Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(בעיה ב) מערכת PHILIPS CED1700

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

קניתי את המערכת הנ"ל במבצע הידוע של וואלה שופס, התקנתי אותה אצל מתקין שיודע את העבודה, בחנות ייעודית כדן וכדין.

הכל עבד בצורה חלקה כשלושה שבועות עד שהיום בבוקר הנעתי את הרכב, והמסך נשאר שחור...

המוזיקה התחילה לנגן, אבל המסך שחור...ניתקתי את ה USB והמערכת עברה למוד רדיו אבל המסך שחור.

יש לחצן RESET בצד של המסך, לחצתי עליו, המערכת כבתה ונדלקה...והמסך שחור.

ניתקתי את שני קוטבי המצבר וחיברתי חזרה....ואתם מתארים לכם שגם במקרה הזה המסך נשאר שחור.

לא משנה מה אני עושה המסך פשוט שחור.

הלכתי לרדיו וויליאם בבאר שבע, אמר לי הבחור שהטכנאי יהיה שם ביום ראשון וכבר נתן אבחון לפי מה שסיפרתי לו שאיזה שנאי תאורה של המסך כנראה הלך....לא נתן הצעת מחיר רק זרק לאויר שבגלל שזה נקנה בוואלה שופס יהיה לא קל להשיג חלקים.

יש לי עוד כחודש אחריות של חברת SHER, היבואן (3 חודשים אחריות), התקשרתי אליהם ויש להם מעבדה בבת ים בלבד, כלומר צריך לנסוע מבאר שבע לבת ים וחזרה - דלק!

כמו כן אמרו נתנו לי אבחון משלהם ואמרו לי שכנראה איזה חיבור היה רופף בהתקנה והתנתק באיזו קפיצה או משהו, שזו גם הדיעה הרווחת שלי.

אני לא מבין באודיו דבר ובטח שלא הולך להסתכן ולנסות לנתק את המערכת בעצמי, כי למרות היותי הנדסאי מכונות, הפלסטיקה הסינית הזאת פשוט זוועתית ויודע שזה ישבר עם הפעלת כח.

מה דעתכם? יש סיכוי שבמערכת חדשה נשרף רכיב כזה? מה עלי לעשות?

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

המוצרים שנמכרו שם הם מחודשים,ולא חדשים אז כן יכול להיות הכול.

אין ארוחות חינם.

שום חיבור רופף לא יגרום לתופעה שאתה מדבר עליה,כך שאני חושב שיש בעיה במכשיר עצמו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
שלום לכולם!

יש לי עוד כחודש אחריות של חברת SHER, היבואן (3 חודשים אחריות), התקשרתי אליהם ויש להם מעבדה בבת ים בלבד, כלומר צריך לנסוע מבאר שבע לבת ים וחזרה - דלק!

כמו כן אמרו נתנו לי אבחון משלהם ואמרו לי שכנראה איזה חיבור היה רופף בהתקנה והתנתק באיזו קפיצה או משהו, שזו גם הדיעה הרווחת שלי.

כפי שכתבו לפני. לא ניראה לי שזה עניין של חיבור. נשמע כמו נסיון התחמקות.

פורסם

ברכב של העבודה יש לי דאבל דין של jvc,

יש לו קטע כזה שאם אתה לוחץ על המסך או משהו המוזיקה עובדת אבל המסך שחור,

ייתכן שהחיבור בין הפאנל עצמו לHU בעייתי.

פורסם

גם לי קרה בדיוק מה שאתה מתאר היום, לכן אני לא מאמין שזה בעיה בחיבורים, אני אתקשר לחברה ביום ראשון, במידה והם לא יישאו בהוצאות שילוח (דואר גוביינא) אני אגיש תביעה, אגב אני גם מבאר שבע, יש לי הרגשה באמת שזה פאק ידוע מראש במכשיר. (אם אכן עבדו עלינו אפשר לארגן תביעה קבוצתית)

פורסם

זה לא פאק במכשיר,ראיתי כמה כאלה שפועלים תקין,יתכן שב"מבצע" היה סדרה של מכשירים דפוקים שאותם מכרו במחיר זול,לא יודע להגיד לך.

אך אם זה היה מכשיר חדש ולא מחודש גם האחריות הייתה בהתאם ולא 3 חודשים,לכן כדאי שתצרו קשר עם החברה כמה שיותר מהר לפני שהאחריות תתאדה.

בהצלחה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לרוב זאת בעיית פלאקס, הכבל שמחבר בין המסך לגוף המכשיר. אני מציע שתיפנו לחברה תקבלו תגובה מהם לפני שאתם מכריזים מלחמה כמו כל ישראלי טיפוסי. אני לא הייתי מצפה ליותר מידי ממכשיר מולטימדיה במחיר הזה.

פורסם

עדכון...נסעתי למעבדה של היבואן sher ושם אני חייב לציין שקיבלו אותי ממש יפה וטיפלו בי ללא דופי.

המערכת נבדקה במקום וברגע שגילו שיש בעיה עמוקה יותר אז לקחו את המערכת ונתנו לי חדשה.

בדקו אותה במקום וראיתי שהכל תקין.

מה שכן....הם לא עוסקים בהתקנות, לכן הייתי חייב לפנות למתקין שיפרק וירכיב לי את המערכת שוב. לדעתי זה לא פייר שאני צריך לשלם פעמיים על ההתקנה ועוד בתוספת הדלק ועוד יום חופש מהעבודה לנסוע למרכז..לא נעים. מקווה שעכשיו הכל יעבוד חלק.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

טוב לשמוע שלפחות החליפו את המכשיר, ההתקנה צריכה להיות פשוטה הרי יש את כל התשתית רק לדחוף את המכשיר.

אפילו תוכל לעשות את זה לבד, אם הצמה מחוברת אז זה רק כמה פלאגים ולהניח את המכשיר במקום שלו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...