Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה....

בזמן האחרון אני רואה בהרבה רכבים את הפרונט של הוופר שיש לי אבל בתיבה פתוחה של כל מיני חברות(קליפורניה בום,אינוקס וכאלה)...

הוא נשמע יותר נמרח...

אני מיתעניין אולי הסאב שלי לא אמור לבוא בתיבה אטומה?(האם המוכר עבד עליי?)

הוספתי תמונות של התיבה כדי להיות בטוח...דרך אגב היא יושבת בבית כי היא פורקה מהאוטו לצורך נסיעה(הרבה מקום במטען של הלנטיס)

DSC01417.JPG

DSC01418.JPG

DSC01419.JPG

:wink:

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כול הסאב הזה צריך להיות בתיבה אטומה לפי המלצת היצרן....אבל התיבה האטומה שיש לך ממש לא מתאימה לו היא לא ניראת לי כמו 43 ליטר ...ניראת קצת פחות...

אתה צריך ליבנות לו תיבה אטומה של 43-42 ליטר ואז יהיה לך צליל נורמלי...

פורסם

הוא כמו שאדי אמר אמור להיות בתיבה אטומה, אני יכול להגיד לך מניסיון שהתיבות האלה שאתה ראית ממש גרועות וגורמות לסאבים טובים להישמע גרוע. התיבה הזאת שיש לך באיזה נפח היא?

עריכה: הוא צריך למדוד את המידות בתוך התיבה כי המידות החיצוניות לא ישקפו את הנפח הפנימי של התיבה

פורסם

אין דבר כזה סאב שלא צריך להיות בתיבה אטומה,

כל וופר צריך תיבה אטומה, הנפח אויר.. זה מה שמשתנה.

תאמת הגודל של התיבה לא נראה כל כך קריטי, אני יכול לנחש ולהגיד שהוא שואף ל 40 קל..

נראה לי זה סתם פסיכולוגי, ראית אצל אחרים משהו אחר, ואתה משוכנע ששלך לא טוב.

בכל אופן, בשביל להוריד חשש מליבך, תמדוד את הנפח של התיבה, ותחזור אלינו עם תשובה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

או.קיי נלקחו מידות..

כדלקמן:

פלטה עליונה 50ס"מ20 על ס"מ

פלטה ראשית(עליה יושב הוופר)50ס"מ על 42ס"מ

פלטה תחתונה 50ס"מ על38 ס"מ

פלטה אחורית 50ס"מ על38 ס"מ

עובי כל הפטות הנ"ל הוא2 ס"מ(הדפנות הצידיות שקועות טיפה אז...)

:wink:

פורסם

פשוט תוציא את הסאב ותמדוד את המידות מבפנים זה מה שאני עשיתי עם תיבה של קליפורניה שמהמידות בחוץ יוצא בערך 45 ליטר ולפי חישוב עם המידות הפנימיות יוצא 33 ליטר וזה יכול להיות משמעותי, כמעט 10 ליטר!!

פורסם

הוא לא צריך להוציא את הסאב בשביל למדוד...

מידות פנימיות? זה הבעיה?

מידה חיצונית פחות עובי העץ משני הצדדים, מה הסיפור???

פורסם

הדפנות שלו שקועות פנימה בצדדים אז זה עוד איזה סנטימטר והעובי של העץ אני בטוח שהוא לא 2 סנטימטר כי יש את הבד, לדעתי העץ הוא 1.7 בערך

• תוכן חדש...