Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי כריות דומות או זהות (נראות בדיוק אותו דבר) ב-Aeroflex במבצע 1+1 בסביבות 440 שקל לשתיהן, ואני בדיוק כמו פות"ש, מחפש כרית גבוהה ומסתובב במהלך הלילה.

קניתי לפני בערך חצי שנה, הכריות לא מאבדות גובה ולא נהיות רכות יותר עם הזמן.

עם זאת כדאי ללכת לחנות כי לכל כרית יש את דרגת הרכות שלה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
קניתי לפני כחודש 2כריות מד"ר גב אחרי הנחה קטנה ומבצע כרית שניה ב25 אחוז הנחה , יצא 575 שח לשתיהן

השינה שלי השתפרה פלאים . שתיהן מויסקו .אחת קשה יותר עם ג'ל מקרר ואחת רכה עם אלוורה .פשוט מדהים ,זה חומר זוכר ,אותו חומר ממנו עשוי המזרן שלי ,מתאים עצמו לראש ולצוואר ופשוט כמו לישון על ענן ,קשה להסביר זאת במילים .כמובן שכל זאת לא שווה אם אתה ישן על הבטן (זו בעיה בפני עצמה) לכן אמי מנסה להתרגל לישון על הצד קודם .דש לחנות ותשכב על כרית ,הבדל שמיים וארץ

+1

משתמש כבר כמה חודשים בכרית ויסקו של ד"ר גב (זאת עם האלוורה), והיא מצויינת! המחיר היה בערך כמו שכתבת (מבצע על 2 כריות), אבל אחרי שבוע אמא שלי אמרה שהיא ראתה בדיוק את אותה כרית בורדינון אאל"ט בקצת פחות ממה שקנינו בד"ר גב.

בקיצור, מומלץ.

פורסם

רוצה להמליץ גם על הכרית ויסקו ג'ל + אלוורה. נקנה ב aeroflex

מדהים!

יקר ושווה את המחיר

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

לפעמים יש קופונים על הכריות של אירופלקס, שווה לעקוב.

קניתי 2 כאלו לא מזמן ב-200 ש"ח לחתיכה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...