Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם, רציתי לפנות לחברי הפורום בעלי הניסיון עם סטים של הליקס.

זכיתי במכרז באיביי בסט הליקס H236 מסדרת הפרסישיין, הסט חדש בניילון ולא נעשה בו שימוש.

למישהו יש ניסיון עם הסט ויכול להסביר לי לאילו סטים הסט הזה משתווה? כמו כן הבנתי שהוא הוחלף ע"י הP236 זה נכון?

כרגע אני עם מגבר וסאב של הליקס אך תמיד הייתי מורליסט, היו ברשותי טמפו, מוראל דוטק עם MT22 שהוחלף מסיבות כאלו ואחרות במוראל מקסימו שאני מאוד מרוצה מהם ועד עכשיו הם יותר מהספיקו בשבילי, אך כפי שאתם יודעים לפעמים מרגישים צורך חזק לגוון ואני זוכר ששמעתי פעם הליקס אספריט באוטוס וממש אהבתי אז אמרתי לעצמי הנה ההזדמנות שלי לגוון.

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם

להיליקס יש 4 סדרות :

קומפוטישן

פרסיזן

אספריט

דארק בלו

הסט הנ"ל הוא סט איכותי SQ ברמה גבוהה

הוא אינו דומה למורל כלל סט מאוזן ומפורט יותר מזכיר סטים של ריינבו.

פורסם

תודה אודיו קינג, אם הוא דומה אפילו במידה לאופי של ריינבו אז זה מעולה, אני זוכר שמעתי פעם סט ריינבו SLC מוגבר ע"י מגבר של אודיסון ומותקן טיפה אוף אקסיס, גרם לי לפרקס ולעור ברווז... ואז גם אמרו לי כמה הוא עולה :-P

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

• תוכן חדש...