Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית WhatsApp ע"י פייסבוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיבה לעסקה הזו היא לא הרצון של פייסבוק לפרסם.

את זה הם עושים מצויין (וברווח! מי היה מאמין). הם גם לא צריכים עוד משתמשים (הם כן, אבל רוב המשתמשים שלהם חופפים עם בסיס המשתמשים של ווטסאפ. קשה לגדול כשיש לך מיליארד משתמשים).

הם גם לא יהפכו את ווטסאפ לפלטפורמת מודעות אלא ימשיכו עם מודל התשלום הקיים (בנתיים, לפחות).

זה אפילו לא בשביל הcontacts שיש לך בטלפון, מאחר וגם כך יש לאפליקציית פייסבוק הרשאות לקחת אותם אם תרצה ואם לא.

הסיבה שהם קנו את ווטסאפ היא פשוטה מאוד - להוציא מתחרה מהשוק. בגלל זה הם קנו את אינסטגרם במיליארד דולר (לא כי יש לזה סינרגיה עם שירותי פייסבוק) ובגלל זה הם הציעו על סנאפצ'ט שלושה מיליארד דולר. שוק הרשתות החברתיות עובד על ה"דבר החם הבא". פייסבוק מבינים שעדיף להם להוציא מיליארדים ולקנות את החברות המצליחות, מאשר להלחם על רלוונטיות.

שמעתי כבר את הטיעון שעסקה שבה אתה משלם 15% משווי החברה שלך בשביל להוציא מהמשחק את המתחרה הכי קרוב שלך היא עסקה מצויינת, וזה נכון (ורוב החברות ישלמו את זה בשמחה) - הבעיה היא שהחסמים בשוק הזה לכניסת תחרות הם כלכך נמוכים ולא ניתנים לחיזוי, כך שסביר להניח שפייסבוק תתקל באיום קיומי כזה מדי שנה, ותשלם מיליארדים כדרך קבע (2012 - אינסטגרם, 2013 - סנאפצ'ט, 2014 - ווטסאפ וכן הלאה). זו גם צורה לנהל עסקים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הם לא בהכרח חברים שלי. וואטסאפ לא יודעת מי מאנשי הקשר שלי הם חברים ומי הוא סתם "אבי מקררים" ששלחתי לו פעם תמונה של מקרר שאני צריך לתקן.

נו, הם יודעים אם שלחת לו פעם תמונה או אם אתה מתכתב איתו על בסיס קבוע.

הם יודעים אילו קישורים אתה שולח לו וכו'.

הם יודעים את גיל חברי הקבוצה שלך מהפייס... מצב משפחתי.

אתה יכול להמשיך לבד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הרכישה נעשתה בצורה של 4 מליארד דולר במזומן והשאר במניות. אז הם לא ממש "בזבזו" חמישית מהשווי (הכוונה כמובן לעניין שהמניה יורדת).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
הסיבה לעסקה הזו היא לא הרצון של פייסבוק לפרסם.

את זה הם עושים מצויין (וברווח! מי היה מאמין). הם גם לא צריכים עוד משתמשים (הם כן, אבל רוב המשתמשים שלהם חופפים עם בסיס המשתמשים של ווטסאפ. קשה לגדול כשיש לך מיליארד משתמשים).

הם גם לא יהפכו את ווטסאפ לפלטפורמת מודעות אלא ימשיכו עם מודל התשלום הקיים (בנתיים, לפחות).

זה אפילו לא בשביל הcontacts שיש לך בטלפון, מאחר וגם כך יש לאפליקציית פייסבוק הרשאות לקחת אותם אם תרצה ואם לא.

הסיבה שהם קנו את ווטסאפ היא פשוטה מאוד - להוציא מתחרה מהשוק. בגלל זה הם קנו את אינסטגרם במיליארד דולר (לא כי יש לזה סינרגיה עם שירותי פייסבוק) ובגלל זה הם הציעו על סנאפצ'ט שלושה מיליארד דולר. שוק הרשתות החברתיות עובד על ה"דבר החם הבא". פייסבוק מבינים שעדיף להם להוציא מיליארדים ולקנות את החברות המצליחות, מאשר להלחם על רלוונטיות.

שמעתי כבר את הטיעון שעסקה שבה אתה משלם 15% משווי החברה שלך בשביל להוציא מהמשחק את המתחרה הכי קרוב שלך היא עסקה מצויינת, וזה נכון (ורוב החברות ישלמו את זה בשמחה) - הבעיה היא שהחסמים בשוק הזה לכניסת תחרות הם כלכך נמוכים ולא ניתנים לחיזוי, כך שסביר להניח שפייסבוק תתקל באיום קיומי כזה מדי שנה, ותשלם מיליארדים כדרך קבע (2012 - אינסטגרם, 2013 - סנאפצ'ט, 2014 - ווטסאפ וכן הלאה). זו גם צורה לנהל עסקים.

האמת?

ההסבר הזה נשמע לי הכי הגיוני.

פורסם

במקרה הכי גרוע, אם פייסבוק יתחילו לשלב פירסומות או כל דבר מציק אחר - תמיד תהיה אפליקציה חינמית אחרת...ככה זה תמיד.

פורסם
כבר יש. ואפילו כמה.

ידוע. וייבר,TANGO וכו'.

מזכיר לי את הסיפורים על ICQ, המסנג'ר המפורסם ואודיגו...:|

פורסם
הסיבה שהם קנו את ווטסאפ היא פשוטה מאוד - להוציא מתחרה מהשוק.

לא בטוח, למרות שבתור בוגר HP זו בד"כ גם המחשבה הראשונה שלי במקרים כאלה (אצלם זה מדיניות רבת שנים).

לדעתי זה בהחלט קשור לענייני מרקטינג, אבל אולי מכיוון קצת אחר. אני לא חושב שמדובר פה בתחרות על שוק קיים בו שתי החברות פועלות כיום. סביר יותר להניח שלוואטסאפ יש נוכחות במדינות ובשווקים בהם פייסבוק פשוט לא פופולרית, ורכישה כזאת תאפשר חדירה רכה לאותם שווקים בלי תכנית אסטרטגית ארוכה עם סיכויי הצלחה לא ברורים. אם אני צודק, אז בשנים הקרובות נראה אותם קונים גם את אחד השחקנים האסייתיים - Line, WeChat, QQ וכו'.

פורסם

יש להם כמות עצומה של משתמשים.

יותר ויותר אנשים עוברים להתכתב ב-WhatsApp מאשר בפייסבוק, בעיקר צעירים.

הם רוצים את קהל היעד הזה.

פורסם
אמרתי את זה כמה פעמים ואני אומר שוב. אם אתה מקבל שירות חינם, אתה לא הלקוח, אלא המוצר, וזו הסיבה לעסקה הזו.

כל כך פשוט ועצוב בו-זמנית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני גם נוטה להסכים עם רועי.

הקטע הכי משעשע זה שרוב התשלום מתבצע במניות פייסבוק. אלה שקרסו בימים הראשונים להנפקה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

עזבו את זה שיש שם 4 מיליארד דולר במזומן ועוד 12 מיליארד דולר במניות (מה ששם את ההון של כל אחד משני מייסדי ווטסאפ על 6.8 מיליארד דולר בן לילה) - יש שם עוד 3 מיליארד דולר בRSU (מענקי מניות לאורך זמן) עבור 30 עובדי ווטסאפ. 3 מיליארד, 30 איש. לא רע.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...