Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

2 בעיות שיש לי ברכב מסוג פיג'ו 206.

הראשונה- אזעקה כנראה רגישה ולעיתים מתחילה לפעול באמצע הלילה-איך מורידים את הרגישות?

השנייה- לאחרונה שמתי לב ששטיח הנהג רטוב ואף הגיע למצב של 2 ס''מ מים. ניסתי לבדוק את מהות הבעיה אך ללא הצלחה. יש לציין שחששתי שזה ממכונת שטיפה שנכנסתי אליה אך כשנכנסתי אליה שוב לא שמתי לב למים שנכנסים. מה גם שהגומיות בדלתות במצב לא הכי טוב בעולם וקרועות קצת, אך לא שמתי לב למים שנכנסים דרך הדלת.

אודה לעזרה.

פורסם

לא כתבת שנת ייצור ....

די נפוץ שרדיאטור החימום בתא הנוסעים מתחיל לדלוף לתוך הרכב.

תפתח את מכסה המנוע, ותבדוק את רמת נוזל הקירור ברדיאטור ובמיכל העודפים.

ודרך אגב, אני מקווה שאתה לא ממלא מים ברדיאטור אלא נוזל ירוק/אדום לפי מה שהרכב דורש.

פורסם
לא כתבת שנת ייצור ....

די נפוץ שרדיאטור החימום בתא הנוסעים מתחיל לדלוף לתוך הרכב.

תפתח את מכסה המנוע, ותבדוק את רמת נוזל הקירור ברדיאטור ובמיכל העודפים.

ודרך אגב, אני מקווה שאתה לא ממלא מים ברדיאטור אלא נוזל ירוק/אדום לפי מה שהרכב דורש.

אני אבדוק.

לגבי נוזל קירור-מילאו לי בטיפול את הנוזל שצריך. הבעלים הקודם היה ממלא מים לפי מה שהבנתי.

פורסם

כפי שקודמי ציין, במידה ומדובר במים שמקורם מהרדיאטור של המנוע אז מדובר בנזילה מהרדיאטור הפנימי שאחראי לחימום תא הנוסעים בחורף.

החדשות הטובות הן שלרוב מדובר בגומיות שהתייבשו עם הזמן והחלפתם יחסית פשוטה ולא עולה הרבה כסף, כיון שאין צורך לפרק דשבורד שלם כדוגמת רכבים אחרים.

פורסם

אני הפעלתי חימום דרך המאוורר באמת.. אבדוק זאת במוסך. יש לך מושג כמה זה עולה?

אגב הרכב מודל 2006.

ובנוגע לאזעקה?

תודה.

פורסם

החדשות הטובות הן שלרוב מדובר בגומיות שהתייבשו עם הזמן והחלפתם יחסית פשוטה ולא עולה הרבה כסף, כיון שאין צורך לפרק דשבורד שלם כדוגמת רכבים אחרים.

+1

אי לכך ובהתאם לזאת, אל תאמין לכל הסיפורים שיספרו לך ובשלב ראשון תדאג ש:

1. יחליפו את הגומיות (2 סה"כ)

2. יוסיפו עוד 2 ברגים לחיבור (החיבור עצמו מגיע מקורי עם בורג אחד, אבל יש מקום לשלושה). עם הוספת הברגים הנוספים, יש הידוק מושלם על כל החיבור.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...