Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עושים כשנאבד מפתח לרכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד משני המפתחות שיש לי אבד לי. מדובר על מפתח ראשי עם הנעילה עפ הכפתור (השני שיש לי זה נעילה ידנית)

עכשיו זה קרה לי איפשהו בחניה שמול הבית ככה שהעניין הופך לעוד יותר בעייתי. מה עושים במקרה כזה? מאיפה לוקחים עכשיו מפתח נוסף? האם אפשר להחליף מנעול של הסוויץ'? כמה כל העניין הזה אמור לעלות בערך?

אם זה רלוונטי מדובר על איביזה 08 הדגם הרגיל, לא ספורט.

פורסם

הולכים למנעולן רכב ומשכפלים מפתח חדש. מנעולן רכב מקצועי יבטל את הקוד של המפתח הישן וכך הוא יהפוך לחסר תועלת.

אם ממש תרצה אפשר גם לשנות את הקידוד של המנעולים הקיימים כך שהמפתח הישן לא יתאים פיזית למנעול, אבל לדעתי זה חסר טעם. גם ככה אפשר בשניה לשבור חלון ולפתוח את הרכב, או לדחוף מברג לסוויטצ' ולסובב אותו בלי מפתח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...