היו,יהיה מעניין לקרוא על רכב שהוא לא פופלרי פה,וסובל ממוניטין לא טוב.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם

לגבי מבנה הפגוש האחורי - יש תחת החלק הפלסטי פגוש מתכתי עם בולמי זעזועים. אם זה לא "אזור קריסה" אז לא ברור לי מה כן. הנה שני מקטים רלוונטיים: 7414T0 וגם 7414S8.

לגבי "מהירות מלאה" בתאונה - הכוונה שהרכב שהתנגש מאחור, לא נבלם בטרם התאונה.

פורסם

הפגוש המתכתי נקרא גשר,מבחני הבטיחות בודקים את הרכב בתאונה חזית,ולא בתאונה מאחור,לכן ההשקעה שם על אזורי קריסה הרבה יותר גבוהה,הרכב מבחינה חיצונית יקבל נזק,אבל לנוסעים תועבר פחות אנרגיה,מאחור יש פחות אזורים,הרכב יראה טוב יותר,אבל הנוסעים ירגישו את המכה בצורה חזקה יותר.

פורסם

כמו שאמרתי,שפותח השירשור יעשה מה שהוא רואה לנכון,בתקווה שבעוד שנה הוא ידווח לנו שלא היו בעיות.

ובכלל גוגי,חיים,אייל,למה שלא תעלו לטובת הפורום סיכום שנתי עם הרכב,עם מחירי ביטוח,צריכת דלק,בעיות אם היו,יהיה מעניין לקרוא על רכב שהוא לא פופלרי פה,וסובל ממוניטין לא טוב.

יש אזורי קריסה גם בחלק האחורי של הרכב,אפילו בטויוטה..:mm_wink:

פורסם

קצת הגזמתם עם הויכוח הזה... יש ויש לכל כיוון. בדיעבד הייתי מרוצה מהרכב. אין ספק שלמרות התיקונים הוא במחיר מגוחך. אז מה עדיף לאבד ערך על רכב אמין יותר או לתת לחברה משאפט ולנסוע על רכב מנהלים??

מה זה תקלות לרכב עם 170 אלף קילומטר. מצפים שלא יראה מוסך?? ומחזק את הטענה לגבי הבטיחות.

• תוכן חדש...