Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וזה בגלל כריות זבאלה. שלא נדבר על המיטה הגרועה, אבל הכריות האלו, זה פשוט סיוט !

מדובר בכריות עם ה"נוצות", כריות סופר יקרות וכביכול "איכותיות", בדרגת קושי אם אני לא טועה "קשה".

יש לי בעיה אחת: אני רגיל לישון עם ראש גבוה, לכן אני ישן עם 2 כריות. עם זאת, אחרי כחצי שעה, הכריות נהיות פיתה שטוחה וקשיחה, בלי שום תמיכה לצוואר וכל העסק נהיה כואב - זה מרגיש כאילו הראש שלי ממש מתנגד לכריות האלו.

אחרי התפחה הן נהיות עבות כמו לא יודע מה, אבל לא הרבה זמן אחרי זה חוזר.

אולי אני לא בוחר נכון את הכריות ? אולי אני צריך משהו שלא עם הנוצות האלו ?

מישהו כמוני מתמודד עם בעיית נוחות בשינה ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

יש במרכז מסחרי בחולון, ליד רחוב סוקולוב חנות בשם שמיכות שיוביץ, כיכר וייצמן 1, שבה היא מכין כריות נוצות לבד, הוא גם יכול למלא לך בלבד, כמה נוצות שתרצה

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

גם אני לא אוהבת את הכריות מנוצות.

אני נהנית מהכריות הרגילות עם המילוי הסינטטי. אבל אם בא לך להשקיע, אתה יכול לקנות כרית ספוג עם תמיכה, הן קיימות ברמות קשיחות וגובה שונות.

923.jpg

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

kanfi - נראה לי שעצם השימוש בנוצות הוא בעייתי, כי הן תופסות נפח נכבד אחרי התפחה אך אחרי מעט זמן הן נדחסות ונהיות מיקשה אחת קשיחה וחסרת צורה.

מורזילקה - הכרית שהבאת נראית מעניינת. השאלה היא אם הכרית הזו מתאימה לכמה תנוחות שכיבה, שכן אני לא ישן רק על הגב, אני מתהפך על הצדדים ועל הבטן.

אני נראה לי יותר פעיל פיזית בשינה מאשר ביום :-D.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אנחנו בבית משתמשים בכריות שסגורות בוואקום,אחרי שאתה פותח את האריזה הן מתנפחות. אני גם משתמש ב2 כריות ואני מרוצה מהכריות האלה.

החסרון היחיד שאחרי שנה בערך הן הולכות לפח בגלל שהן מאבדות צורה,נפח וכו'.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

זאת לא כרית לחבק בלילה, אבל לא צריכה להיות בעיה לישון על הצד, זה עדיין תומך בצוואר.

בקשר למייבש וכדורים טניס, המייבש שורד את זה? :shock:

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

תשים מידי חודש את הכרית בשמש לכמה שעות שיתייבש בפנים וישאר אורירי ולא יהפוף לקרש.

האמת גם אני באותה הבעיה, לא יודע למה אבל הכריות נוצות של היום הן לא כמו הכריות נוצות הגדולות של פעם, היה לי עד לא מזמן כריות נוצות מלפני 15 שנה שהן היו גן עדן יחסית לזבל היקר שמוכרים היום שהופכות במהרה למה שאתה מתאר.

לא יודע מה ההבדל בין סוגי הנוצות של הכריות הישנות לחדשות.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

חבל שאין כרית שעשויה ממשי, כמו השמיכות של הסינים.

השמיכות שלהם גאוניות, בחורף שומרות טוב על החום (ואם מפליצים מתחת לשמיכה זה בגלל טוב :lol:), ובקיץ הן מלטפות ונעימות ולא מחממות ומעיקות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

קניתי לפני כחודש 2כריות מד"ר גב אחרי הנחה קטנה ומבצע כרית שניה ב25 אחוז הנחה , יצא 575 שח לשתיהן

השינה שלי השתפרה פלאים . שתיהן מויסקו .אחת קשה יותר עם ג'ל מקרר ואחת רכה עם אלוורה .פשוט מדהים ,זה חומר זוכר ,אותו חומר ממנו עשוי המזרן שלי ,מתאים עצמו לראש ולצוואר ופשוט כמו לישון על ענן ,קשה להסביר זאת במילים .כמובן שכל זאת לא שווה אם אתה ישן על הבטן (זו בעיה בפני עצמה) לכן אמי מנסה להתרגל לישון על הצד קודם .דש לחנות ותשכב על כרית ,הבדל שמיים וארץ

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

ממליץ על הכריות נוצות של איקאה, משום מה אין להם שום תכונה (שלילית) של נוצות ועולות רק 80₪

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

ממש לא הייתי קונה כרית מאיקאה , אם אתה הולך על משהו זול עדיף כבר לנסות ורדינון או פוקס הום.

http://www.dr-gav.co.il/?CategoryID=346&ArticleID=1221

http://www.dr-gav.co.il/?CategoryID=346&ArticleID=1237

אלו שתי הכריות שקניתי , הכרית עם הג'ל זה פשוט גאוני , זה אשכרה נותן משב רוח קר כשמניחים שם את הראש , אני כבר מחכה לנסות בקיץ.

אם פות"ש ישן על הגב או על הצד , ללא ספק אני ממליץ לו לחפש כרית איכותית (עמינח , ד"ר גב , AEROFLEX , יש גם כריות זולות יותר בורדינון , וכו' וכו')

עריכה אחרונה על ידי maxcher
9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תוכן חדש...