Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי החישוב שלי, התיבה רחוקה מלהיות מתאימה,

היא יותר באיזור ה30-35 ליטר

גל, איך קיבלת את התוצאה האסטרונמית הזו ?

איפה הטעות שלי, או שלך ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

בדקתי במחשבון... לפי המידות שהוא רשם...

שים לב שהוא מעט בילבל... (אותי זה קצת בלבל) ולכן ציירתי גוף תלת מימדי כמו התיבה שלו,

ואז רשמתי לצד כל צלע את המידה כפי שרשם, ולפי זה, זה נראה בסדר...

פורסם

המוכר אמר שזו התיבה האורגינלית שבאה עם הוופר... הרשת האורגינלית עולה עוד 100ומשהו שקל בערך(!!!)

סיפור שהיה כך היה: כשהלכתי לחפש לי סאבים אז הוא(אותו מוכר) הציע כמה הצעות, תוך כדי שאנחנו מעיינים ובוחנים חזרה החברה שלו עם האוטו שלו(שכמובן יושב שם קרוס ונראה לי שני מגברים של פיוניר)... בקיצור פתחתי את תא המטען שלו והפלא ופלא ראיתי לקחתי(כן כן את זה שישב אצלו באוטו)

:wink:

פורסם

אתה מודע לכך שהדפנות הצדדים בולטות פנימה ?

ואתה מודע לכך שנקודת הפנים של הדופן העליונה, גם גובלת בעובי עץ ? זאת אומרת , הנקודה של הפלטה העליונה שלך, היא בערך - 3.5-4 ס"מ, במקום 20, 16 ?

עריכה, מצד אחד המוכר אומר שזה אורגינלי, מצד שני המידות לא יכולות להיות חד משמעיות.

אני לא רוצה להוציא את המוכר שקרן , רק בגלל מדידה וירטואלית,

אם תרצה לבצע מדידה יותר מדוייקת, הוצא את הברגים בקפידה- ותמדוד את המידוד המדוייקות מבפנים.

העובי של העץ, העובי של הלבד, הבליטות של הדפנות, כל זה דיי משמעותי ואולי לכן אנו לא סגורים על המידה של הנפח הפנימי.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
המוכר אמר שזו התיבה האורגינלית שבאה עם הוופר... הרשת האורגינלית עולה עוד 100ומשהו שקל בערך(!!!)

סיפור שהיה כך היה: כשהלכתי לחפש לי סאבים אז הוא(אותו מוכר) הציע כמה הצעות, תוך כדי שאנחנו מעיינים ובוחנים חזרה החברה שלו עם האוטו שלו(שכמובן יושב שם קרוס ונראה לי שני מגברים של פיוניר)... בקיצור פתחתי את תא המטען שלו והפלא ופלא ראיתי לקחתי(כן כן את זה שישב אצלו באוטו)

עזוב, זה לא משנה אם ישב אצלו או אבא שלו במרפסת מתחת לנרגילה.

תעשה לי טובה, תרשום לפי מה שאני מציין:

גובה של גב התיבה

אורך של בסיס תחתון

אורך בסיס עליון (צר יותר)

ורוחב התיבה (מקצה לקצה)

פורסם

גובה של גב התיבה

אורך של בסיס תחתון

אורך בסיס עליון (צר יותר)

ורוחב התיבה (מקצה לקצה)

גובה של הגב 38

הבסיס התחתון הוא 38

עליון 20

50 הרוחב שלה אבל אל תשכח שדפנות הצידדיות שקועות טיפה

פורסם

אבל גל, למה רק ס"מ עובי ?

מה עם הלבד שהוא מודד כמובן ? מה עם העובי האמיתי ?

מה עם השקיעה של הדפנות ?

החישוב שלי, לא עבר את ה35 ליטר.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
אבל גל, למה רק ס"מ עובי ?

מה עם הלבד שהוא מודד כמובן ? מה עם העובי האמיתי ?

מה עם השקיעה של הדפנות ?

החישוב שלי, לא עבר את ה35 ליטר.

הפחתתי רק ס"מ אחד, כי הוא לא נתן עובי ממשי.

אני מתאר לעצמי שזה לא MDF של 19מ"מ, ואם זה כן MDF, זה יהיה גג 17מ"מ.

אז אם נוריד לו עוד סנטימטר על כל צד (בנוסף על מה שהורדתי לו כבר) ייתן 45 ליטר +-,

והשקיעות, גם הן לא גדולות אז הייתי אומר שבגדול, התיבה היא בגודל בין 40 ל 47 ליטר.

וזה נשמע לי סביר עבור הסאב הנ"ל...

פורסם

או.קיי או.קיי

אז ליפני שמישתגעים... הסאב שיש לי צריך להיות בתיבה אטומה המידות הן כנראה המידות הנכונות...

כמה RMS נקי לדעתכם הוא צריך לקבל?

פורסם
או.קיי או.קיי

אז ליפני שמישתגעים... הסאב שיש לי צריך להיות בתיבה אטומה המידות הן כנראה המידות הנכונות...

כמה RMS נקי לדעתכם הוא צריך לקבל?

הייתי שם לו מגבר של כ - 400 וואט RMS לפחות, ואם הייתי רואה שהוא משתגע ב 400,

הייתי נזהר קצת עם הווליום/גיין/boost או מה שזה לא יהיה.

לשים לו 200 וואט בלבד יהיה לזלזל ביכולות שלו...

גל

פורסם

תשמע זה תלוי בתקציב שיש לך להגברה שלו.

פחות מ200 וואט, לא היתי שם לו, כי הוא לא יעבוד בצורה טובה.

200 וואט זה "בסדר" לא מעבר לזה,

300-400, יתן תמורה טובה מאוד.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...