Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל קדט: בעיה בסויץ'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר באתי להניע את האופל שלי,סובבתי את הסויץ' , הוא הסתובב עד למקומו הטבעי בעת ההנעה אך לה היה ניצוץ, והאוטו לא הניע.

כשהוצאתי את המפתח מהסויץ' נשארו המנורות האדומות שאמורות להידלק כאשר הסויץ' בסיבובו הראשון דלוקות.

כמו מה זה נראה?

בתודה bmw123

פורסם

שלום

היות ולא רשמתה את שנת הרכב הבעיה שיש לך בסויץ יכולה להיות 2 דברים

1- ברכבים משנות השיבעים ומטה הסויץ נמצע בדשבורד וסביר שהמוטרה החיצונית שסוגרת

אותו לא מחוזקת והוא מסתובב יחד עם המפתח

2- אם זה לא 1 אז בתוך הסוויץ יש מנגנון שמיסתובב כמו צילנדר של דלת רכב עם צלחת מגעים

קפיצים שלפעמים נשברים ,נשחקים ולא תמיד סוגרים מעגל

אם תרצה עזרה נוספת אתה יכול להשאיר לי הודאה ויש לי גם סוויץ כזה ועוד מלא חלקים לקדט

אם אתה מעוניין

בהצלחה.

פורסם
היום בבוקר באתי להניע את האופל שלי,סובבתי את הסויץ' , הוא הסתובב עד למקומו הטבעי בעת ההנעה אך לה היה ניצוץ, והאוטו לא הניע.

כשהוצאתי את המפתח מהסויץ' נשארו המנורות האדומות שאמורות להידלק כאשר הסויץ' בסיבובו הראשון דלוקות.

כמו מה זה נראה?

בתודה bmw123

כנראה שמדובר בחלק חשמלי שהתקלקל בסוויץ'.

החלק עצמו עולה בממוצע סביב ה 100 שח (פלוס מינוס) ומדובר בחלק שהולך הרבה בקדט ובדייהו רייסר (אותו ה$#% ). ההחלפה של החלק לא יקרה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ראשית תודה רבה לכולם.האופל מודל 87

דבר שני, היום הגיע אלי בחור שמתמחה בסויצ'ים, הוא פתח אותו והגיע למסקנה שצריך להחליף את כל הסוויץ' קומפלט כי הפין שלו נשבר.

על הביקור היום הוא לקח לי 250 שקל.

ביינתים אני מניע עם קאטר שאותו אני מחבר אל הפין השבור.

ביום ראשון אני אמור להגיע אליו להמשך טיפול (החלפת הסויץ').

אני לא יודע למה אבל נראה לי שהמחירים שהוא לוקח טיפ טיפה יקרים. (הוא אמר לי שהוא לא יודע בדיוק כמה עולה הסויץ' אבל הוא מעריך אותו בכ-250-300 שקל.

מישהו יוכל לתת לי פחות או יותר אמת מידה לגבי מחיר סוויץ' כזה?

תודה מראש.

פורסם
ראשית תודה רבה לכולם.האופל מודל 87

דבר שני, היום הגיע אלי בחור שמתמחה בסויצ'ים, הוא פתח אותו והגיע למסקנה שצריך להחליף את כל הסוויץ' קומפלט כי הפין שלו נשבר.

על הביקור היום הוא לקח לי 250 שקל.

ביינתים אני מניע עם קאטר שאותו אני מחבר אל הפין השבור.

ביום ראשון אני אמור להגיע אליו להמשך טיפול (החלפת הסויץ').

אני לא יודע למה אבל נראה לי שהמחירים שהוא לוקח טיפ טיפה יקרים. (הוא אמר לי שהוא לא יודע בדיוק כמה עולה הסויץ' אבל הוא מעריך אותו בכ-250-300 שקל.

מישהו יוכל לתת לי פחות או יותר אמת מידה לגבי מחיר סוויץ' כזה?

תודה מראש.

שחט אותך, על ביקור היה צריך לקחת לא יותר מ-150 160 ש"ח.

250-300 נשמע מחיר הגיוני לסוויץ'.

לפני שלוש שנים (08/2001) פרצו לי לאוטו ושברו לי את מכסה ההגה ואת הסוויץ'.

הנעתי ונסעתי בעזרת קצרים שביצעתי(יש בסוויץ' 9 מגעים)-עד למוסך אוטולייט( מתמחה בלדה בדרך בן צבי ביפו).

כל התיקון כולל החלפת סוויץ' מפירוק ומכסה הגה עלה לי 400 ש"ח.

ניצן

פורסם
שחט אותך, על ביקור היה צריך לקחת לא יותר מ-150 160 ש"ח.

250-300 נשמע מחיר הגיוני לסוויץ'.

לפני שלוש שנים (08/2001) פרצו לי לאוטו ושברו לי את מכסה ההגה ואת הסוויץ'.

הנעתי ונסעתי בעזרת קצרים שביצעתי(יש בסוויץ' 9 מגעים)-עד למוסך אוטולייט( מתמחה בלדה בדרך בן צבי ביפו).

כל התיקון כולל החלפת סוויץ' מפירוק ומכסה הגה עלה לי 400 ש"ח.

ניצן

אל תשכח שאני גר גם מחוץ לירושלים והוא בא מירושלים!
פורסם

לפי מה שהבנתי, בינתיים פרצו לך את הסוויץ' עד שישיגו צלינדר חדש. מחיר הפריצה גבוה, אבל מקובל. למשל, לפתוח רכב ששכחת מפתחות בפנים עולה 150-200 שקלים וזאת עבודה שלוקחת כחצי דקה (אני לא מגזים).

עכשיו יהיו לך שני מפתחות: אחד לדלת ואחד להתנעה. אם זה מפריע לך, אז יש באיביי ערכות שכוללתן צלינדרים לדלתות, לתא מטען, לפתח הדלק ולסוויץ עם מפתח אחד.

• תוכן חדש...